KUCHARZ- GARMAŻER Ełk oferta pracy J&H Olender Przetwórstwo Mięsne s.c
Stanowisko: KUCHARZ- GARMAŻER
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie środków do produkcji wyrobów, wykonywanie wyrobów garmażeryjnych, obsługa maszyn
Data publikacji: 2017-10-03
Lokalizacja: Ełk (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: J&H Olender Przetwórstwo Mięsne s.c
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 12, 19-300 Ełk, powiat: ełcki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie środków do produkcji wyrobów, wykonywanie wyrobów garmażeryjnych, obsługa maszyn
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- GARMAŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ełk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ełcki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ełk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: PRAWO JAZDY KAT. B*
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: J&H Olender Przetwórstwo Mięsne s.c
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ełku
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 12, 19-300 Ełk, powiat: ełcki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ełcki
Gmina pracodawcy: Ełk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ełk
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ełku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.10.2017
Oferta pracy ważna do: 01.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie, przyprawianie, odpiek potraw garmażeryjnych, produkcja wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12-24). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę. sala G
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE MENU, RECEPTUR, PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE DAŃ, CATERING;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków i cateringu dla przedszkola
GRAN-JAN Kopyrtołka Agata Krężelok - 2016-08-24 - Jaworzynka (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Sanok (podkarpackie)
Obsługa hotelu
Firma Handlowa Danuta Krzelowska w Sędziszowie - 2016-09-12 - Sędziszów (świętokrzyskie)
-
DREMAN JOB Sp. z o.o. spółka komandytowa - 2016-11-08 - Krapkowice (opolskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-02-09 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2017-05-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
jw.
Szrenica Ewa Kłopotowska - 2018-01-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Piaseczno (mazowieckie)
Wydawanie towarów, sprzedaż dla klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Suwałki (podlaskie)
wg stanowiska
Przystań Tokarnia Jolanta Hobot - 2017-07-28 - Tokarnia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
MAŁGORZATA DĄBROWSKA TED - 2015-12-23 - Radomsko (łódzkie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie ze standardami i wymogami żywienia zbiorowego
FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ- ZESPÓŁ DOMÓW WCZASOWYCH MIELNO - 2018-01-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
DHAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ORGANIZACJI - 2016-01-15 - Radomsko (łódzkie)
pomoc podopiecznemu w codziennych czynnościach: jak mycie, ubieranie karmienie itd, pomoc w dbaniu o mieszkanie, robienie zakupów, dotrzymywanie towarzystwa, organizowanie czasu wolnego, miejsce pracy: teren miasta Opola, wysokość wyagrodzenia od poniedziałku do piątku 13zł. brutto/h, SOB, ND 14 zł brutto/h.Praca również w weekendy
Usługi Pielęgniarskie i Opiekuńcze Małgorzata Tesarz - 2017-07-27 - Opole (opolskie)
Zapoznanie z urządzeniem i wyposażeniem pomieszczeń kuchennych, mycie, czyszczenie i sterylizacja naczyń i urządzeń kuchennych, obróbka stępna ziemniaków, warzyw, jarzyn i innych artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków na stołówkę i oddziały, wykonywanie prac porządkowych w kuchni i na stołówce.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Tyszowce (lubelskie)
Prowadzenie szkoleń, rozmowy z podopiecznymi Fundacji, opracowywanie IPD, prowadzenie dokumentacji szkoleniowej.
FUNDACJA "UWOLNIENIE" - 2017-03-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Ozorków (łódzkie)
Przyrządzanie pizzy, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie składników do wyrobu ciasta, obsługa pieca.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Mszana Dolna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki" - 2017-03-24 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni włoskiej, polskiej i ukraińskiej na sprzęcie wysokiej klasy oraz koordynowanie pracy zespołu (ok. 30 osób)
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zielona Góra (lubuskie)
praca na stanowisku kucharz/ka w Restauracji - Hotel "PUSTELNIK"
Wiejska Giełda Sp. z o.o. - 2016-04-28 - Wisła Mała (śląskie)
Kucharz
SZEPTUCHA Adam Iwanicki - 2016-05-05 - Polańczyk (podkarpackie)
praca w kuchni/ pracodawca zwraca koszty dojazdu do pracy/
DASK Sp. z o.o. - 2016-04-20 - Łeba (pomorskie)
przygotowanie potraw, ustalanie kart dań
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Chorzów (śląskie)
1.Samodzielne sporządzanie potraw.2.Przygotowywanie i wydawanie potraw.3.Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych dań.4.Przestrzeganie terminów przygotowania potraw.5.Właściwe przechowywanie surowców.6.Dbanie o prawidłowy stan sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Mikorzyn (wielkopolskie)