KUCHARZ Dominów oferta pracy FOOD4YOU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 400 - 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie posiłków wg receptur, ekspozycje posiłków.
Data publikacji: 2019-10-04
Lokalizacja: Dominów (lubelskie)
Pracodawca: FOOD4YOU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 2, 20-388 Dominów, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie posiłków wg receptur, ekspozycje posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 400 - 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dominów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głusk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 400 - 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.10.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Nazwa pracodawcy:
FOOD4YOU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
Rynek 2, 20-388 Dominów, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Głusk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dominów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2019
Oferta pracy ważna do: 03.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f515c3be0db59baf555627178a2c39da
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw.
USŁUGI GASTRONOMICZNE Paweł Bieniek - 2018-03-27 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
przygotowywanie dań obiadowych, a la cart i cateringowych(godziny pracy: 12-20)
Agnieszka Drab "BARD" - 2018-08-23 - Terespol (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejetność przygotowywania potraw kuchni wietnamskiej, książeczka zdrowia do celów sanitarno- epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres oboaiązków: przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zaopatrzenie kuchni, prowadzenie restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Lublin (lubelskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW I DAŃ Z ZASTOSOWANIEM URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM; OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA); GASTRONOMICZNY ROZBIÓR MIĘSA RÓŻNYCH ZWIERZĄT; WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH; OBSŁUCHA KLIENTA; OBSŁUGA KASY FISKALNEJ; BIEŻĄCA KONSERWACJA URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH I WYPOSAŻENIA LOKALU.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie menu, zamówienia towaru, receptury, praca w godz. 7-15, 9-17 od pon. do piątku (sporadycznie weekendy).
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Branża gastronomiczna- sporządzanie dań kuchni wg gruzińskich receptur
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw i półproduktów zgodnie z najwyższą jakością, przestrzeganie przepisów HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-03-08 - Głogów (dolnośląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków do wydawki, samodzielna praca; WYMAGANIA: umiejętność gotowania;MIEJSCE PRACY: Lubliniec
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "GATO" - 2017-01-16 - Lubliniec (śląskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, planowanie jadłospisów
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Wilkowiecko (śląskie)
Organizacja biura, archiwizacja dokumentów, obsługa strony www, wsparcie sprzedaży.
kontakt przez PUP - 2019-01-16 - Kraków (małopolskie)
sporządzanie potraw
DWÓR OSMOLICE - 2016-03-10 - Białki Dolne (lubelskie)
wg stanowiska
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-08-30 - Namysłów (opolskie)
obsługa klienta, pomoc w przygotowywaniu pizzy
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Sobków (świętokrzyskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2018-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Czarnków (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie i dekorowanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców i wyrobów gotowych.
kontakt przez PUP - 2020-01-15 - Jaszkowa Dolna (dolnośląskie)
samodzielna praca w kuchni, przygotowywanie dań z karty menu oraz indywidualnego dania ustalonego z klientem bezpśrednim z Ukrainy, Białorusi, Rosji, znajomość kuchni ukraińskiej, przygotowywanie menu w przypadku spotkań biznesowych z klientami obcojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków restauracyjnych, organizacja zamowień, przyjęć i bankietów,
SPÓŁKA CYWILNA "RAFJAN" - 2016-02-17 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta i kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2017-09-08 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Gomulin (łódzkie)
-
Powszechna Spółdzielnia Spożywców "SPOŁEM" w Białymstoku - 2016-06-20 - Białystok (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"RESTAURACJE BRACI ZIELIŃSKICH" GRZEGORZ ZIELIŃSKI I MAREK ZIELIŃSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
pomoc przy obróbce drewna
Stolarstwo Bogdan Chorab - 2016-07-25 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Realizacja zamówień, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 3 m-ce.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowychna początku umowa zlecenie, z czasem umowa o pracę
L&P Sp. z o.o. - 2017-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań w kuchni restauracyjnej, wydawanie dań gotowych, przygotowywanie menu dla grup zorganizowanych
Flis, Pierzchała Sp. J., Hotel Afrodyta Business & Spa - 2016-01-04 - Tartak Brzózki (mazowieckie)
przygotoywanie posilków w restruracji
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2250-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2020 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2019-08-27 - Katowice (śląskie)