KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 4 500 PLN
Zakres obowiązków: .
Data publikacji: 2019-06-04
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al. Ujazdowskie 6, 00-023 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: .
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
+ premie motywacyjne, regulaminowe, dodatki, świadczenia okolicznościowe
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia polska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni polskiej.[Zgłoszenia: rozdroze (at) wsgcentrum.nazwa.pl, telefonicznie: 605 310 383 lub osobiście]
Nazwa pracodawcy: Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Al. Ujazdowskie 6, 00-023 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://www.wsgcentrum.com.pl/
Ulica pracodawcy: Al. Ujazdowskie
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.06.2019
Oferta pracy ważna do: 04.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?47fd1c59a22539791ab1a81b6df1d102
Podobne oferty pracy
przeglądy i konsterwacja urządzeń, usuwanie usterek, pełnienie dyżurów i udział w interwencjach, obsługa urządzeń warsztatowych i instalacji elektrycznej niskiego napięcia, praca w warsztacie mechaniczno-elektrycznym, prace konserwacyjno -remontowe.
Elektro-Lift Szymon Ryciuk - 2017-07-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą - uzależnione od doświadczenia i umiejętności.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2017-12-07 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Produkcja dań garmażeryjnych, przygotowywanie potraw
Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała - 2015-12-15 - Żary (lubuskie)
zgodny ze stanowiskiem
"GRAJAN" Sp. z o.o. Ogonki, 11-600 Węgorzewo - 2019-04-08 - Ogonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowwanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Poznań (wielkopolskie)
uczestniczenie w obserwacji terenów przeznaczonych do upraw roślin, nawożenie upraw, doglądanie upraw, dbanie o ich prawidłowy wzrost, zbieranie plonów z upraw, obsługa maszyn i urządzeń rolniczych, prace porządkowe na terenie gospodarstwa
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Lipnica Dolna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Podgaje (wielkopolskie)
-
ZAKŁAD OGÓLNO-BUDOWLANY SŁAWOMIR ZUTEREK - 2016-08-05 - Paprotno (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie dań, kompleksowa obsługa kuchni,- okres próbny 2 miesiące, następna umowa na czas nieokreślony.
Hotel BELFER Jacek Langner - 2018-03-02 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
Samodzielne prowadzenie zmiany. Przygotowywanie potraw. Obsługa sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie dań, przygotowywanie obsługi imprez okolicznościowych, utrzymywanie czystości w kuchni
NIEDŹBAŁA S.C. A. D. Stania - 2017-01-23 - Pszczyna (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia i Jerzy Zych s.c. - 2016-02-03 - Swornegacie (pomorskie)
prygotowywanie posiłkow w kuchni zbiorowego żywienia
LECH RESORT & SPA - 2016-03-18 - Łeba (pomorskie)
technolog zywienia
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-06-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
*
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2018-01-25 - Czarna Białostocka (podlaskie)
przygotowanie posilków,(robienie ciasta na pizze ,sałatki)
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Tychy (śląskie)
Przygotowanie stanowiska pracy, przygotowywanie dań oraz ich wydawanie, uporządkowanie stanowiska pracy po jej zakończeniu. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania.
M&M Spólka Cywilna - 2017-04-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Ożańsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Konikowo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Gedeon Richter Polska Spółka z o.o. DW Janosik - 2017-06-28 - Powroźnik (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Obróbka żywności.
24 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-12-22 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie dań kuchni polskiej, regionalnej, z karty menu innych narodów (kuchnia ukraińska, białoruska)I zmiana 6-14II zmiana 14-22
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2017-07-03 - Mielec (podkarpackie)
Wyrób pizzy, przygotowywanie posiłków. Wymagane doświadczenie w zawodzie min. 3 miesiące. Tel. 725 192 361 Żaneta Matkowska
Matkowska Żaneta BISTRO GOOD TIME - 2017-12-11 - Krzeszyce (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami restauracji, stała kontrola czystości sprzętu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania, zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy. Wymagania: dokładność, odpowiedzialność, umiejętność szybkiej i dobrej organizacji pracy, umiejętność pracy w zespole, sumienność i zaangażowanie, mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, aktualna książeczka sanepidowska. Miejsce wykonywania pracy Jastrzębia Góra.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2017-09-18 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowanie potraw, gotowanie, obróbka mięsa, obieranie warzyw. kontakt tel:
ZPC "ZŁOTY KŁOS" Spółka Jawna, Os. Barwinek 28 Kielce - 2016-01-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gdańsk (pomorskie)