KUCHARZ Gubin oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "WDF FIJOŁEK" SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 205 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw
Data publikacji: 2019-06-18
Lokalizacja: Gubin (lubuskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "WDF FIJOŁEK" SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kujawska 9, 66-620 Gubin, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 205 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krośnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 205 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "WDF FIJOŁEK" SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Adres pracodawcy:
Kujawska 9, 66-620 Gubin, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: krośnieński
Gmina pracodawcy: Gubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gubin
Ulica pracodawcy: Kujawska
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.06.2019
Oferta pracy ważna do: 31.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?32644aabf72af8a3551fcbcdef6959d2
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Ślepowron (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z karty menu
Ziajkiewicz Restauracje&Catering Bartłomiej Ziajkiewicz - 2016-03-30 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowanie potraw sushiobieranie warzywobieranie i czyszczenie ryb, filetowanie rybsmażenie, pieczenie, grillowanie rybdbanie o porządek stanowiska pracy i na zapleczu
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2018-04-13 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
ustalanie menu - twórczego i przynoszącego zysk, szacowanie kosztów zamówionego wyżywienia, monitorowanie jakości dań indyjskich na wszystkich etapach przygotowywania, omawianie sposobów przygotowywania potraw z menadżerem, personelem kuchennym i kelnerami, prowadzenie kuchni i magazynu, pokazanie technik i doradztwo w zakresie procedur gotowania, wyjaśnianie i egzekwowanie przepisów dotyczących higieny pracy i sanitarnych,
ETHNIC INDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-13 - Wołomin (mazowieckie)
praca jako kucharz
Usługi Gastronomiczne Urszula Włodarczak - 2016-08-29 - Poznań (wielkopolskie)
doświadczenie restauracyjne
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2016-03-15 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
koordynowanie zadań, praca na głównej kuchni
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie posiłków
Aspen Sp. z o.o. - 2016-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw według ustalonych standardów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy i całej kuchni, racjonalne gospodarowanie składnikami , przestrzeganie zasad Haccp, przepisów BHP w kuchni
ARCHE Sp. z o. o. - 2015-12-16 - Janów Podlaski (lubelskie)
Kucharz: przyrządzanie zdrowych posiłków wgustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, współpraca ze specjalistą do spraw zaopatrzenia w zakresie sporządzania dekadowych jadłospisów, przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i należyte ich zabezpieczenie, wydawanieposiłków zgodnie z normami, kierowanie pracą kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepisów BHP i wymogów sanitarnych, wykonywanie czynności związ. z HACCP.
RAFAŁ LEŚNIAK ,"MAŁOPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
gotowanie w przedszkolu dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat
Miejskie Przedszkole Nr 17 - 2017-02-22 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie potraw (pieczenie, gotowanie) wg norm i receptur, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, obróbka wstępna półproduktów i składników do przygotowywania potraw, dbanie o czystość urządzeń kuchennych, naczyń itp., pomoc w obsłudze imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Andrychów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PROWADZENIE PEŁNEJ DOKUMENTACJI KADROWO-PŁACOWEJ, NALICZANIE WYNAGRODZEŃ I SPORZĄDZANIE LIST PŁAC, PROWADZENIE EWIDENCJI CZASU PRACY, ROZLICZANIE URLOPÓW ORAZ ZWOLNIEŃ LEKARSKICH, SPORZĄDZANIE DEKLARACJI DO ZUS,US,GUS, PFRON, PRZYGOTOWYWANIE RAPORTÓW I ANALIZ Z ZAKRESU KADROWO-PŁACOWEGO
HR OPTICENTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-01 - Rzeszów (podkarpackie)
gotowanie i organizacja pracy w kuchniGodziny pracy: 8-16
STER GASTRONOMIA TERESA SZYDŁOWICZ - 2019-05-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Produkcja kulinarna w zakresie obsługi gości restauracji, imprez i konferencji.
HOTEL SOPOT SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2017-10-12 - Sopot (pomorskie)
Doręczanie przesyłek listowych (zwykłych i poleconych) do adresatów. Mile widziane doświadczenie zawodowe oraz prawo jazdy kat. B. Praca w godz. 8-16.
KATDAN KATARZYNA KRZYŻANOWSKA - 2017-12-10 - Tychy (śląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ, WYDAWANIE DAŃ WG USTALONEGO MENU. FOOD KARTA-WYCENA DAŃ DO SPRZEDANIA.WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SAMODZIELNY KUCHARZ, UPRAWNIENIA W ZAWODZIE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI POLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJPRACA NA 1/2 ETATU, 80 GODZIN MIESIECZNIE
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kompleksowa obsługa klientów w oddziale, w tym dokonywanie wpłat/wypłat gotówki, sprzedaż usług finansowych oferowanych przez spółkę, monitoring spłacalności
CAPITAL SERVICE S.A. - 2016-06-20 - Tychy (śląskie)
- Przygotowywanie dań, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Umiejętność przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiejętność lepienia pierogów. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA - 2018-04-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie surowców do wypieków, obsługa maszyn, sprzętów do produkcji, formowanie ciasta, pakowanie wyrobów, odważanie. praca w godzinach od 18.00 do 02.00
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Kargowa (lubuskie)
program w/g stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Zakopane (małopolskie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2017-03-27 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych oraz sanitariatów, sprzątanie hal produkcyjnych.
PHU "VICOTEL" Sp. z o.o. - 2016-11-08 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań i potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Przemyśl (podkarpackie)
Wymagane doświadczenie zawodowe oraz książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Restauracja "Vena" - 2016-01-18 - Racibórz (śląskie)
ĘSPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ ORAZ CHIŃSKIEJ, POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓLPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, POSŁUGIWANIE SIE NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW ORAZ BIEŻACA KONSERWACJA TYCH URZADZEŃ.PRACA OD 11-19
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-08-29 - Tarnów (małopolskie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-01-10 - Białystok (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Krotoszyn (kujawsko-pomorskie)