KUCHARZ Grudziądz oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: zgodny
Data publikacji: 2020-01-31
Lokalizacja: Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Toruńska 25/27, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grudziądz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Grudziądz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grudziądz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe, doświadczenie w zawodzie, chęci do pracy, praca w godz.11-21 w systemie 8 godz, umowa o pracę, wynagrodzenie brutto od 2700 zł/m-c.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Adres pracodawcy:
Toruńska 25/27, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV+skierowanie, kontakt najpier tel. 507-524-652 w godz. 11-15
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : najpierw tel.507-524-652 od 11-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Grudziądz
Gmina pracodawcy: Grudziądz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grudziądz
Ulica pracodawcy: Toruńska
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.01.2020
Oferta pracy ważna do: 28.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 31.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 31.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?50d799c24eb94d47a7209ab99fa9c5a2
Podobne oferty pracy
praca wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Lubaczów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków i pizzy
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2017-11-13 - Witaszewice (łódzkie)
Przygotowywanie półproduktów, sosów, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, obsługa klienta.
MAREK KUŹNIK - 2017-04-27 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów restauracji, nadzór nad innymi pracowikami w kuchni
Firma KOTEX - Jolanta Kotłowska - 2016-07-12 - Wejherowo (pomorskie)
sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej według oryginalnych receptur od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2019-10-23 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie bieżącej produkcji gastronomicznej, żywienie zbiorowe, kuchnia staropolska;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH (możliwość uaktualnienia), MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE;MOŻLIWOŚĆ PRACY NA UMOWĘ ZLECENIEpraca 8-16
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Złotoryja (dolnośląskie)
Praca w restauracji - kebab
DESHI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-16 - Chorzów (śląskie)
Doradzanie klientom
kontakt przez OHP - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Kielce (świętokrzyskie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2017-04-27 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie produkcji, kontrola jakości dań, Przygotowanie dań na zamówienie i wydawanie. Kontrola porządku na miejscu pracy, zamawianie brakującego towaru. Szkolenie i pilnowanie pracowników kuchni. Układanie nowego menu w miarę zapotrzebowania. Obsługa ze strony kuchni imprez okolicznościowych. Wybór naczyń do przygotowanych dań. Znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Nadzorowanie świeżości używanych składników do potraw.
Restauracja Słowiańskie Smaki Julia Budzisz - 2017-05-25 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-11-20 - Mielec (podkarpackie)
Prace typowe dla kucharza
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2018-03-02 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie potraw w tym z zakresu kuchni azjatyckiej tj. sushi, serwowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Kłodzko (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni ciepłej i zimnej; znajomość produktów, półproduktów, receptur; stosowanie zasad magazynowania wg FIFO; prawidłowa obsługa maszyn i urządzeń;znajomość menu i cennika; znajomość i obsługa systemu kasowego typu POS; obsługa klienta oraz doradztwo w zakresie oferowanego menu; przestrzeganie zasad GHP, GMP i HACCP
kontakt przez PUP - 2019-10-02 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19.00, również w weekendy. Wymagane 6 miesięcy doświadczenia zawodowego. Wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2017-02-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, napojów, deserów, dekorowanie i wydawanie potraw, posługiwanie się narzędziami kuchennymi, sporządzanie potraw kuchni azjatyckiej.
Hai Ninh Mai - 2018-09-10 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
STOWARZYSZENIE RODZICÓW I PRZYJACIÓŁ OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH "RADOŚĆ" - 2018-01-05 - Dębica (podkarpackie)
Dzienna kalkulacja aktywów netto funduszy inwestycyjnych; Weryfikacja danych dotyczących dokonanych inwestycji ze szczegółami przedstawionymi przez klienta (fundusz) oraz brokera; Wycena aktywów oraz codzienne przedstawianie klientowi raportów na temat wartości portfela inwestycyjnego.
State Street Bank GMBH Sp. z o. o. Oddział w Polsce - 2020-02-26 - Gdańsk (pomorskie)
Obróbka produków spożywczych
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie barszczu, dbanie o miejsce pracy. Umowa zlecenie, 70h w m-cu, praca w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Zakład Aktywności Zawodowej w Goleniowie - 2019-01-23 - Łozienica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy oraz kebabu
"S-ELECTRO" Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Kraków (małopolskie)
zgodnie z zawodemwymagane wykształcenie zawodowe kucharz, mile widziane doświadczenie w zawodzie
SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne - 2016-02-08 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)