KUCHARZ Choszczno oferta pracy NEXT Katarzyna Soboci艅ska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽600 - 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz-gotowanie potraw wietnamskich
Data publikacji: 2020-03-12
Lokalizacja: Choszczno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: NEXT Katarzyna Soboci艅ska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bohater贸w Warszawy 13a, 73-200 Choszczno, powiat: choszcze艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz-gotowanie potraw wietnamskich
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽600 - 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Kucharz-gotowanie potraw wietnamskich
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Choszczno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: choszcze艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Choszczno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽600 - 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: gimnazjalne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: znajomo艣膰 gotowania potraw wietnamskch
Nazwa pracodawcy: NEXT Katarzyna Soboci艅ska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Choszcznie
Adres pracodawcy:
Bohater贸w Warszawy 13a, 73-200 Choszczno, powiat: choszcze艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: choszcze艅ski
Gmina pracodawcy: Choszczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Choszczno
Ulica pracodawcy: Bohater贸w Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 13a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Choszcznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fde2d3d5343d511f2006576d50e39d6a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2019-08-06 - Mrozy (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-05-05 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w gor膮cych, przek膮sek. Przygotowywanie i obs艂uga spotka艅 oraz przyj臋膰 organizowanych w formie us艂ug cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomo艣膰 i przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawid艂owej i terminowej realizacji zada艅 powierzonych przez prze艂o偶onego.
Powiatowe Centrum Integracji Spo艂ecznej w Legionowie - 2016-10-12 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZY艃SKA-THAPAR - 2016-02-25 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, zamawianie towaru
Baltic Rest Sp. z o.o. W艂adys艂awowo - 2018-02-20 - Ch艂apowo (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE, WYDAWANIE POSI艁K脫W KUCHNI AZJATYCKIEJ
CHAU HOANG THE HOANG KIM - 2018-09-13 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; przygotowywanie posi艂k贸w; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice (Lotnisko)
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Gliwice (艣l膮skie)
Kucharz. Organizacja pracy personelu kuchennego, wsp贸艂praca z intendentem przedszkola, uk艂adanie jad艂ospisu zgodnie z wytycznymi zdrowego 偶ywienia dzieci, dbanie o przestrzeganie zasad BHP, sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w, stosowanie norm i zasad zawartych w HACCP. Wymagane: wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie. Praca - Publiczne Przedszkole w Torzymiu. Tel. 68 341 3887 Bo偶ena Iwa艣k贸w
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE - 2017-05-16 - Torzym (lubuskie)
Obs艂uga pieca konwekcyjno -parowego, pakowarki pr贸偶niowej, sous vide.
"O艁AWIAN HOTEL" TERESA I PIOTR MARAJ - 2016-09-26 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
obs艂uga program贸w graficznych
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Produkcja gastronomiczna, utrzymanie czysto艣ci w lokalu, kontrola stanu zapas贸w, zabezpieczanie surowc贸w i produkt贸w gotowych przed zepsuciem. Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy
BIELGAST II Sp. z o.o. - 2017-07-21 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - 呕arn贸w (艂贸dzkie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWI膭ZUJ膭CYCH STANDARD脫W PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: MILE WIDZIANE ORZECZENIE O STOPNIU NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI, WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY M膭CZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY R脫WNOWA呕NY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wyb贸r surowc贸w , przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu: sajgonki, owoce morza, kaczka po wietnamsku, kurczak w sosie sezamowym itp.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na sta艂e.Praca na 2 zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 14:00-22:00.
ROBERT JAKUSZ - 2016-06-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie ciasta, wypieki, przygotowywanie sos贸w, sur贸wek.
TELEPIZZERIA Konrad Druka艂a w Ma艂ogoszczu - 2019-10-04 - Ma艂ogoszcz (艣wi臋tokrzyskie)
Planowanie jad艂ospis贸w, przygotowanie posi艂k贸w
Przedszkole Samorz膮dowe Nr 4 im. Jana Brzechwy w Zelowie - 2016-11-24 - Zel贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 potraw i czas ich wydawania, dba艂o艣膰 o gospodark臋 magazynow膮, HCCP. Praca wg grafiku w godz. 11-21 (w wekkend do 22). Praca w Redzie
PPHU KERA ARKADIUSZ PENKALA - 2019-10-18 - Reda (pomorskie)
obs艂uga elektroakustycznych pr贸b i przedstawie艅 oraz innych imprez, obs艂ugi urz膮dze艅 do projekcji, rejestracji i emisji obrazu, obs艂ugi i konserwacji instalacji i urz膮dze艅 do komunikacji bezprzewodowej i przewodowej wenw臋trznej, znajomo艣c scenaiusza efekt贸w wizualnych i d偶wiekowych
TEATR WIELKI im. ST. MONIUSZKI - 2018-07-20 - Pozna艅 (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Radom (mazowieckie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
KARCZMA KARKONOSKA KATARZYNA BIELA艃CZYK - 2019-09-24 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2017-04-28 - 艁om偶a (podlaskie)
w/g oferty pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Byt贸w (pomorskie)
dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przygotowywanych posi艂k贸w, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w
17 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2019-06-07 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na pocz膮tek od 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pnie umowa na czas okre艣lony. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykszta艂cenia kierunkowego wymagane jest posiadanie do艣wiadczenia zawodowego min. 6 miesi臋cy na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziana znajomo艣膰 procedur HACCP. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-04 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Poraj (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku.Praca w Grudzi膮dzu (Papudajnia)
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-12-27 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 gor膮cych - (podstawowe dania kuchni polskiej).
kontakt przez OHP - 2019-05-15 - M臋cina Ma艂a (ma艂opolskie)