KUCHARZ Gliwice oferta pracy 4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY Gliwice /JW 4217, JW 3946 - WKU w Gliwicach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽639 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: terminowe oraz jako艣ciowe i smakowe przygotowywanie posi艂k贸w oraz ich wydanie osobom uprawnionym. Przestrzeganie stanu sanitarno-epidemiologicznego sprz臋tu, urz膮dze艅 technicznych oraz pomieszcze艅 kuchni. Praca na 2 zmiany (6.00-14.00, 12.00-20.00).
Data publikacji: 2019-07-17
Lokalizacja: Gliwice (艣l膮skie)
Pracodawca: 4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY Gliwice /JW 4217, JW 3946 - WKU w Gliwicach
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Andersa 47, 44-121 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
terminowe oraz jako艣ciowe i smakowe przygotowywanie posi艂k贸w oraz ich wydanie osobom uprawnionym. Przestrzeganie stanu sanitarno-epidemiologicznego sprz臋tu, urz膮dze艅 technicznych oraz pomieszcze艅 kuchni. Praca na 2 zmiany (6.00-14.00, 12.00-20.00).
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽639 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 2639z艂 brutto + 5% premii + wys艂uga
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gliwice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gliwice
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gliwice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽639 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe - kucharz, znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprze臋tu kuchennego, znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY Gliwice /JW 4217, JW 3946 - WKU w Gliwicach
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zabrzu
Adres pracodawcy:
Gen. Andersa 47, 44-121 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, 艣wiadectwo szkolne, 艣wiadectwa pracy.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, e-mail, Termin: od poniedzia艂ku do pi膮tku, Godziny : 7.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Gen. Andersa
Numer budynku pracodawcy: 47
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zabrzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?759c4bd159c97850b3e65d1eef790e80
Podobne oferty pracy
praca pod okiem do艣wiadczonego szefa kuchni, mo偶liwo艣膰 pracy na r贸偶nych stanowiskach, przygotowanie kuchni mi臋dzynarodowej i regionalnej, obs艂uga kuchni 艣niadaniowej, bankietowej, ala'carte, pomoc w przygotowaniu sal konferencyjnych, wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami hotelu
HOTEL D膭BROWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-06-17 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
-
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZY艃SKI Wolsztyn - 2016-08-17 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Legionowo (mazowieckie)
do uzgodnienia
BHP DUO PLUS SP脫艁KA CYWILNA - 2015-12-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
"Ma艂y Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-10-25 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych, zimnych, sporz膮dzanie sur贸wek. Sporz膮dzanie-przygotowywanie deser贸w, napoj贸w, posi艂k贸w. Obr贸bka wst臋pna produkt贸w (np. mi臋s)
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - K臋ty (ma艂opolskie)
Obs艂uga kasy fiskalnej; przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w; przyjmowanie i wydawanie zam贸wie艅
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-01-12 - Lubosz (wielkopolskie)
Przygotowywanie produkt贸w, krojenie warzyw, mi臋sa,przygotowywanie da艅, kanapek.
AGJATO s.c. Jaros艂aw Sta艅czak , Jacek Szyma艅ski - 2019-05-28 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Andrzej Koz艂owski-galeria-restauracja-szko艂a - 2018-10-23 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowanie do obr贸bki wst臋pnej potraw, obliczanie warto艣ci energetycznej i od偶ywczej produkt贸w, w艂a艣cicwe dobieranie maszyn i urz膮dze艅,
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Gr贸dek nad Dunajcem (ma艂opolskie)
zarz膮dzanie kuchni膮 oraz pracownikami, uk艂adanie receptur, gotowanie da艅 ukrai艅skich
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE FALCON KRZYSZTOF ABRAMCZUK - 2018-09-21 - Wo艂omin (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Kurnos Pierwszy (艂贸dzkie)
wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny, miejsce wykonywania pracy Sierpc i okolice
Gawlik Zbigniew Bar Gastronomiczny "KAPRYS" - 2016-08-30 - Sierpc (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Ciechan贸w (mazowieckie)
obs艂uga elektronarz臋dzi, czyszczenie element贸w szlunkowych, szpachlowanie, flekowanie i inne r臋czne prace transportowe
LUWIX Zajkowski Sp贸艂ka Jawna - 2017-03-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej, obr贸bka mi臋s, przygotowanie sa艂atek, sos贸w,garma偶u.Przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych-catering.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
Zarz膮dzanie powierzonym dzia艂em kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw i da艅 kuchni indyjskiej. Kalkulacja cen potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-03-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaleceniami bezpo艣redniego prze艂o偶onego na zmianie brygadzisty, sporz膮dzenie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia oraz przestrzeganie przepis贸w i standard贸w kulinarnych, wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie godzin wydawania i ilo艣ci wydawanych posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a tak偶e utrzymanie czysto艣ci maszyn, urz膮dze艅 oraz sprz臋tu kuchennego i naczy艅 sto艂owych
Dom Pomocy Spo艂ecznej "MAGNOLIA" w G艂ogowie - 2018-01-23 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2017-03-07 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, - wsp贸艂praca z dietetykami przy produkcji posi艂k贸w specjalistcznych, - zarz膮dzanie zespo艂em pracuj膮cych na kuchni (pomoce kuchenne, pracownicy dystrybucji), - kontrola jako艣ci wykorzystywanych do produkcji produkt贸w, - sk艂adanie zapotrzebowania na p贸艂produktydo produkcji posi艂k贸w do kierownika obiektu. Przewidywany okres zatrudnienia: 4 lata.
VILANO MIROS艁AWSKA, ZAWADZKI SP脫艁KA JAWNA - 2019-05-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA DA艃 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA TURECKIEGO;
BALLI-ILHAMI EKINCI - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w cateringowych oraz do konsumpcji na miejscu.
F.H.U Karczma Przywidzka Micha艂 Jasi艅ski - 2018-01-23 - Przywidz (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Dom Opieki Hospicyjnej 艁TPCh p.w. 艢wi臋tego Ducha - 2015-12-21 - 艁om偶a (podlaskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
FIRMA HANDL.-US艁UG. "SABEX" O.W. MEWA W MRZE呕YNIE - 2016-03-24 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
praca w magazynie, dow贸z towar贸w do klienta;
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - W膮growiec (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i bengalskiej.
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-09-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Samodzielna praca na stanowisku pomoc kuchenna. Prawid艂owe nawyki niezb臋dne w pracy zawodowej, a w szczeg贸lno艣ci: w艂a艣ciwa organizacja pracy, r贸偶ne techniki sporz膮dzania potraw, umiej臋tno艣膰 u偶ytkowania i konserwowania maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, racjonalne gospodarowanie produktami spo偶ywczymi i materia艂ami pomocniczymi.
"Spo艂em" Augusowska Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2018-04-13 - August贸w (podlaskie)