KUCHARZ KUCHNI BIAŁORUSKIEJ Piliki oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Leoniuk
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BIAŁORUSKIEJ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków według kuchni białoruskiej, organizacja pracy, wydawanie posiłków.
Data publikacji: 2020-03-23
Lokalizacja: Piliki (podlaskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Leoniuk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:17-100 Piliki 133, powiat: bielski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków według kuchni białoruskiej, organizacja pracy, wydawanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BIAŁORUSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piliki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bielski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2003
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.05.2020
Data zakończenia pracy: 24.05.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni białoruskiej, min. 0,5 roku doświadczenia zawodowego na wyżej wymienionym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Leoniuk
danePracodawcy_nip: 5431244850
danePracodawcy_regon: 050299187
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Adres pracodawcy:
17-100 Widowo 130a, powiat: bielski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: bielski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2003
Gmina pracodawcy: Bielsk Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Widowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0023969
Numer budynku pracodawcy: 130a
Profil działalności pracodawcy: Dworek "Cztery Pory Roku", Usługi Transportowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 23.03.2020
Oferta pracy ważna do: 06.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?56103eedf8dbfc38ac2ef9c51353bbae
Podobne oferty pracy
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-02-13 - Tczew (pomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-05-05 - Tarnów (małopolskie)
-
P.H.U PATRYCJA Patrycja Bielawa - 2020-02-12 - Kościerzyna (pomorskie)
Kucharz na stanowisku Chef de Partie przede wszystkim na stacji zimnej kuchni ale także kuchnia ciepła, obróbka ryb i mięs.
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Ścisła współpraca z zespołem oraz Szefem kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę do 31.01.2018. Następna umowa na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-23:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy jako kucharz (przerwa w zawodzie nie może być większa niż 2 lata). Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane ukończone kursy gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Katowice (śląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2020-08-04 - Okonek (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Produkcja potraw i napojów. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Obsługa sprzętu. Porcjowanie i dekoracja potraw. Sporządzanie wybrów garmażeryjnych,
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
w/g potrzeb
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2017-10-10 - Kielce (świętokrzyskie)
-przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz uroczystych przyjęć
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2017-02-09 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
panierowanie i smażenie produktów z kurczaka, praca w kuchni
AMREST Sp. z o.o. - 2017-10-10 - Tarnów (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Dąbki (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Sanok (podkarpackie)
praca w kuchni
Ruszewski Spółka Jawna - 2016-06-07 - Nowęcin (pomorskie)
Pomoc operatorowi maszyn przy wykonywaniu prac-obróbki
Wiśniewski Wojciech FABRYKA MEBLI "STOLKAR" - 2019-09-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
umiejętność gotowania,przygotowanie posiłków,dbanie o jakość i smak potraw, porcjowanie,wydawanie posiłków
DERSŁAW Sp. z o.o. Zawada - 2020-08-13 - Rytwiany (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
BEN Zbigniew Dziczkowski - 2018-06-25 - Tychy (śląskie)
Kucharz-gotowanie potraw wietnamskich
NEXT Katarzyna Sobocińska - 2020-03-12 - Choszczno (zachodniopomorskie)
koszenie trawy
KAWIDO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-05-04 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-01-03 - Bodzentyn (świętokrzyskie)
ustala pracodawca
kontakt przez OHP - 2017-03-08 - Limanowa (małopolskie)
prace pomocnicze ciesielsko- dekarskie, zgodnie ze stanowiskiem
Dach-Mar /Ciesielstwo-Dekarstwo/ - 2015-12-01 - Zgierz (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłkówPraca w godzinach od 07:00-19:00 (12 godz co drugi dzień),
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2018-09-18 - Muszyna (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Płock (mazowieckie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych receptur, z wykorzystaniem przypraw kuchni indyjskiej- przygotowywanie składników- dbałość o porządek w kuchniUmowa na czas określony 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Transport Krajowy i Międzynarodowy Kwiatkowski Marek - 2018-03-29 - Dąbrowa (wielkopolskie)
praca na plaży Dojlidy
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-30 - Białystok (podlaskie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Umowa o pracę na czas określony. Miejsce wykonywania pracy: ul. Stanisława Wyspiańskiego 17C, 82-300 Elbląg. Wymiar czasu pracy - 1/2 etatu. Liczna godzin tygodniowo - 20 godzin. Pokrycie kosztów zakwaterowania i dojazdu przez pracodawcę. Okres zatrudnienia 3 lata. Miejsce pracy ul. Odrodzenia 25 lub ul. Wyspieńskiego 17 C
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań w/g receptur
KUPIECKO-WYTWÓRCZA SPÓŁDZIELNIA PRACY "SPOŁEM" - 2018-04-14 - Malbork (pomorskie)