KUCHARZ Olsztynek oferta pracy CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków w restauracji
Data publikacji: 2017-01-30
Lokalizacja: Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kołatek 2, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztynek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztynek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2017
Data zakończenia pracy: 14.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kelner
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
Kołatek 2, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; wykształcenie min. zawodowe gastronomiiczne - kucharz z 3 letnim doświadczeniem zawodowym;
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Olsztynek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztynek
Ulica pracodawcy: Kołatek
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
"JAGIELLOŃSKI" Hotel i Restauracja Anna Jachimowska - 2016-03-04 - Sanok (podkarpackie)
Rozładunek towarów na magazyn wózkiem jezdniowym oraz przyjęcie na stan magazynowy. Pobieranie, transportowanie, scalanie i składowanie ładunków za pomocą wózka jezdniowego. Wykonywanie transportu wewnątrzzakładowego wózkiem jezdniowym. Wymiana butli gazowej zasilającej wózek. Przygotowanie towaru do wysyłki i załadunek wózkiem jezdniowym. Obsługa suwnic sterowanych z poziomu roboczego.
INTOP Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Rychtal (wielkopolskie)
nauka wykonywania potraw
Damian Urbański Maciej Wróbel S.C. - 2018-06-11 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Spała (łódzkie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg. oryginalnych, regionalnych receptur, marynowanie mięs do potraw, przygotowywanie potraw w piecu tandoor, czytanie oryginalnych receptur oraz etykiet przypraw i produktów pochodzących bezpośrednio Indii
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Piaseczno (mazowieckie)
w zakresie stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów restauracji
PIZZERIA LEONE LECH KAŹMIERCZYK - 2016-05-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji i gości hotelowych, kuchnia tradycyjna, przygotwywanie menu, przygotowywanie śniadań oraz obsługa wesel;
JEDLINA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Motycz (lubelskie)
x
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Banino (pomorskie)
Obsługa klienta na stanowisku kasowym, wykładanie towarów na półki.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Tuchów (małopolskie)
.
BAR U JUSTYNY MACHOWSKA JUSTYNA - 2018-01-09 - Makowiska (kujawsko-pomorskie)
Szczegóły oferty : http://pomorskawkohp.bip.gov.pl/ogloszenia-o-prace/1809_kucharz.htmlTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych:Dokumenty należy przesyłać do dnia 23.09. 2016 r. pocztą elektroniczną na adres: rekrutacja2.pwk (at) ohp.pl lub przesyłać pocztę tradycyjną na adres: Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk z dopiskiem "Rekrutacja na stanowisko kucharz".
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-09-16 - Tczew (pomorskie)
Praca w zawodzie w restauracji "Polskie Smaki" w godz. 9-17 (również w weekendy)
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kraków (małopolskie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole. Wymagania dotyczące kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności znajomość kuchni hinduskiej; uprawnienia książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków,kontrola jakości produktów,utrzymanie porządku na kuchni oraz w magazynkach
MB-Centrum Medycyny i Rekreacji S.C. Mirosława Bykowska, Jan Bykowski - 2018-03-21 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
produkcja liquidów
"WAY2WEB Sp z o.o., s.k. - 2016-02-17 - Zawiercie (śląskie)
rozładunek i załadunek przesyłek, transport towarów w magazynie, dbanie o obieg dokumentów magazynowych i transportowych , utrzymywanie porządku w miejscu pracy, inne prace zlecone przez przełożonego
MANDERSLOOT POLSKA TRANSPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-10 - Kajetany (mazowieckie)
Naklejanie etykiet na ramy okien, składanie profili PCV, przenoszenie ram spod maszyn na linie produkcyjne i na odwrót.
RECREW HR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-06 - Tczew (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Kościerzyna (pomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
PIERROT BAR PIETROWSKI PIOTR - 2017-08-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Nowe Miasto nad Pilicą (mazowieckie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymanie w czystości miejsca pracy; praca w godz.: 12-16, 17-21
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-09-14 - Opole (opolskie)
prace przy produkcji posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Szamotuły (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw a la carte
Die Wagenburg Frank Schulz - 2016-09-23 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie ciasta na pierogi; pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Zgierz (łódzkie)
-
NIEZNANI SPRAWCY MAGDALENA KOROLCZUK - 2016-01-05 - Białystok (podlaskie)
Pracownik przygotowujacy posiłki na stołówce pracowniczej
AGAT Adam Szmyt - 2017-11-03 - Jaworzno (śląskie)
- Kuchnia meksykańsko-włoska.- Praca w Katowicahc: ul. Kilińskiego 20, ul. Armii Krajowej 68.- Wynagrodzenie: 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele według grafika. Wymagania: wykształcenie bez znaczenia. Doświadczenie zawodowe. Kontakt telefoniczny (516-045-887) lub e-mail: nieruchomosci.pszczyna (at) gmail.com
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2018-08-20 - Katowice (śląskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, połproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców, wykonywanie rożnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa, zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Partynia (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków od produktu do gotowej potrawy, pieczenie ciast.
DOM OPIEKI POD KLONAMI DRZAZGA MAŁGORZATA - 2018-01-19 - Transbór (mazowieckie)