KUCHARZ Długopole-Zdrój oferta pracy "Uzdrowisko Lądek-Długopole" S.A
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na pisuary.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków według obowiązujących receptur, racjonalne gospodarowanie powierzonym towarem, współpraca z zespołem kuchennym.
Data publikacji: 2019-07-03
Lokalizacja: Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: "Uzdrowisko Lądek-Długopole" S.A
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 8, 57-520 Długopole-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących receptur, racjonalne gospodarowanie powierzonym towarem, współpraca z zespołem kuchennym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Długopole-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych ( ważna książeczka zdrowia)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność gotowania w żywieniu zbiorowym
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Przy braku wykształcenie, konieczne doświadczenie w pracy w kuchni.
Nazwa pracodawcy: "Uzdrowisko Lądek-Długopole" S.A
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wolności 4, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.07.2019
Oferta pracy ważna do: 02.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1add35d60cb73e6f1ed5013f93336e76
Podobne oferty pracy
wyksz. zawodowe, osoba zarejestrowana w PUP, do 30 r/ż
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Odolanów (wielkopolskie)
Gotowanie potraw tradycyjnych, wyżywienie stołówkowe, imprezy okolicznościowe.
Ośrodek Rekreacji Rehabilitacji i Wypoczynku 12 Dębów w Zaździerzu Kruszewska Edyta - 2016-04-13 - Zaździerz (mazowieckie)
Przygotowanie sushi, czynności porządkowe na swoich stanowiskach pracy. Obróbka ryb, filetowanie.
INARI SUSHI Dawid Bieliński - 2018-11-16 - Płock (mazowieckie)
do uzgodnienia
"BAR-SERWIS" Krystyna Osuchowska - 2016-05-06 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-01-05 - Trzebosz (wielkopolskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji, dbałość o estetykę potraw, przygotowywanie posiłków hotelowych, utrzymanie porządku w miejscu pracy.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14,14-22 w Kołobrzegu.
Hotel Wellness "proVita" Agnieszka Trafas - 2017-03-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Miejsce wykonywania stażu Krapkowice, Rogów Opolski.Staż w pierwszej kolejności dla kobiet pow. 50 r.ż. w ramach projektu RPO. Sprzedaż pieczywa.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Rogów Opolski (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posilków wschodnio-ukraińskich.
MATEO Xavier Mika - 2016-06-23 - Bytom Odrzański (lubuskie)
przygotowanie produktów garmażeryjnych ( pierogi, krokiety, kotlety)
Florit Sp.z.o.o. - 2016-12-27 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
a) przyrządzanie posiłków z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii,b) wydawanie posiłków dla podopiecznych,c) dbanie o racjonalne zużycie produktów,d) utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszczeń pomocniczych, naczyń, urządzeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
-
"RESTAURACJA I HOTEL STARKA K.I.M. CEBULA" SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-12 - Opole (opolskie)
gotowanie ( przygotowywanie posiłków dla 100 osób) utrzymywanie porządku i przestrzegania higieny w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-02-01 - Namysłów (opolskie)
- branża: gastronomia- przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej- komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej- dbałość o porządek i czystość w kuchniPraca w przedziale czasowym 10-22.Miejsce pracy: Łódź.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Łódź (łódzkie)
przyrządzanie posiłków kuchni greckiej i śródziemnomorskiej
GREEK ZORBAS Mrozicka Edyta Beata - 2016-12-06 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków i garmażerki
KASYNO SARA - 2018-04-16 - Sulechów (lubuskie)
oferta pracy dla osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności
TESTIN KRZYSZTOF SAMBORSKI - 2017-08-04 - Rzeszów (podkarpackie)
sporzadzanie różnego rodzaju potraw tradycyjnej kuchni rosyjsko-ukraińskiej, wykonywanie róznymi technikami i metodami tradycyjnych potraw rosyjsko-ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Poźrzadło (lubuskie)
+
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Prudnik (opolskie)
Wg. harmonogramu PO WER
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
do uzgodnienia
SOLID MCG SP Z O. O. - 2016-08-03 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie produktów do sprzedaży, sporządzanie faktur, zawieranie tranzakcji sprzedaży, pomoc nabywcy przy wyborze towaru.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Płock (mazowieckie)
sprzedaż w punkcie handlowymobsługa punktu kasjerskiego
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Chorzów (śląskie)
Produkcja potraw; wydawanie posiłków; utrzymanie czystości na kuchni
COMPAS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
Wykształcenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; akt. książeczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie należytej czystości i porządku; Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepisów BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-02-05 - Sośnicowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Łosice (mazowieckie)