KUCHARZ Chorzów oferta pracy RESTAURACJA CASINO CLUB MIROSŁAW GRĄDECKI
zintegrowany system kwalifikacji
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Organizacja pracy w kuchni
Data publikacji: 2020-06-03
Lokalizacja: Chorzów (śląskie)
Pracodawca: RESTAURACJA CASINO CLUB MIROSŁAW GRĄDECKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Śląska 1, 41-500 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Organizacja pracy w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia!
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chorzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Chorzów
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2463
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chorzów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe minimum 1 rok
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA CASINO CLUB MIROSŁAW GRĄDECKI
danePracodawcy_nip: 6270014587
danePracodawcy_regon: 270706707
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Adres pracodawcy:
Śląska 1, 41-500 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : osobiście od godz. 14
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Chorzów
danePracodawcy_kodPowiatu: 2463
Gmina pracodawcy: Chorzów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Chorzów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0938887
Ulica pracodawcy: Śląska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 03.06.2020
Oferta pracy ważna do: 02.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?99ebef1d0373c87a3d9144b5055a7955
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
PPHU " Koch" Spółka z o.o. - 2016-02-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2019-08-26 - Ruda Śląska (śląskie)
Patroszenie, czyszczenie, obróbkaryb, smażaenie ryb,przygotowywanie sałatek, frytek i innych produktów gastronomicznych.
REMIGIUSZ CZAJKOWSKI ZŁOTY PSTRĄG II - 2017-12-04 - Kłodzko (dolnośląskie)
w/g potrzeb
Hotel Kameralny Marcin Dybała - 2019-09-18 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa " Marta " Zbigniew Janiszek - 2019-07-18 - Franciszkowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów,przedszkolakow, wydawanie posi.ków, sprzatanie kuchni i stołowki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Rozkopaczew (lubelskie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw ( samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) , porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych. Miejsce pracy: 50-079 Wrocław , ul. Ruska 61 Forma zawarcia umowy: zlecenie, ok 150 godzin miesięcznie, dysozycyjność w godzinach od 7- 20Termin wyukonania zlecenia 3 lata Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Wrocław (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Poznań (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu, catering.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-11-04 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków i dań
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-18, 10-22 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
"ARKA-MEGA" S. A. - 2019-05-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i wydawanie z kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski - 2016-05-09 - Krępsko (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja), podawanie posiłków, utrzymywanie w czystości i porządku stanowiska pracy, stołówki
Placówka Całodobowej Opieki Dom Opieki im. św. Huberta - 2018-07-18 - Zalesie Górne (mazowieckie)
Kuchnia Polska
"GOSIEK" Sp. z o.o. - 2019-06-14 - Tarnów (małopolskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Adampol (lubelskie)
kręcenie i wypiekanie pizzy, przygotowywanie prostych dań obiadowych, dbanie o czystość. praca w co drugą sobotę i niedzielę
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Znajomość receptur potraw ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Rokietnica (podkarpackie)
praca w kuchni ośrodka wypoczynkowego
"PAMAR " spółka z o.o. - 2016-05-30 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań, z manu oraz śniadań
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Kraków (małopolskie)
Obsługa klienta, prowadzenie rozmów z kontrachentami, negocjonowanie cen, sprzedaż towaru.Praca na terenie całego kraju.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2020-07-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (rosyjskiej). Praca jednozmianowa pomiędzy 9.00 a 21.00, od poniedziałku do niedzieli według ustalonego grafiku, na terenie C. H. "SFERA" w Bielsku-Białej.
ANDRZEJ GIERECKI AG - 2017-08-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowanie półproduktów do wyrobu pierogów, produkcja pierogów.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Łódź (łódzkie)
staż - przygotowywanie pizzy oraz innych dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością, wykańczanie, porcjowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, praca w zespole, dobra organizacja pracy własnej, zachowanie zasad BHP,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Odolanów (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie surowców wtórnych, utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Praca 40godz./tyg
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE INTEGRACYJNE SIÓSTR RODZINY MARYI - 2017-06-14 - Brwinów (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw
Sklep Spożywczo-Przemysłowy Karolina Kułakowska - Kamola - 2020-07-14 - Malbork (pomorskie)
Zarządzanie grupą pracowników, przygotowanie posiłków, utrzymanie porządku miejsca pracy. Praca od pon-nd w godz. 8:00-23:30 (dwie zmiany).
"GLOBAL PARKS POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-09 - Mszczonów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2016-11-09 - Słupsk (pomorskie)