KUCHARZ Ciechanów oferta pracy MIKOŁAJCZAK s.c. QBATURA CAFE & HOTEL Bogusława Mikołajczak Jacek Mikołajczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni
Data publikacji: 2019-04-29
Lokalizacja: Ciechanów (mazowieckie)
Pracodawca: MIKOŁAJCZAK s.c. QBATURA CAFE & HOTEL Bogusława Mikołajczak Jacek Mikołajczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kilińskiego 4A, 06-400 Ciechanów, powiat: ciechanowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ciechanów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ciechanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ciechanów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, staż w gastronomii, umiejętność pracy w zespole - doposażenie stanowiska pracy
Nazwa pracodawcy:
MIKOŁAJCZAK s.c. QBATURA CAFE & HOTEL Bogusława Mikołajczak Jacek Mikołajczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ciechanowie
Adres pracodawcy:
Jana Kilińskiego 4A, 06-400 Ciechanów, powiat: ciechanowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: ciechanowski
Gmina pracodawcy: Ciechanów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ciechanów
Ulica pracodawcy: Jana Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 4A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ciechanowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.04.2019
Oferta pracy ważna do: 31.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f7091f1f13939231d9a0dd7a3f6a9192
Podobne oferty pracy
Kucharz/kucharka
EURO-HOTEL-RESTAURACJA Józef Korzeb - 2017-01-02 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-02-09 - Człuchów (pomorskie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ - 2018-04-25 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-03-08 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2016-10-19 - Rakowice Wielkie (dolnośląskie)
projektowanie indywidualnych planów działania; udzielanie indywidualnych i grupowych informacji o możliwościach kształcenia, szkolenia, poszukiwanych zawodach na lokalnym i europejskim rynku pracy; przygotowywanie młodzieży do planowania kariery zawodowej poprzez tworzenie wraz z klientem Portfolio Indywidualnego Planu Kariery; przybliżanie zagadnień związanych z przedsiębiorczością i zakładaniem własnej firmy oraz kreowanie postaw przedsiębiorczych; badanie preferencji zawodowych, ocena własnych mocnych i słabych stron, wykonywanie testów zainteresowań i uzdolnień zawodowych
Lubuska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2018-01-16 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla przedszkolaków
Przedszkole Niepubliczne "Jagódki" - 2016-02-26 - Zambrów (podlaskie)
Możliwość wyjazdu w parach i grupach- krótkoterminową ofertę - 2-4 tygodnie- pracę u sprawdzonych sadowników- zakwaterowanie oraz ubezpieczenie- zapewniony transport z miejsca zakwaterowania do pracy - pomoc w organizacji wyjazdu.
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Opole (opolskie)
Prace kucharza
CHATKA KASZUBSKA - 2016-04-13 - Puck (pomorskie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2016-05-23 - Białystok (podlaskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-07-13 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie potraw,utrzymanie porządku na kuchni, przestrzeganie przepisów HCCP i wymogów sanepidu.
Przedsiębiorstwo Hotelarsko - Turystyczne ODYS Sp. z o.o. - 2016-09-06 - Tresna (śląskie)
1.prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych w magazynie przykuchennym, 2.utrzymanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego na swoim stanowisku pracy,3.porcjonowanie żywności,przygotowywanie na czas posiłków i wydawanie poszczególnym konsumentom,4.znajomośc składnikłów odżywczych i mineralnych podstawowoych produktów żywnościowych,5.znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego
Jednostka Wojskowa nr 3293 Powidz - 2018-09-18 - Jarocin (wielkopolskie)
utrzymywanie porządku i czystości wewnątrz budynku, utrzymywanie porządku i czystości w otoczeniu budynku, obsługiwanie i konserwacja sprzętu technicznego wykorzystywanego w pracy, dozorowanie instalacji dostarczających media do obiektu, wykonywanie prostych prac naprawczych wewnątrz i na zewnątrzbudynku, pielęgnowanie zieleni na terenie nieruchomości;
F.H.U. GOŚCINIEC ŁOJEWSKI KRYSTYNA ŁOJEWSKA - 2019-03-01 - Stara Kamienica (dolnośląskie)
prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie dań oraz imprez, przestrzeganie zasad HACCP
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz, praca w Karczmie Polskiej, ul. Partyzantów 2, 39-300 MielecDwie zmiany:I zmiana 9.00-17.00II zmiana 14.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-06-08 - Mielec (podkarpackie)
Znajomość receptur i przypraw typowych dla kuchni ukraińskiej.Przygotowywanie dań wg receptur.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. Wiśniccy S.C. B. Wiśnicka i R. Wiśnicki - 2016-12-12 - Sierskowola (lubelskie)
- Szybkie, ręczne rozkręcanie cienkich placków do pizzy z wcześniej przygotowanych kulek. Następnie nałożenie na łopatę placka z odpowiednimi składnikami oraz jego zsunięcie bezpośrednio na kamień szamotowy pieca elektrycznego. Ostatnia faza to kontrolowanie procesu wypieku aż do momentu wyciągnięcia z pieca.- Wynagrodzenie: 15 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane przynajmniej 6 miesięczne doświadczenie w przeciągu ostatnich 24 miesięcy na tym samym stanowisku. Wymagane umiejętności: szybkie, ręczne rozkręcanie cienkich placków do pizzy z wcześniej przygotowanych kulek; nałożenie na łopatę placka z odpowiednimi składnikami oraz jego zsunięcie bezpośrednio na kamień szamotowy pieca elektrycznego; kontrola wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Katowice (śląskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie potraw.
KOZAK s.c. Jacek Kozak & Mirosław Kozak - 2018-03-07 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie wyrobu gotowego typu kebak wg. receptur, obróbka mięsa opiekanego, przygotowywanie surówe, serwowanie posiłków
Yuksel OSMANOV CITY KEBAB - 2017-03-10 - Żagań (lubuskie)
- przygotowywanie posiłków dla dzieci- udział w jadłospisie- utrzymywanie czystości w kuchni
Zespół Szkół nr 18 - 2016-11-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Ostrów (podkarpackie)
WG ZAKRESU OBOWIĄZKÓW KUCHARZA: obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców, przygotowywanie potraw
1 WOJSKOWY SZPITAL KLINICZNY Z POLIKLINIKĄ SP ZOZ W LUBLINIE - 2018-03-29 - Lublin (lubelskie)