KUCHARZ R4/3229-1148/17 Włocławek oferta pracy PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA WE WŁOCŁAWKU
Stanowisko: KUCHARZ R4/3229-1148/17
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,- racjonalne gospodarowanie żywnością,- zapewnienie wysokiej jakości usług,- estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,- odpowiedzialność za powierzony sprzęt, dbałość o urządzenia,- przestrzeganie obowiązującyh instrukcji i procedur HACCP,- komunikacja i współpraca z pracownikami przedszkola,- przygotowywanie posiłków dla dziecie będących na diecie.
Data publikacji: 2017-08-01
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA WE WŁOCŁAWKU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 MAJA 17, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,- racjonalne gospodarowanie żywnością,- zapewnienie wysokiej jakości usług,- estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,- odpowiedzialność za powierzony sprzęt, dbałość o urządzenia,- przestrzeganie obowiązującyh instrukcji i procedur HACCP,- komunikacja i współpraca z pracownikami przedszkola,- przygotowywanie posiłków dla dziecie będących na diecie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R4/3229-1148/17
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. średnie kierunkowe, doświadczenie 3 lata, praca w godz. 06.00-16.00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA WE WŁOCŁAWKU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
3 MAJA 17 pok.16, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, Termin: dni robocze, Godziny : 08.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: 3 MAJA
Numer budynku pracodawcy: 17 pok.16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2017
Oferta pracy ważna do: 18.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wg stanowiska.
Restauracja "Pałacowa" Paweł Bęś - 2018-06-25 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz), 8 godz. dziennie miedzy 10 a 24.
SMEILY U COBRY Beata Stępień-Jopek - 2017-10-16 - Kraków (małopolskie)
Praca na stanowisku kucharza.Sztuka kulinarna obejmująca kuchnię indyjską oraz kuchnię arabską.Przygotowanie i podawanie potraw, napoi z zakresu kuchni bengalskiej (hinduskiej).
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
ARTUR S.C. MAŁGORZATA, ARTUR KNAPIK - 2017-05-23 - Broszkowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, praca w zespole ukraińskojęzycznym
Firma "Florek" Florian Ruszewski Łeba - 2017-11-15 - Łeba (pomorskie)
praca kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-03-01 - Świdnica (dolnośląskie)
Pielęgnacja roślin szklarniowych, sadzenie, zrywanie, sortowanie i pakowanie pomidorów
GOSPODARSTWO OGRODNICZE ZAWŁOCKI KRZYSZTOF - 2016-02-22 - Warszawice (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Barcząca (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespołem ukraińskim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Naprawa i konserwacja zasilaczy awaryjnych "UPS",Kalibracja,wymiana baterii,testy wykonywanie ekspertyz,testowanie innych urządzeń elektrycznych ;elektronicznych,
INFODRUK SYSTEMS (POLSKA) BERNARD RADZISZEWSKI - 2016-08-29 - Białystok (podlaskie)
Kontakt osobisty,tel.507089861 lub e-mail: p.migacz (at) czarnygron.pl. Praca w kuchni hotelowej.
Czarny Groń Sp. z o.o. sp.k. - 2015-12-14 - Rzyki (małopolskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów, i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
kuchnia włoskakuchnia polska
PUH STANEX Mieczyslaw Głaz - 2017-03-03 - Czeladź (śląskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-06-14 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Prace stolarskie, ciesielskie, ogólnobudowlane
P.U. DISIGN ŁUKASZ KWIATKOWSKI - 2017-02-28 - Słopsk (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków typu fast food oraz obiadowych. Praca w godzinach 11:00 - 21:00.
STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2018-07-18 - Borzęcin (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Tel. 601 718 434 Andrzej Żyłuk
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE LUBSOL SP. Z O.O. - 2016-04-08 - Lubniewice (lubuskie)
kuchnia japońska ciepła oraz sushi, ramen, bibimbap
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Kielce (świętokrzyskie)
Samodzielna naprawa pojazdów, dojazd do miejsca awarii, wyważanie wałów napędowych pojazdów, tokarstwo, sprawdzanie autobusu. UMowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 5:00-13:00; 13:00-21:00. Oferta dostępna w sali F
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Umiejętność przyrządzania potraw orientalnych w wokach, zgodnie z procedurą HCCP.Miejsce pracy: lokale należące do Sky Marche
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JRW Invest Podhale Sp. z o.o. Rest. Cristalpatio - 2017-02-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
dbanie o dobre imię przedsiębiorstwa;dążenie do uzyskiwania na powierzonym odcinku pracy jak najlepszych wyników i przejawianie w tym celu odpowiedniej inicjatywy, także stałe podnoszenie kwalifikacji;sumienne, terminowe i staranne wykonywanie prac wynikających z zakresu obowiązków oraz stosowanie się do poleceń przełożonego;przestrzeganie regulaminu pracy, ustalonego w firmie czasu pracy, przepisów i zasad bhp, p.poż., tajemnicy służbowej i państwowej;dbałość o dobro firmy, chronienie jej mienia oraz używanie go zgodnie z przeznaczeniem;dokładna znajomość przepisów, instrukcji i zarządzeń oraz wytycznych dotyczących stanowiska pracy, oraz przestrzeganie ich postanowień;wykonywanie pracy zgodnie z przyjętymi w Bierhalle standardami i procedurami produkcjimiejsce pracy: Wrocław, ul. Rynek-Ratusz160 h, dyspozycyjność 11-23
TOP TEN Sp. z o.o. - 2017-06-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków dla całego szpitala i na potrzeby zewnetrzne
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2017-06-09 - Starogard Gdański (pomorskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni nepalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Legionowo (mazowieckie)
Weryfikacja dokumentów zakupu towarów pod względem formalno-rachunkowym zgodnie z obowiązującymi regulacjami prawnymi.Uzgadnianie rejestrów Vat dotyczących zakupu towarów.Kontrola i rozliczanie kont zakupu towarów i opakowań.Księgowanie odpisów aktualizujących na towary przeterminowane.Kontrola dokumentów magazynowych zgodnie z obowiązującymi wewnętrznymi procedurami.Uzgadnianie stanu zapasów.Sporządzanie zestawień dotyczących nierozliczonych pozycji na kontach dot. zakupu i zwrotów towarów.Księgowanie dokumentów PK oraz innych.Obsługa audytów i kontroli.Sporządzanie raportów i analiz
Bać - Pol S.A. - 2016-10-21 - Świlcza (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na życzenie
LONG INC Zbigniew Czmuda - 2016-03-18 - Wiechlice (lubuskie)
NAUKA PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW I NAPOJÓW.
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Konin (wielkopolskie)