KUCHARZ Kraków oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 2 900 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i gotowanie potraw kuchni polskiej
Data publikacji: 2019-09-11
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie i gotowanie potraw kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2019
Data zakończenia pracy: 11.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: lub średnie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: kucharz lub technolog żywienia
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.09.2019
Data dodania oferty pracy: 11.09.2019
Oferta pracy ważna do: 11.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2019
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?783511fbb64a0a12722ccbf7836a8906
Podobne oferty pracy
planowanie posiłków, gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
KIEROWANIE POJAZDEM, OBSŁUGA POJAZDU
KRIS TRANS SP. Z O.O. - 2018-05-11 - Rudna Mała (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Tarnów (małopolskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW I DAŃ Z ZASTOSOWANIEM URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM; OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA); GASTRONOMICZNY ROZBIÓR MIĘSA RÓŻNYCH ZWIERZĄT; WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH; OBSŁUCHA KLIENTA; OBSŁUGA KASY FISKALNEJ; BIEŻĄCA KONSERWACJA URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH I WYPOSAŻENIA LOKALU.
KRANFORD LANDERS SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-07 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa "Jezierski" Włodzimierz Jezierski - 2016-01-18 - Korytnica (świętokrzyskie)
Obróbka i przygotowanie mięsa, przygotowanie menu, zarządzanie pracownikami.
GABRIELA ZIELIŃSKA "STEGRA" - 2019-06-07 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie potraw w barze.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2016-03-24 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka produktów
"PERŁA" spółka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska - 2018-02-27 - Posmykowizna (łódzkie)
j/w
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
terminowe oraz jakościowe i smakowe przygotowywanie posiłków oraz ich wydanie osobom uprawnionym. Przestrzeganie stanu sanitarno-epidemiologicznego sprzętu, urządzeń technicznych oraz pomieszczeń kuchni. Praca na 2 zmiany (6.00-14.00, 12.00-20.00).
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY Gliwice /JW 4217, JW 3946 - WKU w Gliwicach - 2019-07-17 - Gliwice (śląskie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-10-03 - Daszyna (łódzkie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
- wykonywanie/wyrabianie pizzy
"HERA" Robert Jałkiewicz - 2016-04-01 - Egiertowo (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej (pierogi, kluski śląskie, kopytka i inne), porządkowanie stanowiska pracy.
Kurczę z rożna "GYROS" Ewa Bagińska - 2017-11-22 - Częstochowa (śląskie)
do uzgodnienia
VICO-RAL Sebastian Tunia - 2017-09-05 - Rzeszów (podkarpackie)
staż pracy min. 1 rok, książeczka sanepid, przygotowywanie posiłku według standardów panujących na kuchni,
OBIADEK Marcin Okła - 2016-08-23 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie i przestrzeganie przepisów BHP i kuchni, rozdzielanie prac pomocników pracującycm w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
Biuro turystyczne DARTUR Dariusz Bińczak - 2017-12-13 - Brenna (śląskie)
WG ZAWODU.
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2016-03-29 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością przyrządzanych potraw, pomoc w wydawaniu posiłków regeneracyjnych pracownikom, nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funlkcjonowaniem stołówki
WIPASZ SPÓŁKA AKCYJNA Zakład Drobiarski w Mławie - 2017-11-29 - Mława (mazowieckie)
praca na kuchni
USŁUGI GASTRONOMICZNO-CATERINGOWE VERDE MAGDALENA SALWA - 2018-10-16 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, wykształcenie zawodowe,zawód kucharz,dobra organizacja pracy,mile widziane doświadczenie
Spółdzielnia Mleczarska LAZUR - 2016-01-19 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru (znajomość języka wietnamskiego)
NTMH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie dań.
Tadeusz Broś HOTEL - RESTAURACJA "U DINA" - 2017-05-04 - Lubaczów (podkarpackie)
Prowadzenie zajęć z fizyki zgodnie ze szkolnym planem nauczania.
SPOŁECZNO - OŚWIATOWE STOWARZYSZENIE POMOCY POKRZYWDZONYM I NIEPEŁNOSPRAWNYM "EDUKATOR" - 2020-09-28 - Spytkowo (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji, możliwość przyuczenia do zawodu - osoba chętna do pracy
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Jarosław (podkarpackie)
- przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodarkę magazynową,- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,- wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-11-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Poznań (wielkopolskie)
Do obowiązków należy: przygotowanie potraw, przygotowanie sałat, deserów (pensjonat ma własny ogród z owocami i warzywami), własnych dżemów do śniadania, pieczywa, robienie zakupów, prowadzenie kalkulacji, sporządzanie menu. Znakowanie w menu potraw bezglutenowych.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
Wymagane doświadczenie.
LAS HUBERTA Sp. z o. o. - 2017-04-20 - Rudy (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), organizacja wesel, imprez okolicznościowych
Zajazd Gastronomiczny TROPICANA Jerzy Banaszewski - Rożental - 2017-02-17 - Rożental (warmińsko-mazurskie)