KUCHARZ/KUCHARKA Racibórz oferta pracy FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Wymagania: doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja & Dom Weselny IMPERIA.
Data publikacji: 2019-07-16
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Fabryczna 6, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagania: doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja & Dom Weselny IMPERIA.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.07.2019
Nazwa pracodawcy:
FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Fabryczna 6, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Adres strony pracodawcy: www.imperia-raciborz.pl
Ulica pracodawcy: Fabryczna
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.07.2019
Oferta pracy ważna do: 16.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ec3a6579dfc8e4694e434a73973746e6
Podobne oferty pracy
kucharz, dania kuchni polskiej i śląskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zabrze (śląskie)
Gotowanie potraw chińskich wg. tradycyjnych receptur.
Magdalena Potocka - 2016-01-21 - Sopot (pomorskie)
gotowanie potraw. praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2017-07-19 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Wg wskazanego stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Kraków (małopolskie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Magdalenka (mazowieckie)
wg stanowiska
Biel Paweł Firma Handlowo Usługowa Karczma "DĘBOWE WROTA" Dobra 571 - 2016-09-05 - Podłopień (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i derow z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanjie i produkcja wyrobów i półproduktów kuliranych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2018-05-18 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ&IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2019-05-07 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi normami i recepturami. Dobór surowców i półproduktów, porcjowanie i dekorowanie przygotowywanych potraw oraz ich wydawanie. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa dotyczących jakości przyrządzanej żywności, utrzymywanie na bieżąco czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP. Nadzór nad uczniami z Ukrainy, odbywającymi staż na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów - 2016-12-12 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Zamość (lubelskie)
nadzór merytoryczny i opieka nad powierzonymi zbiorami; przygotowywanie dokumentacji związanej z gromadzeniem zbiorów; katalogowanie i opracowywanie zbiorów oraz materiałów dokumentacyjnych; udział w okresowych inwentaryzacjach zbiorów; realizacja kwerend; inicjowanie i realizacja wystaw stałych i czasowych.
Muzeum Warmii i Mazur w Olsztynie - 2018-02-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa gości restauracji
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz lub doświadczenie w ww. zawodzie. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty po wcześniejszym umówieniu.
MAXIMUS DURCZOK JÓZEF - 2018-08-21 - Rybnik (śląskie)
zgodnie z zawodem.Okres próbny 3-mce z możliwoscia przedłużenia
SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne - 2016-10-24 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca również w weekend oraz w czasie imprez okolicznościowych.
JOKER - BIS "ZIELONY SMOK" S.C. Monika Kamińska, Roman Szyja - 2016-07-11 - Tychy (śląskie)
przygotowanie pizzy, dań,oraz obsługa abonamentowa,
Firma Usługowo-Gastronowmiczna MIKA Bogusława Zimorodzka - 2017-03-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe , doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomość j. angielskiego w stoniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni chińsko-wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)
Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-03-30 - Racibórz (śląskie)
gotowanie
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2017-07-28 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków i dań, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków
Four Wind's Bar Karol Urbanowicz - 2017-08-30 - Krynica Morska (pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia:
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
Kucharz kuchni ukraińskiej, praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Łódź (łódzkie)
Załadunek i rozładunek
POL-FOOD Sp. z o.o. - 2018-10-22 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowanie produktów niezbędnych do produkcji posiłków., produkcja posiłków. Umowa o pracę na czas określony do 6 miesięcy, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w systemie jednozmianowym. Równoważny system czasu pracy. Godziny pracy: rozpoczęcie pracy w godzinach: 4:00 - 6:00, zakończenie pracy w godzinach 14:00 - 16:00. Miejsce wykonywania pracy: Dom Pomocy Społecznej ul. Karmelkowa 25, 52-437 Wrocław. Kontakt kandydatów z pracodawcą: tel. 71 376 99 36,; 71 376 99 15 lub e-mail: kadry (at) mcus.pl . - wynagrodzenie zasadnicze 2700 zł,ponadto: - dodatek za wysługę lat ( minimum 5 lat stażu pracy),- premia regulaminowa ( 20% wynagrodzenia zasadniczego),- dodatek za pracę w porze nocnej, w niedzielę i święta oraz pracę na II zmianie,- nagrody jubileuszowe i dodatkowe wynagrodzenie roczne (trzynasta pensja);- możliwość dodatkowych świadczeń z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych.Oferta dostępna w sali G
Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu - 2019-07-16 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzątanie po cyklu produkcyjnym, karmienie zwierząt, obsługa urządzeń wentylacyjnych
Ferma Drobiu Barbara Ulok - 2019-02-04 - Opole (opolskie)
praca stojąca przy taśmie produkcyjnej
kontakt przez OHP - 2017-06-01 - Łódź (łódzkie)
Zarządzanie kuchnią w restauracji
"GASCO" Marcin Raczkiewicz - 2017-06-02 - Jaraczewo (wielkopolskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2016-12-08 - Zaczernie (podkarpackie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni orientalnej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale czasowym : 10:00-20:00. Proponowany okers zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Wrocław (dolnośląskie)