KUCHARZ Elbląg oferta pracy Forum spółka cywilna Artur Szczygieł Izabela Szczygieł Kolator
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Praca zgodnie ze stanowiskiemDwie zmiany wg grafiku między 7.00 a 21.00Wynagrodzenie od 2600 zł wzwyż w zależności od posiadanych kwalifikacji i doświadczeniaMiejsce pracy: Hotel Żuławy w Elblągu
Data publikacji: 2020-10-19
Lokalizacja: Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Forum spółka cywilna Artur Szczygieł Izabela Szczygieł Kolator
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Królewiecka 126, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca zgodnie ze stanowiskiemDwie zmiany wg grafiku między 7.00 a 21.00Wynagrodzenie od 2600 zł wzwyż w zależności od posiadanych kwalifikacji i doświadczeniaMiejsce pracy: Hotel Żuławy w Elblągu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elbląg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Elbląg
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2861
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Elbląg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe kierunkowe + umiejętności gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w gastronomii.
Nazwa pracodawcy:
Forum spółka cywilna Artur Szczygieł Izabela Szczygieł Kolator
danePracodawcy_nip: 5792260184
danePracodawcy_regon: 365679055
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Bursztynowa 2, 82-110 Sztutowo, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVkontakt telefoniczny: 552345711 lub osobisty:Hotel Żuławyul. Królewiecka 12682-300 Elbląg
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: nowodworski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2210
Gmina pracodawcy: Sztutowo
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sztutowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0158965
Ulica pracodawcy: Bursztynowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 19.10.2020
Oferta pracy ważna do: 19.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ff22249d4b3a78f5db784a53ae554ca8
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Otorowo (wielkopolskie)
obsługa i nadzór linii produkcyjnej- serków, nadzór nad przebiegiem procesów produkcyjnych
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Miechowie - 2019-10-17 - Charsznica (małopolskie)
kucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy.Rodzaj wyk. pracy: przygotowanie posiłków.Miejsce wyk. pracy: ul. A. Mickiewicza 15, 36-100 Kolbuszowa.Praca w godz: dwie zmiany, 8.30-15.30, 10-18.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Kolbuszowa (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE SKŁADNIKÓW DO PRODUKCJI PIZZY I WYPIEK PIZZY .
kontakt przez PUP - 2020-10-15 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dania a'la carte
ŁUKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2017-07-03 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
- Opieka w domu nad osobami starszymi. Pomoc w utrzymaniu higieny osobistej podopiecznego, robienie zakupów art. spożywczych i innych potrzebnych w gospodarstwie domowym, utrzymanie czystości w pomieszczeniach użytkowanych przez osobę korzystającą z pomocy, utrzymanie w czystości sprzętu sanitarnego i urządzeń sanitarnych, przygotowywanie posiłków. Praca na terenie Katowic.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w razie potrzeby również w soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagany ukończony Kurs opieki nad osobami starszymi. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 miesiąc w opiece nad osobami starszymi. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Wymagana życzliwość i cierpliwość wobec podopiecznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 603-176-848) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. PCK 8, 40-057 Katowice) lub e-mail: katowice (at) pck.org.pl
ŚLĄSKI ODDZIAŁ OKRĘGOWY POLSKIEGO CZERWONEGO KRZYŻA - 2017-08-07 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji
"PARK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-14 - Sitaniec (lubelskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet
kontakt przez PUP - 2020-09-25 - Chmielno (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań
Handel i Gastronomia Krzysztof Osadowski - 2019-04-09 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań i innych posiłków; obieranie warzyw, obsługa gości hotelu - obcokrajowców;
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Pabianice (łódzkie)
Gotowanie i wydawanie potraw
"SEZAM" - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka - 2018-01-23 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2019-04-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni japońskiej zgodnie z recepturami sushi.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J - 2017-08-22 - Dąbcze (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
MULTICONCEPT Sp. z o. o Warszawa - 2019-12-09 - Iława (warmińsko-mazurskie)
wysokość wynagrodzenia jest uzależniona od doświadczenia zawodowego,
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA MARCIN STACHOWIAK - 2019-09-13 - Wolsztyn (wielkopolskie)
-przygotowywanie potraw;
kontakt przez PUP - 2020-06-01 - Wolbórz (łódzkie)
- przygotowanie potraw - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-04-17 - Kielce (świętokrzyskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Koszuty (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-30 - Nowa Wieś (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie
PPHU Anna Wojas Kopecka - 2017-12-20 - Większyce (opolskie)
Sporządzanie potrwa dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Jaworzno (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi i maszyn gastronomicznych zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów oraz półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posilków, wydawanie dań, dbanie o higienę
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-04-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Robienie falafel i kababów, przygotowanie surówek-mile widziane doświadczenie. Wymagana znajomość języka ukraińskiego w celu porozumiewania się z innymi pracownikami
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - Białobrzegi (mazowieckie)
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych dla gości; przygotowanie dań zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osiągnięcia najwyższego stopnia zadowolenia gości oraz współpraca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pełnej wiedzy na temat obowiązującego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpieczeństwa; realizacja zadań zleconych przez przełożonego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów działu; koordynacja zamówień i dostaw towarów.
"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. - 2019-07-18 - Kleszczów (łódzkie)
Wymagania: doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja & Dom Weselny IMPERIA.
FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-16 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Rudy (lubelskie)
-przygotowywanie według tradycyjnych receptur, potraw kuchni azjatyckiej,-układanie menu,-składanie zamówień,-dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy;
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)