KUCHARZ Grudzi膮dz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodny
Data publikacji: 2020-09-10
Lokalizacja: Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Grudzi膮dz, powiat: m. Grudzi膮dz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Grudzi膮dz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Grudzi膮dz
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0462
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: oferta finansowana ze srodk贸w POWER NEET IV.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8761155631
danePracodawcy_regon: 871181790
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grudzi膮dzu
Adres pracodawcy:
Parkowa 22, 86-300 Grudzi膮dz, powiat: m. Grudzi膮dz, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Grudzi膮dz
danePracodawcy_kodPowiatu: 0462
Gmina pracodawcy: Grudzi膮dz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Grudzi膮dz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0983333
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grudzi膮dzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data dodania oferty pracy: 10.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 09.11.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?08a95802042e24f69c5b3d66812ec53f
Podobne oferty pracy
przygotowanie produkt贸w garma偶eryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w/da艅 kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, u偶ywanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie w艂asnych przepis贸w na bazie oryginalnych receptur kuchni indyjskiej; umowa na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Pabianice (艂贸dzkie)
PRODUKCJA POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKT脫W KRYTYCZNYCH OBOWI膭ZUJ膭CYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSI臉G膭 HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I P. PO呕; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGA呕OWANIE I CH臉膯 DO PRACY, KREATYWNO艢膯 I SUMIENNO艢膯, ZNAJOMO艢膯 PODSTAW SYSTEMU ZARZ膭DZANIA JAKO艢CI膭 HACCP W 呕YWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJ臉TNO艢膯 W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNO艢CIOWYCH), 3 LATA DO艢WIADCZENIA W JEDNOSTKACH 呕YWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NA艁OG脫W; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKO艁OWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obowi膮zki higieniczno, gospodarcze i piel臋gnacyjne u chorego w domu.Praca od pn do pt w godz.7-15.Praca na terenie gminy Andrych贸w. Dokumenty aplikacyjne nale偶y sklada膰 do 28.09.2018 r. w pok. 12, w OPS Andrych贸w ul. Starowiejska 22b, 34-120 Andrych贸w.
O艣rodek Pomocy Spo艂ecznej w Andrychowie - 2018-09-18 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni pakista艅skiej, znajomo艣膰 oryginalnych przypraw i receptur oraz odpowiednie ich u偶ytkowanie
kontakt przez PUP - 2020-09-08 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z zam贸wieniem.Wydawanie posi艂k贸w itp.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jaros艂aw Wi艣niewski - 2017-01-19 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
wed艂ug stanowiska pracy
WYSPA MSZANKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-08-24 - Mszana Dolna (ma艂opolskie)
zgodnie z charaterystyk膮 pracy
Przedsi臋biorstwo Gospodarcze CROSS - 2017-03-13 - Suchorzew (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw dla go艣ci hotelu
HOTEL AR艁AM脫W S.A. - 2018-12-27 - Ar艂am贸w (podkarpackie)
gotowanie oraz przygotowywanie posi艂k贸w
STO艁脫WKA Maja Ufniarz - 2016-06-22 - Police (zachodniopomorskie)
wg programu stazu PO WER dla os贸b do 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Marzenin (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej w tym kebabu i shormy
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
Praca w zespole, przygotowywanie posi艂k贸w dla ok 100 os贸b, utzrymanie stanowiska pracy w porz膮dku, kontakt z osobami niepe艂nosprawnymi
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ DLA DOROS艁YCH IM. 艢W. BRATA ALBERTA PROWADZONY PRZEZ ZGROMADZENIE SI脫STR ALBERTYNEK - 2020-02-04 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
pon- sob 6.45-14.45 lub 13-21
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Zawada (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Prace kuchenne, sporz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Konary (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy, sporz膮dzanie listy potrzebnych produkt贸w
kontakt przez PUP - 2020-02-05 - Leszno (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W I CIAST KUCHNI ZDROWEGO WYPIEKU, ECO, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W, OWOC脫W I WARZYW, MYCIE, KROJENIE, GOTOWANIE I PIECZENIEWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I CIAST, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PO呕膭DANE DO艢WIADCZENIE ZAWODOWEPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00STAWKA ZA GODZIN臉 14,70 Z艁30GODZIN PRACY W TYGODNIU
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pizzy, fast food, obs艂uga klienta.Praca od godz. 12:00 do 22:00 co drugi dzie艅
Mateusz Cicho艅 Magic Bill - 2019-01-02 - Stopnica (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃,MENU I P脫艁PRODUKT脫W Z ORYGINALNYCH PRZEPIS脫W KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWAR脫W OD DOSTAWC脫W POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO JAK I Z KRAJU WIETNAM
TOMAN HOANG NGUYEN TIEN - 2019-05-16 - Pionki (mazowieckie)
-
Restauracja Kr贸lewska Monika Grze艣kiewicz - 2019-10-09 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
Spawanie element贸w konstrukcji stalowych. Wymagane uprawnienie - MIG, MAG. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
Przedsi臋biorstwo Prywatne EW-RO Roman Koz艂owski - 2020-09-10 - Kliny (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 gotowych, prace porz膮dkowe, obr贸bka wst臋pna warzyw, mi臋s, przygotowywanie pizzy,sporz膮dzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gorlice (ma艂opolskie)
1. Obr贸bka mi臋sa i warzyw.2. Przygotowywanie sos贸w.3. Przygotowywanie posi艂k贸w.4. Utrzymanie stanowiska pracy w czystos膰i.5. Zmywanie naczy艅,6. Utrzymanie sali konsumpcyjnej w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2017-06-02 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Katowice (艣l膮skie)
1. Wykonywanie czynno艣ci produkcyjnych wraz z obr贸bk膮 r臋czn膮, mechaniczn膮 i termiczn膮 produkt贸w 偶ywno艣ciowych,2. Wydawanie gor膮cych potraw do termos贸w zgodnie z receptur膮 potraw, obowi膮zuj膮c膮 gramatur膮 i ilo艣ci膮 pacjent贸w,3. Transportowanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych i materia艂贸w gospodarczych,4. Wykonywanie czynno艣ci produkcyjnych, uwzgl臋dniaj膮c najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. J脫ZEFA BABI艃SKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-05-10 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przyrz膮dzanie potraw
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE SABA Sp.z o.o. WIECZERZA - 2019-03-22 - Che艂m (lubelskie)
aktywna sprzeda偶 produkt贸w wietnamskich, dostarczanie klientom informacji o produktach firmy, zamawianie towaru i przyjmowanie dostaw, wsp贸艂praca z handlowcami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Jab艂onowo (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2018-05-08 - Piekarzew (wielkopolskie)