KUCHARZ Charzykowy oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie, serwowanie potraw wg. zam贸wie艅
Data publikacji: 2020-12-03
Lokalizacja: Charzykowy (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Charzykowy, powiat: chojnicki, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie, serwowanie potraw wg. zam贸wie艅
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Charzykowy
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: chojnicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2202
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.12.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: do艣wiadczenie zawodowe w gastronomii
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: 2020.KN
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6292294217
danePracodawcy_regon: 221832301
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy:
Lichnowska 5, 89-620 Chojnice, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: chojnicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2202
Gmina pracodawcy: Chojnice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chojnice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0928854
Ulica pracodawcy: Lichnowska
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: pralnia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data dodania oferty pracy: 08.12.2020
Oferta pracy wa偶na do: 02.01.2021
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.12.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?840c8261cc3767d18f7460a547c6f9d2
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie potraw rodem z Jemenu, 艂膮czenie przypraw arabskich
HAYATI GROUP Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, udzia艂 w wsp贸艂tworzeniu menu, wydawanie przygotowanych potraw personelowi obs艂uguj膮cemu go艣ci, nadz贸r nad jako艣cia i 艣wie偶o艣cia 偶ywno艣ci, dbanie o czysto艣膰 i estetyke w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
kucharz w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie i sprzeda偶 kebab贸w
P.H.U. MURAT KARADENIZ - 2016-08-03 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, specjalnych diet, zgodnie z jad艂ospisem dla szpitala, przestrzeganie procedur HACCP, koordynowanie prac膮 na kuchni. Praca w szpitalu "Latawiec".
VENDI SERVIS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-07-17 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
PRACA PRZY PRODUKCJI WYROB脫W GARMA呕ERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW.Kontakt z pracodawc膮 osobisty.
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-09-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca z innymi osobami na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
FHU "NEW AGE" Rados艂aw Wierzbicki - 2019-04-30 - 艢cinawa (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
PPU SU艁TAN KEBAP - 2017-01-16 - Jaworzno (艣l膮skie)
Przygotowywanie surowc贸w do produkcji, produkowanie, porcjowanie, wyka艅czanie i dekoracja da艅, ustalanie karty da艅, nadz贸r na djako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, rozdzielanie pracy pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, nadzorowanie 艣wiezo艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych
Gminna Sp贸艂dzielnia "SCh" Strzy偶贸w - 2016-06-08 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
-
Hotel Wolin Elbast sp.z o.o. - 2016-02-12 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
g
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Przydatki Go艂aszewskie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅 wedle instrukcji prze艂o偶onych, wypiek pieczywa tureckiego, produkcja i formowanie kebaba z surowego mi臋sa, przyrz膮dzanie sos贸w i sur贸wek, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
TIGER JOB SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-14 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
przygotowywanie produkt贸w i zaplanowanie menu, gotowanie i przyprawianie potraw wed艂ug odpowiednich receptur, wystroje i ozdabianie p贸艂misk贸w, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Marcink贸w (艣wi臋tokrzyskie)
realizacja programu praktycznej nauki zawodu cukiernik
kontakt przez OHP - 2020-08-21 - Swarz贸w (ma艂opolskie)
PRODUKCJA WYROB脫W KULINARNYCH, PRACA Z MASZYN膭 DO PRODUKCJI PASZTECIK脫W, OBS艁UGA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, PRZYGOTOWANIE WYROB脫W KULINARNYCH, CH臉膯 DO PRACY, KSI膭ZECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIAGODZINY PRACY OD 9-17
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w restauracji, przyrzadzanie da艅 z menu restauracyjnego (restauracja w艂oska)
RESTAURACJA W艁OSKA SALSA POMODORO LESZEK MAT艁OKA - 2018-09-11 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni tureckiej i pakista艅skiej, obs艂uga kasy fiskalnej, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w lokalu, kontakty z dostawcami towaru r贸wnie偶 zagranicznymi.
kontakt przez PUP - 2020-03-10 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. norm restauracji, dbanie o powierzone stanowisko oraz sprz臋t.[Praca na czas okre艣lony] : trzy lata[Godzina zako艅czenia pracy] : 20:00
kontakt przez PUP - 2020-11-24 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowanie potraw; ustalanie karty da艅; wyb贸r naczy艅 do podawania da艅; nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci; dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni; ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw; rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w i ich wydawanie - dba艂o艣膰 o estetyk臋 da艅 - dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Brzegi (ma艂opolskie)
malowanie, szpachlowanie, termomodernizacja budynk贸w, murowanie, prace wyko艅czeniowe
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Sokolec (dolno艣l膮skie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
sk艂adanie mebli biurowych, sklepowych wg. projektu, monta偶 u klienta
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Rudawa (ma艂opolskie)
przygotowywanie posilk贸w kuchni polskiej, ukrai艅skiej i tatarskiej
Firma KANA s.c - 2017-06-08 - Opole (opolskie)
Obs艂uga klienta, wyk艂adanie towaru.
Tesco Polska Sp. z o. o. - 2017-04-18 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 w oparciu o ryby w elementach kulinarnych we艂ug w艂asnych receptur lub da艅 "na 偶膮danie" uzgadnianych bezpo艣rednio z klientami rosyjsko i ukrai艅skoj臋zycznymi.
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Warszawa (mazowieckie)
prowadzenie gastronomii sezonowej - okres wiosna/jesie艅 w Parku 艢l膮skim;gastronomia typu fast-food
BAR "OAZA" SP脫艁KA CYWILNA DOROTA ZIELI艃SKA, RENATA 膯WIERTNIA - 2019-04-01 - Chorz贸w (艣l膮skie)
w/g potrzeb
SBPS S.C. Szymon Biela, Piotr Sitnik - 2016-01-05 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)