KUCHARZ* Świnoujście oferta pracy M&M Spólka Cywilna
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie stanowiska pracy, przygotowywanie dań oraz ich wydawanie, uporządkowanie stanowiska pracy po jej zakończeniu. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania.
Data publikacji: 2017-04-04
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: M&M Spólka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kasprowicza 2, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie stanowiska pracy, przygotowywanie dań oraz ich wydawanie, uporządkowanie stanowiska pracy po jej zakończeniu. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2000zł brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs kucharza
Nazwa pracodawcy: M&M Spólka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Kasprowicza 2, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Kasprowicza
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2017
Oferta pracy ważna do: 01.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość na miejscu pracy, serwowanie posiłkówz linii serwisowej
Eurest Poland Spółka z o.o. - 2016-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
spawacz metodą Mig-Mag
kontakt przez OHP - 2018-07-25 - Lubaczów (podkarpackie)
Pomoc w sporządzaniu potraw, obróbka wstępna surowców, wydawanie gotowych posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Jarosław (podkarpackie)
produkcja zup, sosów, surówek, deserów; produkcja dań mięsnych różnymi technikami; obsługa cateringów zewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Karnity (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W PSARACH - 2017-10-04 - Psary (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Warszawa (mazowieckie)
- prowadzenie syntezy chemicznej,- nadzór nad prawidłową realizacją procesów,- interpretacja wyników oznaczeń analitycznych,- sporządzanie raportów z badań,- opracowywanie przeglądów literaturowych na podstawie artykułów naukowych oraz patentów,- uczestnictwo w projektach badawczych oraz pracach zleconych z przemysłu
INSTYTUT CIĘŻKIEJ SYNTEZY ORGANICZNEJ "BLACHOWNIA" - 2017-02-17 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
- projektowanie fasad budynków i wnętrz- obróbka powierzchniowa- profesjonalne wykonywanie pokrycia powierzchni- doradztwo dla klienta w zakresie doboru materiału bądź kolorystyki- pokrywanie farbą, mieszanie kolorów, cieniowanie- nakładanie farb, lakierów, glazury ręcznie lub za pomocą maszyn na różnego rodzaju nawierzchni np. tynk, drewno, metal.
Die GeAT - Gesellschaft für Arbeitnehmerüberlassung Thüringen AG - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-22 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, restauracji,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków- śniadania, obiad, kolacja, dbanie o czystość w kuchni.
GLOBAL TRAVEL EXCELLENCE Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-02-16 - Piaski (warmińsko-mazurskie)
Oferta stażu. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrobów kulinarnych i napojów
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni
Dariusz Bagiński - 2018-01-15 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
MORENA WOJCIECH MUREK - 2016-02-05 - Starkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków dla 5-60 osób, magazynowanie art. spożywczych
VITA MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
ochrona mienia zakładu, prowadzenie dokumentacji
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-03-24 - Wieleń (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Kontakt osobisty lub telefoniczny pod nr: 535 090 509. Przygotowywanie dań wg menu, obsługa. Praca na jedną zmianę w systemie 1/1 (lokal czynny w godz. 10-22).
Szewczyk Damian KEBAB - 2015-11-27 - Andrychów (małopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Jarosław (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie potaw wg. menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-05-31 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
PRACE ELEKTRYCZNE
Instal Tom - 2017-11-09 - Września (wielkopolskie)
ZGODNA ZE STANOWISKIEM
kontakt przez OHP - 2016-01-18 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu, w godz. 9-17 lub 10-18
Kasyno NOWE Jadwiga Murawska - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
przygotowywanie posiłków typu Fast Food w Planet Club
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-05-16 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków z karty oraz iventów
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Chorzów (śląskie)