KUCHARZ Ciechocinek oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 wg ustalonych receptur, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, dbanie o utrzymanie ustalonych standard贸w. Znajomo艣膰 kuchni gruzi艅skiej wymagana do pracy w restauracji gruzi艅skiej.
Data publikacji: 2019-10-15
Lokalizacja: Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ciechocinek, powiat: aleksandrowski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 wg ustalonych receptur, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, dbanie o utrzymanie ustalonych standard贸w. Znajomo艣膰 kuchni gruzi艅skiej wymagana do pracy w restauracji gruzi艅skiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz: 6-14 / 14-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ciechocinek
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: aleksandrowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 15 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 04.11.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Znajomo艣膰 kuchni gruzi艅skiej
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: 5 lat do艣wiadczenia na stanowisku kucharza
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Aleksandrowie Kujawskim
Adres pracodawcy:
Przemys艂owa 1, 87-700 Aleksandr贸w Kujawski, powiat: aleksandrowski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: aleksandrowski
Gmina pracodawcy: Aleksandr贸w Kujawski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Aleksandr贸w Kujawski
Ulica pracodawcy: Przemys艂owa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Aleksandrowie Kujawskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.10.2019
Data dodania oferty pracy: 15.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 27.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fdbe56414d35188e953f024e10d93ef9
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w: sajgonki, owoce morza, kaczka po wietnamsku, kurczak w cie艣cie sezamowym.
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Prace magazynowe przy przyjmowaniu towar贸w, kompletacja towaru , za艂adunek, roz艂adunek, obs艂uga w贸zka wid艂owego, obs艂uga dostawc贸w ze Wschodu (m.in. Ukraina, mo艂dawia, 艁otwa); obs艂uga dokumentacji dostawc贸w. Praca w godzinach 5.00-18.00, okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - Borgowo (wielkopolskie)
gotowanie zup, da艅 bezmi臋snych i m膮cznych
Urszula Wielocha ULIJANKA - 2017-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
skanowanie towaru
kontakt przez OHP - 2017-03-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany w godz. 5.00-13.00 i 13.00-21.00, kontakt z pracodawc膮 e-mailowy.
Pensjonat Blanka Krzysztof Kobla艅ski - 2015-11-30 - Rowy (pomorskie)
.
Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum - 2019-06-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze chi艅skim. Przyrz膮dzanie potraw chi艅skich i azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Pielegniarka
ZAK艁AD OPIEKU艃CZO-LECZNICZY SP ZOZ "LE艢NA USTRO艃" W TUCZNIE - 2016-06-02 - Tuczno (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie potraw, utrzymywanie porz膮dku w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Bia艂a Piska (warmi艅sko-mazurskie)
Staz dla osoby do 29 r偶. zarej. w tut. Urzedzie posiad. II profil pomocy i spe艂n. kryteria projektowe. Godziny odbywania sta偶u od 8:00 do16:00. 1.Zapoznanie si臋 z programem sta偶u, przepisami, statutem i regulaminami w tym: przeszkolenie z zakresu BHP i ppo偶., zapoznanie z programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych wykonywanych przez sta偶yst臋, zapoznanie z Regulaminem Pracy2.Zapoznanie pracownika z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywa艂 sta偶3.Zapoznanie z obowi膮zkami sta偶ysty4.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni:- potrawy dla wychowank贸w 艢wietlicy Profilaktyczno-Wychowawczej- potrawy dla uczni贸w szk贸艂 podstawowych i 艣rednich- potrawy dla os贸b starszych- potrawy wydawane z okazji organizowanych imprez okoliczno艣ciowych 5.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.6.Przygotowanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅7.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grup odbiorc贸w dla kt贸rej s膮 przeznaczone8.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b9.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP10.Uczestnictwo w przygotowaniu jad艂ospis贸w11. Dbanie o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w12.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w13.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni14.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni. 15.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej16.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej. 17.Dba艂o艣膰 o punktualne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa (podkarpackie)
prowadzenieobr贸bki wst臋pnej surowc贸w (r臋cznej, mechanicznej, termicznej), bie偶膮ce przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi zasadami 偶ywienia dzieci i m艂odzie偶y, wsp贸艂praca z intendentem w planowaniu jad艂ospis贸w, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w, przgotowywanie potraw i napoj贸w na przj臋cia okoliczno艣ciowe, utzrymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 kuchennych po zako艅czeniu pracy.
