KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Brodnica oferta pracy AZ-DIL KEBAB IBRAHIM ÇAGRIBAY
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu (dania kuchni tureckiej), dbanie o czystość.
Data publikacji: 2019-07-23
Lokalizacja: Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: AZ-DIL KEBAB IBRAHIM ÇAGRIBAY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mazurska 3, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu (dania kuchni tureckiej), dbanie o czystość.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brodnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brodnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brodnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.08.2019
Data zakończenia pracy: 26.08.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 1 rok doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza kuchni tureckiej;
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: AZ-DIL KEBAB IBRAHIM ÇAGRIBAY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Adres pracodawcy:
Mazurska 3, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: brodnicki
Gmina pracodawcy: Brodnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brodnica
Ulica pracodawcy: Mazurska
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.07.2019
Oferta pracy ważna do: 12.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bbc56f54bb5b6ae9099ff052974900c2
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni koreańskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Ustroń (śląskie)
PRACE PRZY PRZYGOTOWANIU POSILKÓW ORAZ ICH WYDAWANIEWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MINIMUM 0,5 ROKU ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMOŚĆ PRACY NA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
NAUKA: PRZYGOTOWUWANIA KANAPEK I TOSTÓW; OBSŁUGI KLIENTA, KASY FISKALNEJ I URZADZEŃ GASTRONOMICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Konin (wielkopolskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ (ŚNIADANIA, OBIADY, KOLACJE). WYKONYWANIE SAMODZIELNIE.
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2017-03-03 - Ziębice (dolnośląskie)
- przygotowywanie obiadów,- porcjowanie mięsa,- przygotowywanie surówek i sałatek,- porcjowanie i pakowanie potraw do transportu w termosach, - przyrządzanie i pieczenie pizzy,- utrzymywanie w czystości pomieszczeń, w których przygotowywane są posiłki
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Kobylanka (małopolskie)
Przechowywanie żywności, sprządzanie potraw i napojów. Wykonywanie czynności związanych z ekspedycja potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lubomierz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Kalisz (wielkopolskie)
śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie surówek i pełnych posiłków
kontakt przez OHP - 2017-06-13 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Praca przy produkcji toreb i worków papierowych.
FAGRO D. Grosz A.Fałek Spółka Jawna - 2017-10-18 - Krapkowice (opolskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wykształcenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie, wydawanie potraw, obróbka techniczna potraw.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Żagań (lubuskie)
- Sporządzanie potraw na kuchni zgodnie z kartą menu,- sporządzanie deserów,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.staż w godz. 9.00-21.00 RPO
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiøków, pomoc kuchenna
North Food S.A. - 2017-05-18 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie dań zimnych i gorących
A & R ROBERT WIERUCKI - 2017-09-20 - Starachowice (świętokrzyskie)
Planowanie menu; kalkulacja surowców; korzystanie z maszyn i urządzeń; przygotowywanie potraw; wydawanie posiłków; prawidłowe gospodarowanie produktami, przechowywanie surowców i wyrobów gotowych; w zakresie cateringu planowanie produkcji i zakupów; organizacji produkcji i wydania; kalkulacja kosztów; współtworzenie ofert; negocjacje warunków. Wszystkie czynności jako pomoc oraz nauka.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o stan i świeżość produktów, z których wykonane posiłki, dbałość o sprzęt, utrzymanie czystości, porządku.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "JUMAR" BIURO PROJEKTÓW S.C. - 2015-12-01 - Szklary (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy, prace pomocnicze na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-09-21 - Kielce (świętokrzyskie)
- zamiatanie, mycie i dezynfekcja podłóg,- wycieranie kurzu w meblach i na meblach, na aparatach telefonicznych, urządzeniach elektrycznych i sprzęcie komputerowym. Umowa zlecenie, ilość godzin miesięcznie ok. 100.Dyspozycyjność w godzinach : 7:00 - 20:00.Proponowany okres zatrudnienia: 4 lata.Miejsce wykonywania pracy: Wrocław ul. Ruska + według zleceń.
kontakt przez PUP - 2019-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
• planowanie i nadzorowanie czynności związanych z organizacją pracy w kuchni• przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań• dbanie o jakość i estetyczny wygląd przygotowywanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
"Społem" PSS - 2019-07-31 - Racibórz (śląskie)
gotowanie potraw wietnamskich, współpraca i kontakt z osobami wietnamskojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny z charakterystyką pracy
Firma Usługowo - Handlowa A&J Piotr Bocian - 2016-02-09 - Pleszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów; gotowanie zup, potraw mięsnych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-05-02 - Pniewy (wielkopolskie)
min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku, aktualne uprawnienia SEP do 1 KV, mile widziane doświadczenie w utrzymaniu ruchu
"PBO - CONSTRUCTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Pakowanie produktów spożywczych do pudełek. praca na pełen etat, od poniedziałku do piątku w godzinach 6-14, 14-22.
ADECCO POLAND SP. Z O.O. - 2016-09-20 - Reguły (mazowieckie)
Kontakt osobisty,tel.507089861 lub e-mail: p.migacz (at) czarnygron.pl. Praca w kuchni hotelowej.
Czarny Groń Sp. z o.o. sp.k. - 2015-12-14 - Rzyki (małopolskie)
zapoznanie się z o bsługą maszyn kuchennych, obieranie, rozdrabnianie, przygotowywanie dań, racjonalne gospodarowanie produktami, oferta stażu dla osób do 30 r. ż
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Zielonka (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków,-Zarządzanie personelem,-Kontakt telefoniczny 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-11-09 - Białystok (podlaskie)