KUCHARZ Wrocław oferta pracy One Project Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie potraw, sporządzanie sałatek, sosów. Praca na umowę zlecenie, ok. 120 godzin pracy miesięcznie; dyspozycyjność caly tydzień w godz. 10:00-18:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2018-10-30
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: One Project Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wita Stwosza 1-2, 50-148 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie potraw, sporządzanie sałatek, sosów. Praca na umowę zlecenie, ok. 120 godzin pracy miesięcznie; dyspozycyjność caly tydzień w godz. 10:00-18:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa: 25 zł/godz. brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie każde, staż pracy 2 lata w zawodzie; specjalność: kuchnia polska, europejska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: One Project Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Nazwisko osoby zgłaszającej: Lidia Gajda
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.10.2018
Oferta pracy ważna do: 21.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 31.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie pizzy, dbanie o porzadek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
obróbka artykułów spozywczych, przygotowanie potraw i napojów, obsługa narzędzi kucharskich, utrzymanie czystości na stanowisku pracy itp.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Lubań (dolnośląskie)
Obsługa maszyn produkcyjnych do części samochodowych, prace manualne, kontrola jakości.
MANPOWERGROUP Sp. z o.o. - 2017-09-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Karlino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, utrzymywanie czystości na kuchni
LODZIARNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-30 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
EFEZ POLSKA Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Legnica (dolnośląskie)
Obszar produkcji- praca przy grillu, frytkownicach, tosterach i garnirowaniu, prace magazynowe ( transport ręczny i z wykorzystaniem podręcznego sprzętu), w tym prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji, prace porządkowe i utrzymywanie czystości w restauracjach i na terenie zewnętrznym
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonald's - 2017-09-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Zakład Pielęgnacyjno-Rehabilitacyjny Kocikowa
JOMAR-MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-12 - Pilica (śląskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2017-07-14 - Gryfice (zachodniopomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Siemkowice (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-11-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-11 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Znajomość kuchni indyjskiej lub(i) arabskiej, znajomość przypraw i receptur typowych dla tej kuchni, przygotowanie posiłków, pozyskiwanie produktów i receptur z krajów
MR. KEBAB S.c. Anna Stafisz, Mohamed Ismail Elsayed - 2017-08-28 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Badań i Usług Psychologicznych Centrum Zdowia Psychicznego Wiesław Stanisław Wielgat - 2015-11-24 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów, nadzorowanie pracy w kuchni, nadzór na jakością posiłków.
Szkoła Podstawowa Nr 59 w Gdańsku - 2018-07-11 - Gdańsk (pomorskie)
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie zawodowe.
Lokal "Stodoła" Alicja Zielińska - 2016-11-24 - Adamowice (śląskie)
wykonywanie pizzy,przyjmowanie zamówień od klientów,wydawanie gootwych pizz.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Łomża (podlaskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Radom (mazowieckie)
sprzedaż towarów, uzupełnianie towaru, kontakt i obsługa z klientami pochodzenia wietnamskiego i chińskiego, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (wietnamska, chińska, tajska, indyjska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze będą widoczni dla klienta - działanie marketingowe pracodwcy
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Częstochowa (śląskie)
Gotowanie, znajomość robienia pizzy, rozwożenie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Starogard Gdański (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz- praca w zespole. Praca na dwie zmiany w godzinach : 11.00-19.00 i 15.00-23.00
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2015-12-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań obiadowych (z uwzględnieniem kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej) oraz deserów
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie produktów z oferty (menu) - KFC Góra Św. Anny
AMREST SP. Z O.O. WROCŁAW - 2016-09-15 - Góra Świętej Anny (opolskie)
-spożądzanie potraw, dobieranie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-04-17 - Bielawa (dolnośląskie)
sporządzanie kebabów
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Gorlice (małopolskie)