KUCHARZ/ PIZZERMAN Mińsk Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/ PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE SKŁADNIKÓW DO PRODUKCJI PIZZY I WYPIEK PIZZY .
Data publikacji: 2020-10-15
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mińsk Mazowiecki, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE SKŁADNIKÓW DO PRODUKCJI PIZZY I WYPIEK PIZZY .
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godz. 11-20, 14-22Również w weekendy i święta.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mińsk Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1412
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2020
Data zakończenia pracy: 01.11.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8351553220
danePracodawcy_regon: 100233480
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 4, 05-300 Mińsk Mazowiecki, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: miński
danePracodawcy_kodPowiatu: 1412
Gmina pracodawcy: Mińsk Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mińsk Mazowiecki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0975687
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 16.10.2020
Oferta pracy ważna do: 29.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?697fb007dd70f25ca73fccb98e385b6e
Podobne oferty pracy
zgodny
HOTELE - RESTAURACJE Jan Grabiński, Magdalena Dzikowska, Małgorzata Hermańska s.c. - 2017-07-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta, przygotowanie kebabów, sałat, sosów, mięs, pieczywa, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Tarnów (małopolskie)
SKANOWANIE, LICZENIE, INWENTARYZACJA
kontakt przez OHP - 2017-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-06-22 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tunezyjskiej, arabskiej, tureckiej, włoskiej, śródziemnomorskiej, francuskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Trzemeszno (wielkopolskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Radomsko (łódzkie)
Identyfikacja potencjalnych odbiorców produktu, prowadzenie badań, gromadzenie informacji rynkowych, planowanie i wdrażanie metod promocji, organizacja i doskonalenie procesu sprzedaży.
kontakt przez PUP - 2017-12-11 - Nałęczów (lubelskie)
obróbka mięsa i warzyw; smażenie i pieczenie pod okiem szefa kuchni; sprzątanie (Restauracja Dekalog Smaku)
Marcin Talipski - 2020-07-31 - Gietrzwałd (warmińsko-mazurskie)
w/g potrzeb
HOTEL KAMERALNY - MARCIN DYBAŁA w Kielcach - 2018-04-11 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2018-03-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Koordynacja pakowania posiłków. Współpraca z kadrą kierowniczą. Współpraca z zespołem. Przestrzeganie zasad BHP
kontakt przez OHP - 2018-11-20 - Skawina (małopolskie)
Przygotowanie i podawanie posiłków oraz dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków.
Restauracja "Pod Świerkami" Robert Wojnarowski - 2019-10-01 - Wiśniowa (podkarpackie)
przygotowywanie dań z kartysprzątanie stanowiska pracy
HUGART HOTELS Andrzej Szczepanek - 2016-06-23 - Rybnik (śląskie)
wykształcenie kierunkowe wyższe techniczne,projektowanie w programie SOLIDWORKS, biegła znajomość dokumentacji technicznej, prawo jazdy kat. B, dyspozycyjność
TRASKO AUTOMATYKA Sp. z o. o. - 2016-04-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE I GOTOWANIE POTRAW KUCHNI POLSKIEJ
KRAKOWSKA SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA - 2019-06-04 - Kraków (małopolskie)
Podawanie i odbieranie elementów z podajnika, prace pomocnicze przy maszynie
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Przewóz materiałów na terenie kraju,-Kontakt telefoniczny 693-363-676
GAMPRO Aneta Krzemińska - 2016-01-07 - Tokary (pomorskie)
gotowanie, dbanie o porządek
BISTRO DOMOWE SMAKI PAWEŁ BORS - 2019-06-13 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotywanie potraw i napojów w barze azjatyckim. Przyrządzanie potraw arabskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Według umowy
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NEW CHINA TOWN POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posilków, obsługa klienta
GAZI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kalisz (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych E. Z. Rybiccy S. C. - 2019-04-03 - Świdwin (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Sochaczew (mazowieckie)
obsługa kuchni przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek,
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2018-03-23 - Namysłów (opolskie)
czyszczenie elementów stalowych przed i po ocynku, montaż elementów stalowych
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Dzięgielów (śląskie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie gastronomiczne. Praca w restauracji. Doświadczenie na kuchni. Praca zmianowa. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
HOLECKI RYSZARD CENTRUM OGRODNICZO-PRZEMYSŁOWE TIMBERLAND - 2016-12-16 - Orzesze (śląskie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków według menu
ASC Group Joanna Starosta - 2018-06-25 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)