KUCHARZ B艂onie oferta pracy kontakt przez PUP
![Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽125 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla gosci; obs艂uga przyj臋膰, cateringu; przestrzeganie procedur BHP; wsp贸艂praca z zespo艂em pracownik贸w; gotowo艣膰 do pracy zmianowej - r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-03-11
Lokalizacja: B艂onie (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:B艂onie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w dla gosci; obs艂uga przyj臋膰, cateringu; przestrzeganie procedur BHP; wsp贸艂praca z zespo艂em pracownik贸w; gotowo艣膰 do pracy zmianowej - r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽125 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Praca pn.- nd., system zmianowy co trzeci dzie艅 w godzinach 12-22.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: B艂onie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽125 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.04.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: samodzielno艣膰 pracy na stanowisku kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: obs艂uga imprez
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 131A, 05-850 O偶ar贸w Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 131A
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 01.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie sniada艅 oraz obiad贸w, dieta cukrzycowa, dieta cukrzycowa, praca w godz. 7:30-11:30.Praca od poniedzia艂ku do soboty.
Dom Opieki- Zgromadzenie C贸rek 艣w.Kamila - 2017-07-12 - Opole (opolskie)
Praca wykonywana jest g艂贸wnie na p贸艂 produktach:1) wykonywanie czynno艣ci zadanych przez g艂贸wnego kucharza2) przygotowanie potraw zgodnie ze specyfikacj膮 klienta3) przygotowanie potraw przed przyjazdem go艣ci4) dostosowanie artyku艂贸w spo偶ywczych w celu zaspokojenia go艣ci z alergiami lub szczeg贸lnymi problemami z diet膮5) przygotowanie niezb臋dnych sos贸w lub dodatk贸w przed rozpocz臋ciem posi艂k贸w6) przyprawianie 偶ywno艣ci wed艂ug receptur lub potrzeb firmy7) 艂膮cznik z pracownikami front-of-house w celu zapewnienia w艂a艣ciwej temperatury 偶ywno艣ci8) w razie potrzeby zamawianie sk艂adnik贸w i przypraw9) obs艂uga r贸偶ne urz膮dzenia kuchennych, takich jak blender, piekarnik, grill lub mieszalnik stoj膮cy10 )porcjowanie, uk艂adanie i przyrz膮dzanie potraw na podstawie preferencji klienta11) pomoc innym pracownikom podczas procesu produkcji 偶ywno艣ci12) Prowadzenie rejestru 偶ywno艣ci13) czyszczenie obszar贸w przygotowywania 偶ywno艣ci zgodnie z prawem i polityk膮 firmy14) sprz膮tanie po godzinach pracy15) komunikacja z firm膮 o tym, jak poprawi膰 obs艂ug臋 posi艂k贸w16) obs艂uga do ostatniego klienta
DELTA VECTOR POLAND Sp.Zo.o. - 2018-09-11 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowanie da艅 kuchni wschodzniej i ukrai艅skiej. (Pielmieni, Chinkali, Czebureki,sa艂tki po korea艅sku)
ES -ELENA SKAKOWSKA - 2016-10-06 - Sopot (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-11-06 - 艁臋knica (lubuskie)
przygotowywanie potraw z karty na zam贸wienie, dba艂osc o produkty i ich jakos膰, czysto艣膰 i umiej臋tno艣膰 pracy w zwspole, znajomo艣c kuchni polskiej tradycyjnej, dobra organizacja pracy.
Perfect Magiczna Spi偶arnia - 2017-02-20 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
GOTOWANIE, PRZYRZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI LOKALNEJ I UKRAI艃SKIEJ.USTALANIE MENU.praca w wymiarze 20 godz./tydz.
DREMAN Sp. z o.o. - 2018-06-07 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska), utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy.
