KUCHARZ Goleniów oferta pracy Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Spółka z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-02-20
Lokalizacja: Goleniów (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Spółka z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:NOWOGARDZKA 2, 72-100 Goleniów, powiat: goleniowski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Goleniów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: goleniowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Goleniów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Praca w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Nazwa pracodawcy:
Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Spółka z o. o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Goleniowie
Adres pracodawcy:
NOWOGARDZKA 2, 72-100 Goleniów, powiat: goleniowski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV lub Skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: goleniowski
Gmina pracodawcy: Goleniów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Goleniów
Ulica pracodawcy: NOWOGARDZKA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Goleniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.02.2020
Oferta pracy ważna do: 19.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e5fdc72a5291d5ce320b2d3200824610
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji, dbałość o estetykę potraw, przygotowywanie posiłków hotelowych, utrzymanie porządku w miejscu pracy.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14,14-22 w Kołobrzegu.
Hotel Wellness "proVita" Agnieszka Trafas - 2017-03-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie posiłków według określonych receptur, jadłospisów oraz zasad dietetyki. Organizacja pracy personelu pomocniczego. Zastępstwo szefa kuchni.
"Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A - 2019-08-05 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni wschodniej: bialoruskiej, ukrainskiej, rosyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-12-20 - Białystok (podlaskie)
do uzgodnienia
EXPO-GASTRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i posiłków.Propozycje dań do menu.
Jerzy Frankowski "MF SYSTEM" - 2018-02-26 - Barlinek (zachodniopomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIADÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKOŚĆ SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-04-03 - Polkowice (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharza
DOROTA BURCHARDT KARCZMA RYBACKA - 2016-04-04 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie i gotowanie potraw kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Kraków (małopolskie)
obieranie, krojenie, szatkowanie, gotowanie, zmywanie
kontakt przez PUP - 2019-03-20 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw, obróbka mięsa, warzyw, wydawanie zamówionych posiłków.WYMAGANIA:mile widziane doświadczenie.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2018-10-08 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej,pierogi,kotlety,naleśniki,zupy tradycyjne.
POLHOLDING ANNA POL - 2016-04-11 - Lublin (lubelskie)
zgodnieze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-06-03 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłkow, dbanie czystość w miejscu pracy
POLSKIE TATRY - S.A. - 2018-05-11 - Małe Ciche (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
mechanik samochodowy
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Kłodzko (dolnośląskie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2017-02-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-07-10 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
DRINK BAR "ZODIAK" S.C. CIŻEWSKI KAROL, CIŻEWSKI MARIUSZ - 2016-11-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
W ZAWODZIE
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2016-11-14 - Ziębice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw do restauracji
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-07-24 - Karpacz (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Niekłań Wielki (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Domanin (wielkopolskie)
- pomoc w wykonywaniu układu rozkroju (tzw. rozkładki)- krojenie materiału przy użyciu noża pionowego i taśmowego - obsługa konturówki do cięcia pianki H5 - obsługa specjalistycznej maszyny do krojenia typu HOFFMAN
kontakt przez PUP - 2020-02-05 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw innych nareodó, oblicznie wartości odżywczych i energetycznych potraw w restauracji wielokulturowej
KEITA GROUP Sp.z o.o. - 2018-08-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków i dań
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Składanie drewna w stosy, koszenie upraw, obsługa kos spalinowych i zwykłych, grodzenie upraw
ZUL MARGO - DREW /ZAKŁAD USŁUG LEŚNYCH/ Małgorzata Tryba - 2016-12-14 - Binowo (zachodniopomorskie)