KUCHARZ Lądek-Zdrój oferta pracy "Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków według określonych receptur, jadłospisów oraz zasad dietetyki. Organizacja pracy personelu pomocniczego. Zastępstwo szefa kuchni.
Data publikacji: 2019-08-05
Lokalizacja: Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: "Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wolności 4, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie posiłków według określonych receptur, jadłospisów oraz zasad dietetyki. Organizacja pracy personelu pomocniczego. Zastępstwo szefa kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : Umiejętność samodzielnego przygotowania posiłków[Inne] : Przy braku wykształcenia, konieczne doświadczenie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wolności 4, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie,cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.08.2019
Oferta pracy ważna do: 04.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?60b5f2c736891c670eaef1a2832f7c03
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE MŁODOCIANEGO DO ZAWODU (PRZYGOTOWANIE DO ZAWODU KUCHARZ)
kontakt przez OHP - 2018-08-21 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, obróbka wstępna surowców, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Piekary Śląskie (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie min. średnie; podstawowa znajomość j. angielskiego; znajomość tematyki związanej z żywnością ekologiczną; umiejętność przygotowywania potraw wegetariańskich i wegańskich; umiejętność organizacji pracy na w/w stanowisku; organizacja pracy przy prowadzeniu kuchni wegetariańskiej; przygotowywanie potraw; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Gliwice (śląskie)
Montaż instalacji centralnego ogrzewania i chłodu
ZAKŁAD USŁUGOWO-BUDOWLANY ARTBUD SYLWIA KARBOWNICZEK - 2018-04-27 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-07-20 - Siedlce (mazowieckie)
*
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2019-02-14 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw gotowych, z produktów i półproduktów, przygotowywanie cateringu, pomoc w organizacji imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wydartowo (wielkopolskie)
zakładanie ogrodów, pielęgnacja ogrodów
Ogród Max Kaczmarek Maciej - 2016-12-13 - Kiełczewo (wielkopolskie)
Praca przy rozbiorze kurczaka; produkcja kebabów i hamburgerów; praca fizyczna; praca stojąca; praca w temperaturze 10*C
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Kopytów (mazowieckie)
w/g potrzeb
PPUH BIRMEX - OŚRODEK WCZASOWY LAGUNA - 2016-05-11 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
- Załadunek i rozładunek towaru, dbanie o stan techniczny samochodu.- Wynagrodzenie: 3000 - 3600 zł/btutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Mile widziane doświadczenie. Kontakt e-mail: sospolandrzejwitczak (at) gmail.com
Witczak Andrzej P.W."SOSPOL" - 2018-11-28 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni, mycie naczyń, praca w godzinach 12-20
Zarządzanie Nieruchomościami Kalina Machlarz - 2016-05-27 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, sosów, zup i serwowanie dań.
Jerzy Sosnowski RESTAURACJA ORBIT - 2015-11-19 - Kraków (małopolskie)
gotowanie posiłków do restauracji
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowanie posiłków profilaktycznych.
CZARNOCKA ALICJA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-11-22 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
prace magazynowe, dostawa towaru do klienta, ewidencja stanu magazynowego
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Sokółka (podlaskie)
,
Tadeusz Głowacki ZUPH "ELGET" - 2016-07-05 - Policzna (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Irena Kozłowska - 2015-12-02 - Suwałki (podlaskie)
zamiatanie, odkurzanie, ścieranie kurzu, zmywanie podłogi, pranie, prasowanie
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z menu
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2016-12-08 - Rakowo (kujawsko-pomorskie)
- praca w dziale księgowości
BLASIUS SP. Z O.O. - 2018-03-22 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Słubice (lubuskie)
sprzedaż ubezpieczeń, obsługa klientów, rejestracja polis i dokumentów, prace biurowe
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Chorzów (śląskie)
prowadzenie/gotowanie produkcji w kuchni
NADWIŚLAŃSKA AGENCJA TURYSTYCZNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-16 - Szczytna (dolnośląskie)
zgodnie z charakterytyką pracy
Cafe-Pizzeria Teresa Biniek - 2016-08-24 - Gołuchów (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw. Przyuczenie w charakterze szefa kuchni. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (do negocjacji). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana jest książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Kontakt osobisty lub telefoniczny (504-293-780, 513-997-159) w godzinach: 11:00-20:00.
ŁUKASZ JAREK BAR ŚMIGŁO - 2017-11-13 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Warszawa (mazowieckie)