Bar "Przy Potoku" - 2016-04-27 - Gda艅sk (pomorskie)
szybkie i sprawne gotowanie nale艣nik贸wpraca na umow臋 zlecenie 70 godzin w miesi膮cu, dyspozycyjno艣膰 w godzinach 10:00-21:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie, do艣wiadczenie: brak wymaga艅; dok艂adno艣膰 i sumienno艣膰; sprz膮tanie/ utrzymanie czysto艣ci mieszkania (sprz膮tanie raz w tygodniu w godz. 10:00-16:00 ); umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice, ul. Zygmuntowska
BAQ Sebastian Zawada - 2016-08-02 - Gliwice (艣l膮skie)
- pomoc kucharzowi- wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
GOTOWANIE POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, PRACE W SZPITALNEJ KUCHNI (SZPITALE UL. ARKO艃SKA I UL. UNII LUBELSKIEJ)WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZAANGA呕OWANIE, SUMIENNO艢膯, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA 1 ROKPRACA WG GRAFIKU 6-14 NA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE 502961492
FIT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
STO艁脫WKA SZKOLNA, PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
SONATINA MARIOLA OLASIK - 2017-09-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅,p贸艂produkt贸w i menu z przepis贸w kuchni wietnamskiej,zamawianie produkt贸w od dostawc贸w i kontrahent贸w z wietnamu
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Zgodnie z za艂膮czonym do wniosku programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - 呕ywiec (艣l膮skie)
wed艂ug stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Martom Tomasz J臋siak 艢wi臋ciechowa - 2015-12-18 - Leszno (wielkopolskie)
wg stanowiska i programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-08-28 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
- Wszelkie prace i obowi膮zki zwi膮zane z prowadzeniem zak艂adu gastronomicznego. Przygotowywanie potraw, gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 1 rok. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-20:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie kulinarne 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata w pracy w gastronomii. Wymagana umiej臋tno艣膰 gotowania. Wymagane umiej臋tno艣ci barma艅skie.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowanie ciasta na pizz臋, robienie pizzy, sa艂atek, makaron贸w, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy oraz w zak艂adzie pracy, prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zam贸wieniem, zgodnie z przepisami kuchni indyjskiej u偶ywaj膮c przypraw pochodzenia indyjskiego.obs艂uga klient贸w angloj臋zycznych oraz porozumiewanie si臋 z polskim personelem w j臋zyku angielskim
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Karczew (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga imprez
AMBROZJA SP脫LKA CYWILNA JAN RENIEC WOJCIECH RENIEC GRZEGORZ RENIEC KATARZYNA SARZY艃SKA - 2016-11-03 - Daszyna (艂贸dzkie)
Kucharz- wymagania: wykszta艂cenie gastronomiczne, do艣wiadczenie zawodowe 1 rok w bran偶y, mile widziane badania sanepid, dobra organizacja czasu pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Prowadzenie sto艂贸wki w internacie.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Nr 1 im. KEN - 2017-09-19 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie kebab贸w, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - St膮pork贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, kebab贸w adana, iskender, pide, pilaw, s艂odkich wypiek贸w typu baklava; praca w godz.: 9-13, 12-16, 16-20
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-09-14 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
SUCHTA IWONA - 2017-07-26 - Pu艂tusk (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie potraw w ma艂ym punkcie gastronomicznym
TRAFART Kieszkowski Oktawian - 2017-06-07 - Ko艂o (wielkopolskie)
przyjmowanie i odprawianie klient贸w hotelu
MARKET ABC S.J. Bo偶ena Piekarz, W艂adys艂aw Piekarz - 2016-02-05 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
-PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W-PROWADZENIE MAGAZYNU-ZAMAWIANIE TOWARU, EWIDENCJA FAKTUR-PROWADZENIE EWIDENCJI 呕YWNO艢CI
kontakt przez OHP - 2017-01-09 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18, 7-19 w systemie r贸wnowa偶nym w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2017-11-06 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Jedli艅sk (mazowieckie)