KUCHARZ Chorzów oferta pracy SKLEP MIĘSO-WĘDLINY Jacek Michalak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 250 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowanie potraw
Data publikacji: 2019-10-16
Lokalizacja: Chorzów (śląskie)
Pracodawca: SKLEP MIĘSO-WĘDLINY Jacek Michalak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Główna 15, 41-500 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chorzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Chorzów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chorzów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: SKLEP MIĘSO-WĘDLINY Jacek Michalak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Adres pracodawcy:
Wierzbowa, 41-106 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Siemianowice Śląskie
Gmina pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Ulica pracodawcy: Wierzbowa
Profil działalności pracodawcy: sprzedaż wyrobów mięsno-wędliniarskich
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.10.2019
Oferta pracy ważna do: 15.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0df80cfb792adc9fcbaadd5fe158430e
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu na restauracji.WYMAGANIA :wykształcenie średnie zawodowe - kucharzmile widziane doświadczenie zawodowe.KONTAKT Z PRACODAWCĄ:tel: 500 107 285
Zakład Usługowo Handlowo Gastronomiczny ADM ARTUR TELEGA - 2019-01-28 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury indyjskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Solina (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa stanowiska.
Pizzeria Lucia - 2016-10-04 - Nysa (opolskie)
Obróbka wstępna, przygotowanie dań obiadowych (zupa, II dania), obsługa klientów, sprzątanie stanowiska pracy zakładu. Okres próbny do 3-mcy z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 7-15. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA GRAŻYNA GRUCHAŁA - 2019-02-15 - Słupsk (pomorskie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Jacentów (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań z menu restauracji, utrzymanie czystości, porządku naczyń, sprzetu i pomieszczeń kuchennych, umowa zlecenie wraz ze składkami do ZUS, 160 godzin w miesiącu, równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński - 2018-01-15 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie posiłków tajskich, zachowanie czystości na stanowisku, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SP.ZO.O. - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie dańkuchni bangladeskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przyrządzanie dań, propozycje kuchni polskiej
1. Dawid Mirowski D2-HURT-DETAL 2. Restauracja Klimat - 2017-03-27 - Bytom (śląskie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2017-02-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
jw.
Vakancja Tetiana Kostyra - 2017-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Miś", Krzysztof Janczura - 2016-11-24 - Stary Sącz (małopolskie)
przyrządzanie posiłków
Mat-oil sp. z o.o. - 2018-08-29 - Swarzędz (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie posiłków wg jadłospisu,- porcjowanie produktów spożywczych- właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2019-03-29 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Gościnny Mateusz Ozon - 2017-04-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Kucharz sushi, przygotowywanie produkcji, przygotowywanie dań kuchni japońskiej sushi, dbanie o czystość i dbanie o dobry wizerunek firmy. Praca na cały etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 12-20.
HEALTHY FOOD & ZAJĄC SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-30 - Pruszków (mazowieckie)
załadunek, rozładunek towaru, zabezpieczenie , dbanie o auto i terminowość
Mechanika Pojazdowa Przemysław Kalisz - 2019-06-25 - Nowiny (wielkopolskie)
jw.
Przedszkole nr 82 - 2016-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2018-04-09 - Kwidzyn (pomorskie)
zgodnie z zawodem
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. Waszkiewicz - 2016-06-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie dan kuchni ukraińskiej dla gości hotelowych w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze współpracownikami głównie z Ukrainy
BOGUSŁAW WARCHOLAK "KAJA" - 2016-12-14 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-09-19 - Obrzycko (wielkopolskie)
Kucharzprzygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu na restauracji
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Jarosław (podkarpackie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obsługa imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Chorzów (śląskie)
-
WIESŁAW BRZESKI OŚRODEK REHABILITACYJNO - WCZASOWY "BURSZTYN" - 2016-07-04 - Jantar (pomorskie)
Gotowanie potraw, grillowanie mięs.Praca na umowę zlecenie 168godz./mc. Miejsce pracy: Hotel Azyl w Katach Wrocławskich. Kontakt z pracodawcą email: aneta.graczyk (at) hotelazyl.pl, tel. 71 391 32 93.Oferta dostępna w sali G.
HOTEL AZYL SP.ZO.O. - 2016-07-01 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, śniadań, obiadów, kolacji.
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2019-05-24 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)