KUCHARZ Świeradów-Zdrój oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
Data publikacji: 2017-09-06
Lokalizacja: Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świeradów-Zdrój, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
umowa nr 42/-30/FP/2016 o ref. -30, uzupełnienie za Krzysztof Sekuła
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Kierowca - prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Co najmniej 12 m-cy doświadczenia na staowisku pracy kucharz lub pomoc kuchenna.Miejsce i adres wykonywania pracy: Firma Gastronomiczno-Handlowa MAXI Teresa Kremis, ul. Zdrojowa 7, 59-850 Świeradów-Zdrój, w przypadku remontu lub przemeblowania lokalu pod adresem ul. Zdrojowa 7, 59-850 Świeradów-Zdrój praca będzie wykonywana pod adresem ul. Rynek 13, 59-800 Lubań. PRACODAWCA ZAPEWNIA DOJAZD.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Adres pracodawcy:
Lwówecka 10, 59-800 Lubań, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubański
Gmina pracodawcy: Lubań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubań
Ulica pracodawcy: Lwówecka
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy: Restauracje.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.09.2017
Data dodania oferty pracy: 06.09.2017
Oferta pracy ważna do: 06.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządza różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
ASM GRAND Sp.z.o.o. - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami indyjskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2016-01-25 - Puławy (lubelskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2019-01-08 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotawanie potraw, przestrzeganie receptur
EUROPA S.A. - 2016-06-03 - Lublin (lubelskie)
a.Przyjmowanie towaru do produkcjib.Przygotowywanie posiłkówc. Wydawanie posiłkówd. Przestrzeganie zasad HACCAP
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-04-02 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
gotowanie i sprzątanie
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"JAROCIN SPORT" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Jarocinie - 2018-04-09 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2017-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ciast napojów, deserów, zamawianie towaru do magazynu od dostawców. Zatrudnienie na umowę zlecenie na okresie próbnym (3 m-ce) Praca na umowę o pracę w godz. 6-20 wg grafiku w Dźwirzynie, również w sobotę i niedzielę. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-04-11 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Analiza towaru podlegającego sprzedaży, struktiura zamówień towarów - dostawcy. Obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
XXX
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Stężyca (pomorskie)
przygotowywanie pizzy
CIAO BELLA Monika Dudzik - 2017-05-10 - Pierwoszyno (pomorskie)
Przygotowywanie produkcji, gotowanie, wydawanie posiłków, miejsce wykonywania pracy Kraków, Galeria Bronowice
TRATTORIA LA RUCOLA ANNA BŁESZYŃSKA,KRZYSZTOF STRYLSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-06-08 - Kraków (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Sulechów (lubuskie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 601-471-960) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bracka 16, 40-858 Katowice).
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2016-06-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw znajdujących się w menu restauracji
SUSHI SERVICE Waldemar Oscheja - 2018-11-28 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Sklep Przemysłowy "SE-TAK". Jadwiga Serafin - 2016-02-09 - Łomża (podlaskie)
vv
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań sushi, dań zimnych i gorących, owoce morza itp.
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty oraz dania dnia. Utrzymanie czystości dostawy, organizacja imprez okolicznościowych. W okresie próbnym umowa zlecenie przez okres 2 miesięcy, następnie umowa o pracę. Miejsce pracy: Gliwice - Sośnica.Godziny pracy: 10.00 - 22.00. Równoważny czas pracy.
MAGMAT Mateusz Serwaczak - 2017-06-22 - Gliwice (śląskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2018-02-22 - Chodów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych
GTS HOLDING Sp. z o.o. sp. k. - 2017-03-29 - Czerniejewo (wielkopolskie)
-
FHU REKIN WOJCIECH SCHWEITZER - 2016-12-01 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PPHU"Ar-Pol"Joanna Ruksztełło Braniewo - 2017-08-14 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
RESTAURACJA KONRAD CIS - 2018-10-17 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu (Arkady Wrocławskie, Galeria Wroclavia, Galeria Dominikańska).
WROCŁAWSKA AKADEMIA KULINARNA SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2019-02-07 - Wrocław (dolnośląskie)
wyrób i wypiek pizzy, przygotowanie innych potraw oraz sałatek i sosów
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
jw.
Poczta Polska S.A. - 2018-03-12 - Warszawa (mazowieckie)