KUCHARZ Gryfino oferta pracy Szkoła Podstawowa Nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Marii Dąbrowskiej w Gryfinie

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców do produkcji kulinarnych
Data publikacji: 2019-02-25
Lokalizacja: Gryfino (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa Nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Marii Dąbrowskiej w Gryfinie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łużycka 22, 74-100 Gryfino, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie potraw, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców do produkcji kulinarnych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
umowa na czas określony 3 miesiące, godziny pracy 7-15
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gryfino
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryfiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gryfino
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: średnie zawodowe 4-letnie
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
ksiązeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych może być do uaktualnienia
Nazwa pracodawcy:
Szkoła Podstawowa Nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Marii Dąbrowskiej w Gryfinie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Adres pracodawcy:
Łużycka 22, 74-100 Gryfino, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryfiński
Gmina pracodawcy: Gryfino
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gryfino
Ulica pracodawcy: Łużycka
Numer budynku pracodawcy: 22
Profil działalności pracodawcy: edukacja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.02.2019
Oferta pracy ważna do: 24.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i personelu
SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE W WOŁOWICACH - 2018-08-08 - Wołowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym, zamawianie produktów
"JAŚ I MAŁGOSIA" EWA PILAWA W ŁAŃCUCIE - 2019-02-25 - Łańcut (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Żuromin (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast i deserów z zastoosowaniem narzędzi.maszyn i urządzeń gastronomicznych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2018-11-20 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
wg stanowiska
FOOD HUB Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. Marek Stopyra - 2016-06-09 - Lubań (dolnośląskie)
wykształcenie średnie lub zawodowemin. pół roku doświadczenia w pracy na podobnym stanowiskuszybka i sprawna obsługa klientaPrzygotowywanie posiłków dla klientów.2 zmianywynagrodzenie: 2600 zł brutto
HOTEL-RESTAURACJA-MALWA SABINA HORYZA - 2019-01-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Łódź (łódzkie)
sprzedaż w salonie sieci komórkowej
Tomczak MOBILE Tomczak Mariusz - 2015-11-03 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji.
Usługi Gastronomiczne Wynajem Pokoi Dla Firm Agnieszka Ziółkowska - 2016-04-25 - Płock (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca w godzinach 13-21,-Kontakt telefoniczny 795-55-88-10
KAZOKU SP. Z O.O. - 2017-08-29 - Tczew (pomorskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca od środy do niedzieli. Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-08-10 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw w zakresie śniadań, obsługi konferencji i szkoleń. Utrzymanie w porządku stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Białystok (podlaskie)
produkcja garmażerki
SKLEP MIĘSNO-WĘDLINIARSKI, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH ZDZISŁAW FORDON - 2018-05-10 - Sulechów (lubuskie)
praca w firmie komunalnej zajmującej się utrzymaniem czystości, zielenipraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali B
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Gniechowice (dolnośląskie)
Uzgadnianie dokumentacji projektowej, udział w kontrolach realizowanych obiektów i przekazywaniu do użytku inwestycji, udział w organizowaniu i prowadzeniu szkolen pracowników, udział w kontrolach pracy pionu nadzoru sanitarnego w psse województwa pomorskiego.
Wojewódzka Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Gdańsku - 2018-08-31 - Gdańsk (pomorskie)
doświadczenie wymagane, praca sezonowa, do podstawy wynagrodzenia doliczana jest premia
FIRMA HANDLOWA ZATOKA ŁAWNICZAK ANNA - 2016-04-06 - Starkowo (wielkopolskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Wojciechów (łódzkie)
Pakowanie na taśmie.
SPS Usługi Polska Spółka z o.o. - 2016-09-21 - Lubań (dolnośląskie)
Wykształcenie dowolne. Praca dla osób z II grupą inwalidzką. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawcą (umówić się telefonicznie). Ochrona obiektu, prace gospodarcze, obsługa na portierni.
MAKSIMUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ HOLDING SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2018-04-17 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, wybór składników najlepszej jakości, dbanie o właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należytą konserwację urządzeń kuchennych zgodnie z wymogami sanitarnymi i bhp
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, utrzymywanie określonych standardów jakości smakowej, kontrola stanów magazynowych (zapasów), dbanie o czystość stanowiska pracy.
P.P.U.H. "CHOMBUD" Import- Export - 2017-06-08 - Przemyśl (podkarpackie)
- GOTOWANIE POTRAW- LEPIENIE PIEROGÓW- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI- OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Przemków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
P.W. Dwór Zbożenna Sp. z o.o. - 2018-05-10 - Zbożenna (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, dania w sosach, dania z pieca tandoor palonego węglem drzewnym, wypiek indyjskich chlebów na ścianach pieca, obsługa pieca.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2016-01-21 - Sulechów (lubuskie)
jw.
RESORTOWE CENTRUM ZARZĄDZANIA SIECIAMI I USŁUGAMI TELEINFORMATYCZNYMI - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Jarosław (podkarpackie)
Prace porządkowe, remontowe.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Wymiarki (lubuskie)
przygotowanie i wydawanie potraw; doświadczenie
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2017-07-18 - Kamień Śląski (opolskie)