KUCHARZ Chełm oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE SABA Sp.z o.o. WIECZERZA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw
Data publikacji: 2019-08-16
Lokalizacja: Chełm (lubelskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE SABA Sp.z o.o. WIECZERZA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lwowska 68, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 14,70 brutto za godzinę pracy.Praca w weekendy.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chełm
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Chełm
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chełm
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.08.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka zdrowia
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: średnie ogólnokształcące, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praca w weekendy.Kontakt osobisty w siedzibie pracodawcy: Chełm, ul. Lwowska 68, godz. 11.00-20.00
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE SABA Sp.z o.o. WIECZERZA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Adres pracodawcy:
Lwowska 68, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: codziennie od 11.00 do 20.00, Godziny : 09.00-20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Chełm
Gmina pracodawcy: Chełm
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chełm
Ulica pracodawcy: Lwowska
Numer budynku pracodawcy: 68
Profil działalności pracodawcy: handel
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.08.2019
Oferta pracy ważna do: 30.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5f57b88e21759654da999a0cd647ad7a
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności.Praca na kuchni.QWybór sprzętów do przygotowania dań.Przygotowywanie potraw. Udzielanie informacji gościom na temat składników iuzywanych w potrawach. Praca n aumowę zlecenie 115 godzin w miesiacu pomiędzy 8.oo a 14.oo.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Cieśle (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-09-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2017-09-12 - Łuków (lubelskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza) lub mycie naczyń i sprzętów kuchennych, obróbkawstępna surowców służących do przygotowywania posiłków, utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniu bloku żywienia (dotyczy pomocy kuchennej)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2017-10-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Zgierz (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 05.00-17.00
"Społem" PSS W Słupsku - 2016-12-09 - Słupsk (pomorskie)
prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Barciany (warmińsko-mazurskie)
wg stanwoiska
PH OLMA Małgorzata Gryszkiewicz - 2017-05-26 - Krzywe (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
"NASZE POŁONINY" WIESŁAW STEBNICKI - 2018-11-08 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp z o.o. - 2017-05-09 - Lublin (lubelskie)
Praca w pizzerii
PIZZERIA "ROMA" sp. c. - 2016-04-11 - Gostyń (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
jw.
Granna Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, organizowanie pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ustroń (śląskie)
Przygotowanie i sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, napojów itp. Przygotowywanie i ocena surowców, półproduktów do produkcji kulinarnych. Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna). Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych potraw.
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2019-05-10 - Łuków (lubelskie)
odbieranie telefonów, poczty e-mail, robienie kalkulacji i ofert handlowych, kontakt z klientem, organizacja pracy w firmie, nadzór nad prawidłowym przebiegiem zamówień.
FIRMA REKLAMOWA "SANGRAF" SOBKOWIAK ANDRZEJ - 2016-02-08 - Zielona Góra (lubuskie)
Malowanie i szpachlowanie ścian na budowie
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów - 2016-12-12 - Bolesławiec (dolnośląskie)
obróbka wstępna surowców, ocena surowców gastronomicznych, rozbiór mięsa, wykonywanie różnymi technikami i metodami ,wykończenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej i innych narodów oraz potraw dla różnych diet
"MC DIAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej. Dbanie o porządek i stan magazynowy.
Dawid Żbikowski GOLD SERWIS - 2017-03-15 - Legionowo (mazowieckie)
wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw kuchni ukraińskiej z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnychpraca na umowę zlecenie 160 godzin w miesiącuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
praca na linii produkcyjnej, montaż podłokietników i zagłówków
kontakt przez OHP - 2018-01-02 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Ksawerów (łódzkie)
sporządzanie posiłków zgodnie z zasadami żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży, pomoc w sprzorządzaniu jadłospisów, prowadzenie magazynu spożywczego.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw według orginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Głowno (łódzkie)
Kontakt tel:509491585(w celu umówienia się na spotkanie). Lokal czynny od 12 do 22, godz.pracy do ustalenia. Przygotowywanie dań kuchni polskiej i międzynarodowej.
Obiecanki Cacanki CAFE & BAR Nel Kowalczyk - 2016-05-16 - Andrychów (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy; godziny pracy: 6.00- 18.00
DAG-BUD Jerzy Kisiel - 2018-01-10 - Ustka (pomorskie)