KUCHARZ Ko艂obrzeg oferta pracy Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19.00, r贸wnie偶 w weekendy. Wymagane 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego. Wy偶ywienie w trakcie pracy.
Data publikacji: 2017-02-20
Lokalizacja: Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko艣ciuszki 22, 78-100 Ko艂obrzeg, powiat: ko艂obrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19.00, r贸wnie偶 w weekendy. Wymagane 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego. Wy偶ywienie w trakcie pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + 30% premii uznaniowej.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂obrzeg
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ko艂obrzeski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂obrzeg
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.02.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
艣rednie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Wymagane 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艂obrzegu
Adres pracodawcy:
Ko艣ciuszki 22, 78-100 Ko艂obrzeg, powiat: ko艂obrzeski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, inny - Kontakt w godz. 9.00-14.00 (na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 prosz臋 wzi膮膰 CV i list motywacyjny)., Godziny : 9.00-14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: ko艂obrzeski
Gmina pracodawcy: Ko艂obrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ko艂obrzeg
Ulica pracodawcy: Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 22
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: rehabilitacja, wypoczynek
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艂obrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 17.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
O艣rodek Szkoleniowo Wypoczynkowy "JAWOR" Pola艅czyk - 2018-01-08 - Pola艅czyk (podkarpackie)
- obs艂uga kuchni,
Gospodarstwo Agroturystyczne "Dw贸r i Stajnia D臋bog贸ra" - 2017-01-11 - Wiele艅 (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci zgodnie z jad艂ospisem i technologi膮 przygotowywania 偶ywno艣ci, praca w godz. 6:30-14:30
呕艂obek Pomnik Matki Polki - 2018-01-31 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta.
Pizzeria "PICCOLO" Irena W贸jcik-艢liwa - 2017-07-24 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, wykonywanie prac porz膮dkowych w kuchni
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 30 IM. KR脫LA KAZIMIERZA WIELKIEGO - 2016-05-24 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, uk艂adanie menu, czytanie receptur, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic臋
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwie, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pn膮 surowc贸w:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie , duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych:ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋 , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w,podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
Samodzielne wykonywanie posi艂k贸w: dania obiadowe oraz zupy.
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2018-01-17 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy
PIZZERIA DESPERADO - 2015-12-18 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni zak艂adu pracy, praca w godz.6-14/14-22
Aspen Res Sp.z o.o - 2015-11-06 - Opole (opolskie)
praca w restauracji,
P.H.U. "GEMAR-ART- CAFE" Mariusz Cie艣niarski - 2018-03-21 - Czelad藕 (艣l膮skie)
praca w zawodzie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Hel (pomorskie)
przygotowywanie pizzy
PW OAZA SIELUK PRZEMYS艁AW - 2018-03-19 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
Wyszukiwanie potencjalnych klient贸w na rynkach angloj臋zycznych.Wynagrodzenie 2000-3000 z艂 netto.
Custo Pol S.A. - 2016-01-12 - Wykroty (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw gor膮cych, sporz膮dzanie wyrob贸w garma偶eryjnych, dekorowanie i wydawanie sporz膮dzonych potraw. R贸wnowa偶ny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Zabrze (艣l膮skie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w [firma prowadzi us艂ugi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszy艅skiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:00-12:00,-Osoby zainteresowane proszone s膮 o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWC膭 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2018-09-12 - Tczew (pomorskie)
prowadzenie budowy, dokumentacji, nadz贸r nad podywkonawcami
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "INTEGRAL" - SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-21 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Kuchniua w艂oska. Gotowanie oraz wypiek pizzy w艂oskiej. sprz膮tanie oraz zamawianie towaru. Praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-02-02 - Mur贸w (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - S艂awice Szlacheckie (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie, do艣wiadczenie: brak wymaga艅; osoba ch臋tna do przyuczenia; przyrz膮dzanie posi艂k贸w - kuchnia polska; jedna zmiana; miejsce pracy: Knur贸w
LEWIN ROBERT LEKKI, ROBERT WINCKIEWICZ S.C. - 2018-03-27 - Knur贸w (艣l膮skie)
- sporz膮dzanie potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Bierna (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; dyspozycyjno艣膰, osoby bez na艂og贸w; zakres obowi膮zk贸w: sprz膮tanie powierzchni biurowych; praca na terenie Gliwic w godz. 6:00-12:00 lub 13:00-18:00
US艁UGI PORZ膭DKOWE "KARWIKOL" MICHA艁 艁AWACZ - 2017-10-04 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 a'la carte zgodnie z recepturami i ustalonymi standardami kuchni. Kreatywna wsp贸艂praca w planowaniu menu. Przestrzeganie standard贸w i regulacji dotycz膮cych wysokiej jako艣ci serwowanych posi艂k贸w oraz zapewnienia higieny. Wspieranie proces贸w zakupu odpowiednich produkt贸w spo偶ywczych - wsp贸艂praca sektora kuchennego i dzia艂u zamawia艅 oraz kontrola stanu magazynowego.
Brauereigasthof Rothaus GmbH - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
prace kuchenne, gastronomia, praca Nowy Folwark, pe艂en etat, umowa na czas nieokre艣lony, wynagrodzenia od 1900 do 4000z艂 brutto, praca na dwie zmiany,
COUNTRY CLUB IGA ROGOZI艃SKA - 2016-02-03 - Nowy Folwark (wielkopolskie)