KUCHARZ Kraków oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: wg harmonogramu
Data publikacji: 2016-03-08
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: wg harmonogramu
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 22.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność przyrządzania potraw
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 08.03.2016
Oferta pracy ważna do: 08.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2016
Podobne oferty pracy
sporządzanie dań obiadowych- kuchnia polska
LA FARFALLA SP. Z O.O. Z KAPITAŁEM ZAGRANICZNYM - 2017-09-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-11-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2015-12-03 - Radomsko (łódzkie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z reecepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywancyh potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-03-25 - Serock (mazowieckie)
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw kuchni ukraińskiej. Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Łódź (łódzkie)
wykonywanie dań przyjmowanych przez system POSNET, przyrządzanie dań zgodnie ze standardami i recepturą restauracji, wydawanie gotowych dań do strefy odbioru, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. m.im.: frytkownicy , marynatora, grilla komtaktowego oraz pozostałych urządzeń gaastronomicznych, obsługa bonownika, dbanie o maszyny i urządzenia gastronomiczne oraz o czystość na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP, regulaminu pracy oraz wewnętrzych procedur restauracji. Praca pn-pt w godz. 10.00 - 18.00 , oraz w soboty, niedziele i swięta 10.00-18.00 (jednak nie więcej niż 8 godz. dziennie/ 40 godz. tygodniowo)
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Kartuzy (pomorskie)
Kierowanie produkcją w zakładzie piekarsko - cukierniczym.
Piekarnia ŁEPIK Kazimiera, ŁEPIK Robert Spółka Jawna - 2016-07-28 - Zamość (lubelskie)
miejsce pracy: woj. kujawsko-pomorskie
REM - BUD USŁUGI OGÓLNO BUDOW HATŁAS GRZEGORZ - 2016-09-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca na dwie zmiany od 8:00-16:00 i od 14:00-22:00
F.H.U.P. "JACK" JACEK GAWROŃSKI - 2017-04-06 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Samodzielny kucharz
FHU LEŚNA Bączek Zbigniew - 2016-04-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie w handlu spożywczym, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Praca w sklepie całodobowym. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny po 17-ej.
STUK-PUK SP. J. - 2016-08-10 - Rybnik (śląskie)
PROGRAM STAŻU
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
"BRYZA" SP. Z O.O. W JURACIE - 2016-03-29 - Jurata (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i napojów
"SABAUDIA" PIZZERIA Bożena Kowal - 2017-10-31 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowanie posiłków:śniadania, obiady dla grupwymagane doświadczenie zawodowe
P.P.U.H. "ALFAS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-08 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-04-21 - Lubawka (dolnośląskie)
pomoc przy przyrzadzaniu potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Adriana Ługowska - 2016-03-03 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych. Praca w godzinach 6.00-14.00, 7.00-15.00, 10.00-18.00, 8.00-16.00, 11.00-19.00, 12.00-20.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
I.T.M. Marczewski Radosław - 2018-01-31 - Witnica (lubuskie)
wg zakresu obowiązków
Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA" w Czarnem - 2016-08-05 - Czarne (pomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-07-29 - Janów (lubelskie)
Miejsce wykonywania stażu Raszowa.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Raszowa (opolskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
meldowanie gosci hotelowych, odbieranie telefonów w recepcji hotelowej, odpisywanie na emaile, przyjmowanie rezerwacji, rozliczanie gosci hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2018-08-03 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Pomoc w prowadzeniu zajęć dydaktyczno - wychowawczych z dziećmi, pomoc przy jedzeniu oraz czynnościach higieniczno - sanitarnych.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni sanatorium
PRZEDSIĘBIORSTWO UZDROWISKOWE "USTROŃ" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-19 - Ustroń (śląskie)