KUCHARZ DO KEBABU (840J) Ko艂biel oferta pracy LODZIARNIA BAJECZNA
Stanowisko: KUCHARZ DO KEBABU (840J)
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wyr贸b kebabu, zapiekanek, hot dog贸w. Obs艂uga klienta.
Data publikacji: 2016-09-22
Lokalizacja: Ko艂biel (mazowieckie)
Pracodawca: LODZIARNIA BAJECZNA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:1-ego Maja 46, 05-340 Ko艂biel, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wyr贸b kebabu, zapiekanek, hot dog贸w. Obs艂uga klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ DO KEBABU (840J)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂biel
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂biel
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2016
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejetno艣膰 samodzielnej pracy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Uczciwo艣膰.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: LODZIARNIA BAJECZNA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
1-ego Maja 46, 05-340 Ko艂biel, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 8-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Ko艂biel
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ko艂biel
Ulica pracodawcy: 1-ego Maja
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 02.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepuj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni zak艂adu pracy, praca w godz.6-14/14-22
Aspen Res Sp.z o.o - 2015-11-06 - Opole (opolskie)
Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologicza.
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2016-01-19 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw , dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - 呕abiec (艣wi臋tokrzyskie)
Transport na terenie kraju oraz pa艅stw UE
Zak艂ad Drobiarski LECH-DR脫B Sp. z o.o. - 2016-02-16 - Zalewo (warmi艅sko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
PIOTR GABIGA - 2017-05-05 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂kow, imprez okoliczno艣ciowyxh
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 w kuchni restauracyjnej, wydawanie da艅 gotowych, przygotowywanie menu dla grup zorganizowanych
Flis, Pierzcha艂a Sp. J., Hotel Afrodyta Business & Spa - 2016-01-04 - Tartak Brz贸zki (mazowieckie)
Zgodnie z nazw膮 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
sprz膮tanie biura
Biuro Projekt贸w i Us艂ug Inwestycyjnych mgr in偶. Jacek Graczyk - 2016-02-12 - Pozna艅 (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w.
IZABELA KOZ艁OWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2017-05-18 - Lublin (lubelskie)
Utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
Hanna El偶bieta Borkowska Wersal Siedlecki - 2017-06-10 - Grabian贸w (mazowieckie)
Praca w sto艂owce akademickiej
KRAKOWSKA AKADEMIA IM. ANDRZEJA FRYCZA MODRZEWSKIEGO - 2017-07-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Opole (opolskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej - ormia艅skiej; znajomo艣膰 przepis贸w kuchni ormia艅skiej; znajomo艣膰 przepis贸w kuchni ormia艅skiej; dob贸r i obr贸bka surowc贸w do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
PPHiU "DOMBUD" Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
praca jako kucharz
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej wed艂ug receptur. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych standard贸w. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Mile widziane wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby niepe艂nosprawne. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Okr臋偶na 14, 40-808 Katowice).
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-09 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w Przedszkolu. Uczestniczenie w uk艂adaniu jad艂ospis贸w. Pobieranie i przechowywanie pr贸bek z po偶ywienia. Wype艂nia dokumentacj臋 oraz stosuje normy zawarte w przedszkolnych ksi臋gach HACCP. Dba o czysto艣膰 i porz膮dek w pomieszczeniach kuchennych. Przyjmowanie towar贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
*
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowania kebab贸w, sprzeda偶 kebab贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw,kuchni w艂oskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-01 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
wykonywanie zbieg贸w kosmetycznych na twarz, manicure, pedicure. utrzymywanie czysto艣ci stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych.
Zak艂ady Mi臋sne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2017-09-01 - Rydu艂towy (艣l膮skie)