Szko艂a Podstawowa Nr 54 - 2019-09-17 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni maroka艅skiej (tadzine, kuskus, zabula, wypiek tradycyjnego chleba). Zamawianie towar贸w z arabskich hurtowni.
kontakt przez PUP - 2019-07-26 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w (mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu)
Zak艂ad Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Mi膮sowej - 2018-02-01 - Mi膮sowa (艣wi臋tokrzyskie)
- grabienie- za艂adunek-roz艂adunek- utrzymanie czysto艣ci na ziele艅cach
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "OFI" K.A. Michaliszyn Sp贸艂ka Jawna - 2016-05-24 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w;- umiej臋tno艣膰 pracy w zespole;- dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅;- przestrzeganie higieny osobistej;
Centrum Us艂ug Opieku艅czych - 2018-10-22 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w charakterystycznych dla kuchni hinduskiej np. obs艂uga pieca tandur wg receptury hinduckiejumowa zlecenie, 110h w miesi膮cu
FUSION RESTAURANTS SP. Z O.O. - 2017-02-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w (kuchnia ukrai艅ska), ustalanie menu z klientem zagranicznym, wdro偶enie kuchni ukrai艅skiej
DRINK BAR RESTAURACJA RANCHO JASK脫LSKA ANNA - 2017-01-11 - S臋kowice (lubuskie)
szycie obi膰 do trumien
P.P.H. DORJANEX JANUSZ MOSI艃SKI - 2017-09-01 - Guzew (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu karty menu,utrzymanie stanowiska w nale偶ytym porz膮dku
US艁UGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2017-01-05 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
zakres obowi膮zk贸w kucharza
"HOTEL CESARSKI SPA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-27 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Gotowanie potraw, sporz膮dzanie sa艂atek, sos贸w. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 120 godzin pracy miesi臋cznie; dyspozycyjno艣膰 caly tydzie艅 w godz. 10:00-18:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dost臋pna w sali G
One Project Sp. z o.o. - 2018-10-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw, napoi
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Wykszta艂cenie gastronomiczne. Praca w restauracji. Do艣wiadczenie na kuchni. Praca zmianowa. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawc膮.
HOLECKI RYSZARD CENTRUM OGRODNICZO-PRZEMYS艁OWE TIMBERLAND - 2016-12-16 - Orzesze (艣l膮skie)
obs艂uga magazynu
Robert Krzemi艅ski Tartak Us艂ugowy - 2017-01-18 - Ko艣cian (wielkopolskie)
pomiary geodezyjne, sk艂adanie dokumentacji geodezyjnej,kontakt 608521261
ARC-STUDIO 艁ukasz Huszczo - 2017-10-13 - Tczew (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Odbieranie zam贸wie艅 wydrukowanych na drukarce, przygotowywanie potraw, porcjowanie, sch艂adzanie i mro偶enie produkt贸w, organizowanie sto艂u szwedzkiego.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - 艁a艅cut (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie bankiet贸w i spotka艅 biznesowych
"PRONAR" Sp. z o.o. w Narwi - 2019-04-05 - Narew (podlaskie)
- Przygotowywanie z p贸艂produkt贸w potraw SUSHI.Filetowanie ryby. Przygotowywaniu ry偶u. Obr贸bka wst臋pna warzyw. Przygotowywanie sa艂atek. Sma偶enie krewetek, kalmar贸w.- Wynagrodzenie: 1125 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋. Pierwsza umowa na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Druga umowa na czas nieokre艣lony. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca na 1/2 etatu w godzinach 12:00 do 21:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 miesi膮ce na stanowisku kucharza przygotowuj膮cego SUSHI. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania SUSHI.
kontakt przez PUP - 2019-08-29 - Katowice (艣l膮skie)