KUCHARZ Chorzów oferta pracy BAR "OAZA" SPÓŁKA CYWILNA DOROTA ZIELIŃSKA, RENATA ĆWIERTNIA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 25 PLN
Zakres obowiązków: prowadzenie gastronomii sezonowej - okres wiosna/jesień w Parku Śląskim;gastronomia typu fast-food
Data publikacji: 2019-04-01
Lokalizacja: Chorzów (śląskie)
Pracodawca: BAR "OAZA" SPÓŁKA CYWILNA DOROTA ZIELIŃSKA, RENATA ĆWIERTNIA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Żyrafy 3, 41-500 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
prowadzenie gastronomii sezonowej - okres wiosna/jesień w Parku Śląskim;gastronomia typu fast-food
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 25 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: złotych brutto
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chorzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Chorzów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chorzów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 25 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna ks. sanepidowska (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
chęć i gotowość do takiej pracy, pracownik samodzielny (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
BAR "OAZA" SPÓŁKA CYWILNA DOROTA ZIELIŃSKA, RENATA ĆWIERTNIA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Adres pracodawcy:
Aleja Żyrafy 3, 41-500 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt osobisty od poniedziałku do piątku w godz. 8-21, Godziny : Kontakt osobisty od pn do pt w godz. 8-21
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Chorzów
Gmina pracodawcy: Chorzów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chorzów
Ulica pracodawcy: Aleja Żyrafy
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie cateringu dla szkół
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Białystok (podlaskie)
zgodny
Casablanca Miloud Tajar - 2017-07-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Praca dydaktyczno - wychowawcza z dziećmi kl II zmiana od 08:20 20 godzin w tygodniuJest możliwość dostosowania czasu pracy do środka transportu do miejsca pracy.
Niepubliczna Szkoła Podstawowa i Oddział Przedszkolny im. Kaprów Polskich w Suchaczu - 2017-10-03 - Suchacz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Nałęczów (lubelskie)
przyjmowanie towarów do magazynu, uczestnictwo w odbiorze ilościowym i jakościowym, rozmieszczenie i układanie towarów na wyznaczonej powierzchni magazynowej
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Myślenice (małopolskie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2017-06-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
ALTER JMS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - 2017-04-27 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie kanapek oraz soków. Zbieranie zamówień oraz przewożenie przygotowanych kanapek i soków do automatów.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Oczekiwania:-Dobra komunikacja z ludźmi, -Umiejętność organizacji pracy na poszczególnych stanowiskach,-Wiedza i umiejętności żywienia małych dzieci, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia, zasadami dobrej praktyki figienicznej /GHP/ dotyczącej produkcji obrotu żywnością w warunkach higienicznych,-Stosowanie wszystkich procedur w praktyce.Wynagrodzenie do uzgodnienia.Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV z klauzulą: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2015r., poz. 2135 z późn. zm.)." na adres e-mail: mbartnicka (at) puptczew.pl
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Tczew (pomorskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Wałcz (zachodniopomorskie)
WG. PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Rembiesznica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Warszawa (mazowieckie)
utrzymanie czystości budynków
SEWERYN IZABELA "CARZONI" - 2018-03-28 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie potraw (catering), praca w Piotrkowie tryb. (pracodawca zapewnia zakwaterowanie).
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo- Usługowe S.C. H. Kowalski, J. Kowalska - 2018-11-15 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Lepienie pierogów, obieranie warzyw, prace porządkowe.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Modlniczka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, prcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porzadku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2016-10-13 - Strzyżów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wyszków (mazowieckie)
Obliczanie wartości odżywczej posiłków; układanie jadłospisów; sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast napojów, deserów; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów, produktów; ocena jakości surowców, pólproduktów i właściwe gospodarowanie nimi; utrzymani na bieżąco czystości na stanowisku pracy; sporządzanie zapotrzebowania na produkty. Praca w Domu Pomocy Społecznej dla Osób z Chorobą Alzheimera w Kukawkach, 08-109 Przesmyki. Kontakt osobisty w godz. 7.00-15.00.
Siedleckie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorobą Alzheimera - 2017-01-09 - Kukawki (mazowieckie)
przygotowanie środków do produkcji wyrobów, wykonywanie wyrobów garmażeryjnych, obsługa maszyn
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
doświadczenie w pracy w zawodzie kucharza,pasja do gotowania,dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,kreatywność i pomysłowość, bardzo dobra organizacja pracy własnej, umiejętność pracy w zespole,dyspozycyjność (praca w systemie zmianowym i w weekendy), wysoka kultura osobista,odpowiedzialność, innowacyjność,znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem, mile widziane wykształcenie gastronomiczne.Wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia. Ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-10-07 - Strzelinko (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
POLSKA WYTWÓRNIA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-02-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłkówpraca w godz. 12.00-22.00 (40 godzin tygodniowo)umowa zlecenie, czas określony
Restauracja DUET Joanna Gibas - 2018-04-11 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pełny zakres -obsługa kuchni w restauracji.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa na czas określony 8 m-cyMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:GostyńPRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-ndz. w godzinach od 10-22 (po 8 godzion w tym przedziale czasowym). Za przepracowane soboty i niedziele przysługują się dni wolne w tygodniu.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Gostyń (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, produkcja garmażeryjna. Wykształcenie min. średnie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska wymagana.
A & A PRESTIGE SP. Z O.O. - 2016-04-05 - Mysłowice (śląskie)
szpachlowanie, malowanie, ewentualnie układanie płytek
ROS-BUD Jakub Rosołowski - 2017-05-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2018-06-07 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomiczynych.(mile widziane 2-letni staż pracy,książeczka aktualna sanepidowska)
Jednostka Wojskowa nr 5701 - 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-01-26 - Skwierzyna (lubuskie)
praca na kuchni
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2018-05-02 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Jarosław (podkarpackie)
kucharzI zmiana 8:00-16:00II zmiana 14:00-22:00
Olvike Firma Handlowa Kopera Krzysztof - 2016-08-31 - Mielec (podkarpackie)