KUCHARZ Czarnów oferta pracy Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Czarnowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej.
Data publikacji: 2021-03-24
Lokalizacja: Czarnów (mazowieckie)
Pracodawca: Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Czarnowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-541 Czarnów 5, powiat: gostyniński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|22
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: PRACA W GODZINACH: 6.00-14.00; 12.00-20.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czarnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gostyniński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1404
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pacyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2021
Data zakończenia pracy: 30.06.2021
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętności: komunikatywność
Nazwa pracodawcy: Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Czarnowie
danePracodawcy_nip: 9710299734
danePracodawcy_regon: 000294935
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Adres pracodawcy:
09-541 Czarnów 5, powiat: gostyniński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
świadectwo szkolne, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: od zaraz, Godziny : 7:30-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: gostyniński
danePracodawcy_kodPowiatu: 1404
Gmina pracodawcy: Pacyna
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Czarnów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0572848
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 25.03.2021
Oferta pracy ważna do: 24.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 25.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 24.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d36151f0208c9f846e02d3daf655ede2
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2016-09-28 - Krzyżowa (dolnośląskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakości potraw, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności i sprzętu; praca w godzinach od 07:30 do 15:30
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice - 2018-11-19 - Barzkowice (zachodniopomorskie)
- Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, wykonywanie różnego rodzaju potraw, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców i wyrobów, przygotowywanie menu na specjalne uroczystości, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie dań z menu. Utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ obowiązujących w firmie.- Godziny pracy: od wtorku do czwartku oraz niedziela praca w godzinach od 12:00-22:00, w piątki i soboty w godzinach 12:00-23:00. Godziny pracy według grafiku. Poniedziałek jest dniem wolnym od pracy.
kontakt przez PUP - 2019-12-05 - Katowice (śląskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-08-01 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw i napojów, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Stary Sącz (małopolskie)
samodzielne stanowisko kucharza
SILRED Roksana Bugusz - 2016-03-23 - Człuchów (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca na umowe o pracę w godz. 6-18, 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2016-10-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zgórsko (podkarpackie)
Sprzątanie pociągów podczas jazdy pociągu pomiędzy stacjami: Warszawa-Wschodnia i Warszawa- Zachodnia.
WARS S.A. - 2019-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków mięsnych i bezmięsnych, praca w kuchni szybkiej obsługi
kontakt przez PUP - 2021-03-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- obróbka, dekorowanie i porcjowanie różnymi technikami i metodami warzyw i owoców- przygotowywanie dań gorących i zimnych- utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gorlice (małopolskie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków w restauracji
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-30 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: doświadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-12-01 - Racibórz (śląskie)
Przygotowanie potraw na kuchniWymagania: min. 1 rok doświadczenia na oferoanym stanoisku, aktualna książeczka sanepidowska
HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-07 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, kebabów, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2019-03-12 - Białystok (podlaskie)
Obsługa linii do produkcji granulatów, usuwanie awarii maszyn, reagowanie na nieprawidłowości w pracy linii, dbanie o właściwą pracę wszystkich podzespołów linii produkcyjnej, pakowanie produktów, załadunek, wypełnianie dokumentów produkcyjnych
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Kleszczów (łódzkie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:7-1513-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2018-01-09 - Mielec (podkarpackie)
praca w kuchni jako kucharz
Restauracja "FRYKAS" s.c. Janina Karcz, Janusz Szumiec - 2017-03-16 - Krzeszowice (małopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- dolma, sarma, kofte, manty; przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2017-07-29 - Pruszków (mazowieckie)
WYKONYWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z PRODUKCJĄ I DYSTRYBUCJĄ POSIŁKÓW, MIĘDZY INNYMI: ODBIÓR SUROWCÓW Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW, SPORZĄDZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW, DBANIE O JAKOŚĆ, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYKĘ PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, POBIERANIE PRÓB POKARMOWYCH, WŁAŚCIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, PROWADZENIE MAGAZYNU PODRĘCZNEGO, WŁAŚCIWA OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO I INNYCH URZĄDZEŃ TECHNICZNYCH ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMOŚCIĄ INSTRUKCJI OBSŁUGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPOŻ I HACCAP
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2020-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni bengalskiej z wykorzystaniem znajomości receptur oraz przypraw typowych dla tej kuchni. Utrzymanie porządku w kuchni. Obsługa urządzeń: blendera, krajalnicy, miksera, pieca.Miejsce pracy: ul. Rokicińska 113, 95-020 Andrespol
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Andrespol (łódzkie)
Uczestniczenie w obsłudze ogniw łańcucha dostaw towarów, gromadzenie i przygotowywanie informacji dot. procesów logistycznych, współpraca z kontrahentami z Francji
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Milicz (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowskiem
KAROL KASPROWICZ SKLEP CZEMAROL ART. SPOŻYWCZE I PRZEMYSŁOWE - 2017-09-13 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków,podawanie posiłków,zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2020-05-21 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według kuchni białoruskiej, organizacja pracy, wydawanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Leoniuk - 2020-03-23 - Piliki (podlaskie)
wykopy, pomoce budowlane
KUŁACH JANUSZ FIRMA BUDOWLANA Q-BUD - 2018-07-06 - Balin (małopolskie)
Przyrządzanie dań kuchni indyjskiej. Obróbka mięsa, owoców i warzyw. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Przyjmowanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2019-05-13 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, obsługa pieca konwekcyjno parowego "Rational"i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Zgierz (łódzkie)