KUCHARZ Głogów Małopolski oferta pracy DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na baterie prysznicowe.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY
Data publikacji: 2020-01-13
Lokalizacja: Głogów Małopolski (podkarpackie)
Pracodawca: DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RYNEK 53, 36-060 Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Partyzantów 1A, 35-242 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.01.2020
Oferta pracy ważna do: 31.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?991ea1ea93751ef27ffba0d8d05fc087
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków z karty, przygotowywanie dań z owoców morza oraz wykonywanie wszelkich czynności związanych z przyrządzaniem potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygototwywanie posiłków
Mrozek Zbigniew Cafe Bar "Mustang" Usługi Transportowe - 2018-01-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
PROSTE PRACE MANUALNE, PRACA PRZY MASZYNIE, PRACE FIZYCZNE
kontakt przez OHP - 2018-10-25 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Sławice Szlacheckie (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Mielec (podkarpackie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Końskie (świętokrzyskie)
Obsługa klienta i kasy fiskalnejObsługa maszyn pralniczychOdplamianie, prasowanie, foliowanie odzieżyPrzyjmowanie reklamacjiInne dodatkowe zadania uzależnione indywidualnie od stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2015-11-19 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 6-21 w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy w Centrum Kształcenia Praktycznego w Kołobrzegu.
Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak - 2016-07-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Dania obiadowe biriani, samusa; przygotowywanie posiłków; sprzątanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Starogard Gdański (pomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu (dania kuchni tureckiej), dbanie o czystość.
AZ-DIL KEBAB IBRAHIM ÇAGRIBAY - 2019-07-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - Szef kuchni w restauracji, przygotowywanie produktów i ich obróbka, współpraca, prztgotowywanie catringów, zarzadzanie kuchni.
Firma Handlowo-Usługowa "Dar-Pol " - 2016-07-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
W/g zawodu.
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Prace biurowe. Obsługa urządzeń biurowych. Przygotowywanie dokumentacji służbowej. Prowadzenie nadzoru nad obiegiem dokumentacji. Poznawanie zagadnień z zakresu Inspekcji Sanitarnej. Organizowanie i prowadzenie akcji tematycznych z zakresu Inspekcji Sanitarnej.
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Grodzisku Mazowieckim - 2017-10-17 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
obsługa punktu SPA, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Przesieka (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I GOTOWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA I GOTOWANIA DAŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ, PRACA W GODZINACH 12:00-16:00
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. Umowa na czas określony. Praca na pełen etat,dwuzmianowa, w godz. między 10.00 a 20.00. Kontakt z pracodawcą: tel. 512-085-999
BOTERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-21 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego wyrobu, utrzymywanie czystości na miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Drzewica (łódzkie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-03-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie potraw dla Gości indywidualnych i grup zorganizowanych.
KAMP-POL Sp. z o.o. Hotel Uroczysko - 2019-02-11 - Cedzyna (świętokrzyskie)
przgotowywanie posiłków w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Końskie (świętokrzyskie)
praca w kuchni
Ruszewski Spółka Jawna - 2016-04-07 - Nowęcin (pomorskie)
przygotowywanie posiłków/pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez OHP - 2016-09-19 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Kraków (małopolskie)
obróbka i przygotowanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-01-07 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
MAREK CIESIELSKI MC PROFIT - 2018-04-25 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków profilaktycznych.
CZARNOCKA ALICJA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-11-22 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o stanowisko pracy. Wyparzanie sztućców. Obieranie warzyw.
Dom Pomocy Społecznej MECENAT S.C. Małgorzata Alabrudzińska Bolesław Głuchowski - 2018-09-20 - Płock (mazowieckie)
Kucharz - pomoc kuchenna
Renata Caruk Bio-Studio - 2018-06-07 - Tarnów (małopolskie)