KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Data publikacji: 2016-09-02
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praktyczna znajomość potraw kuchni azjatyckiej, umiejętność doboru przypraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.09.2016
Data dodania oferty pracy: 01.09.2016
Oferta pracy ważna do: 15.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prowadzenie ksiąg rachunkowych zgodnie z ustawą o rachunkowości i przepisami podatkowymi, wprowadzanie dokumentów księgowych do systemu finansowo-księgowego, analiza i uzgadnianie sald kont, udział w procesie tworzenia nowych funkcjonalności, wsparcie Głównej Ksiegowej w codziennej pracy.
HUMAN PRO LOGISTICS Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2017-04-04 - Wyszków (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Rzeszów (podkarpackie)
Rożno, pitta, kebeb, itp. Praca w godzinach 13.00-21.00 ndz. 14.00-22.00, możliwość dojazdu do miejsca pracy i z powrotem ze Śremu. Okres próbny trwa 1 miesiąc
Pizzeria AMORE Pazoła Jan - 2016-04-12 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
wg. stanowiska
Złoty Potok Resort Sp. z o.o. - 2017-03-07 - Złoty Potok (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta i kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2017-09-08 - Gdańsk (pomorskie)
wypiek,sprzedaż, dowóz pizzy do kilientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2016-10-18 - Wręczyca Wielka (śląskie)
praca kucharza
Dom Pomocy Społecznej w Szarocinie - 2018-04-16 - Szarocin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
PRZEDIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "MAJKI" BEATA WALUSIAK - 2017-06-02 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
gotowanie potraw, układanie menu, dbałość o ciągłość zamówień
MAXPOL Traning Center Sp. z o.o. - 2016-06-27 - Swarzędz (wielkopolskie)
Brak danych
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna - 2017-02-27 - Kościerzyna (pomorskie)
obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Kruszwicy
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2017-05-09 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-29 - Słomniki (małopolskie)
Przygotowywanie potraw; burgery, sosy, mięso, planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany, (11-20, 20-5), na okres próbny 3 m. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Kontakt z pracodawcą : 606-206-707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw barowych oraz dania z grila.
MEGA- DOM S.C.J.Piechota, P.Piechota - 2017-05-29 - Józefów (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Jasło (podkarpackie)
obsługa maszyny typu strobel, osoba obsługa maszyny typu typu zyg-zak z transportem ząbkowo - stopkowym, obsługa maszyny-overlok, obsługa maszyny dwuigłowej
PPH WAMAX Grochowski Waldemar - 2016-02-16 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-14 - Kutno (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚC PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Łódź (łódzkie)
kucharz
HOTEL "NARAMOWICE" SP. Z O.O. - 2015-12-01 - Poznań (wielkopolskie)
Kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej
PW "KARABELA" Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Wołomin (mazowieckie)
w/g stanowiska
SI SEŃOR DOROTA LESTON - 2017-08-07 - Kielce (świętokrzyskie)
w/g oferty pracy
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Bytów (pomorskie)
Kucharz
Hotel BRISTOL Tadeusz Nosek - 2017-05-18 - Tarnów (małopolskie)
Mile widziane doświadczenie. Praca na kuchni. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą.
SWOBODA LEONARD RESTAURACJA HOTEL "BIAŁY DOM" STANISŁAWA,LEONARD SWOBODA - 2017-09-20 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)