KUCHARZ Białowieża oferta pracy "UNIKAT" Zakład Gastronomiczno-Noclegowy Ireneusz Bochenko w Białowieży
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-02-02
Lokalizacja: Białowieża (podlaskie)
Pracodawca: "UNIKAT" Zakład Gastronomiczno-Noclegowy Ireneusz Bochenko w Białowieży
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Aleksandra Waszkiewicza 39, 17-230 Białowieża, powiat: hajnowski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białowieża
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hajnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białowieża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Nazwa pracodawcy:
"UNIKAT" Zakład Gastronomiczno-Noclegowy Ireneusz Bochenko w Białowieży
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hajnówce
Adres pracodawcy:
Marszałka Józefa Piłsudskiego 10a, 17-200 Hajnówka, powiat: hajnowski, woj: podlaskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: hajnowski
Gmina pracodawcy: Hajnówka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hajnówka
Ulica pracodawcy: Marszałka Józefa Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 10a
Profil działalności pracodawcy: Usługi gastronomiczno-noclegowe
Nazwisko osoby zgłaszającej: Ireneusz Bochenko
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hajnówce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.02.2017
Oferta pracy ważna do: 01.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-05-29 - Rzeszów (podkarpackie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, i termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i prztworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawania wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej, polskiej i innych oraz podstawowych potraw dla różnych diet, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń po zakończemniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Sierakowice (pomorskie)
Praca w Zawierciu w sklepie spożywczym
Sklep Ogólnospżywczy "ELBA" p.Tworek Ryszard - 2017-03-10 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restaracji. Praca w godzinach 8-16
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2017-08-25 - Dębska Kuźnia (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBSŁUGA GOŚCI KORZYSTAJĄCYCH ZE ŚNIADAŃ, PRZYGOTOWYWANIE ZAMÓWIEŃ, PIECZENIE PIECZYWA ORAZ CIAST.
APK CATERING PAWEŁ BEREŚ - 2017-11-22 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w soboty i niedziele. - Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie Śląskim. Praca zgodna z organizacją roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące (17.09.2018-17.12.2018). Następna umowa na czas określony do 31.05.2019r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Praca w soboty i niedziele. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Osoba bez nalogów. Kontakt osobisty (ul. Bankowa 11, 40-007 Katowice,) w godz.: 8:00-16:00 lub telefoniczny (508-166-553) w godz.: 8:00-19:00
DANUTA STODULSKA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-09-04 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, wykonywanie innych czynności zleconych przez szefa kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie należytej czystości, dbanie o sprzęt kuchenny
HOTELIK KORONA s.c. C.i J. Gralik - 2016-09-08 - Lesznowola (mazowieckie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystośc kuchni, szkolenie kulinarne, bhp, hacap, obsługa gości, catering.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2018-09-10 - Mielec (podkarpackie)
.
Firma "RACZKIEWICZ" Jan Raczkiewicz - 2017-08-25 - Gostyń (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
34 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Rzeszowie - 2016-05-12 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie posiłków, obróbka cieplna mięs, ryb, warzyw, przyrządzanie zup sosów, dekorowanie talerzy
PATROL PIZZA Przemysław J. Szczerbiński - 2016-07-05 - Słubice (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Kujawsko-Dobrzyńska Spółdzielnia Handlowa w Rypinie - 2016-06-20 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Zabrze (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Barszczewo (podlaskie)
łączenie elementów zgodnie z rysunkiem technicznym; obróbka metalu: cięcie, szlifowanie, wiercenie; ogólne prace ślusarskie; przygotowanie i montaż konstrukcji stalowych. Umowa na 3 lata; godziny pracy: 7.00- 15.00, możliwa praca w systemie dwuzmianowym.
HYDRO-NAVAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-15 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie większych imprez okolicznościowych; doświadczenie
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGUŚ STANISZCZE WIELKIE - 2016-03-16 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
Przygotowanie potrawObsługa klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MARCIN NAPORA - 2017-08-11 - Garwolin (mazowieckie)
Gotowanie potraw, obróbka mięs, produkcja pierogów. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-18 .
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2017-02-13 - Nowy Duninów (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharza.
BAR/PUB PEEREL DAWID OCHNIO - 2016-03-18 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, pakowanie zamówień,obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2016-03-22 - Tarnów (małopolskie)
Praca w firmie transportowej
USŁUGI TRANSPORTOWE ROMAN DZIADURA - 2016-03-09 - Stryków (łódzkie)
Transport towarów do krajów Unii Europejskiej
TRANSPEC S.C. KRZYSZTOF GOC, MARCIN GOC - 2018-04-12 - Sarzyna (podkarpackie)
pomoc nauczyciela w szkole podstawowej, praca w klasie integracyjnej
ZESPÓŁ SZKÓŁ SAMORZĄDOWYCH NR 3 IM. KS. PŁK. JÓZEFA JOŃCA W LIMANOWEJ - 2016-10-19 - Limanowa (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-11-18 - Wrocław (dolnośląskie)
wyrób pizzy innych dań podawanych w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wieluń (łódzkie)
bieżąca obsługa klienta, realizacja zamówień, kontakt telefoniczny z klientem indywidualnym, promowanie i sprzedaż produktów, dbanie o relację z klientami, obsługa bazy danych, administracja i praca z wewnętrznym systemem.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2017-11-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Łódź (łódzkie)
sprządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Żarki (śląskie)