KUCHARZ BENGALSKI Gryfino oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ BENGALSKI
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie i wydawanie przyjęć, kontrola stanów magazynowych, zamawianie i utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Data publikacji: 2020-06-26
Lokalizacja: Gryfino (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gryfino, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie i wydawanie przyjęć, kontrola stanów magazynowych, zamawianie i utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ BENGALSKI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gryfino
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryfiński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3206
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.07.2020
Data zakończenia pracy: 07.07.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5222983431
danePracodawcy_regon: 384612151
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Adres pracodawcy:
Sprzymierzonych 1, 74-100 Gryfino, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: gryfiński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3206
Gmina pracodawcy: Gryfino
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Gryfino
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0979076
Ulica pracodawcy: Sprzymierzonych
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 26.06.2020
Oferta pracy ważna do: 10.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 26.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?15236a8d75d77e20261a4bf56a1abce9
Podobne oferty pracy
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-02-13 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa gości, praca na weekendy - doraźnie w tygodniu, proponowane wynagrodzenie 13 zł/godz.
Firma Handlowo - Usługowa Monika Smyk - Melech - 2017-04-06 - Bolesławiec (dolnośląskie)
sortowanie odpadów
kontakt przez OHP - 2019-07-22 - Łężyce (pomorskie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
montaż instalacji elektrycznych zgodnie z dokumentacją , instalacja urządzeń elektrycznych
FIRMA BETA R.POMIANEK K.BEREŚ Z.CIUBA - 2017-05-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
TSS KUREK SPÓŁKA JAWNA - 2020-05-07 - Lubin (dolnośląskie)
do uzgodnienia z pracodawcą Praca od poniedziałku do piątku w godz 7-17
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2016-10-19 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków wg.ustalonego jadłospisu zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych
Przedszkole Miejskie Nr 5 - 2016-08-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa kuchni firmowej
CONSONNI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-04 - Kamyk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, w tym zup, mięs.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, składanie zamówień na produkty u indyjskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-06-09 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie masy mącznejdo wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie farszu do pierogów, krokietów, klusek z mięsem
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Głowno (łódzkie)
przygotowanie posiłków typu fast-food do sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej, sprzatanie
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Wilkszyn (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należnej czystości godz. 6-14, 7-15
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2019-09-26 - Opole (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Warszawa (mazowieckie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji prac interwencyjnych. Wykształcenie średnie/wyższe. Doświadczenie w księgowości, obsługa komputera.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Rybnik (śląskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,tworzenie własnych przepisów, dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, porcjowanie i dekorowaniewyrobów kulinarnych
GD CONSULTING & SERVICES Sp. z o. o. - 2019-11-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w 22 szt
Polskie Stowarzyszenie na rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną .Dom Pomocy Społecznej - 2019-02-27 - Otwock (mazowieckie)
prace produkcyjne- szlifowanie elementów metalowych
UNIKAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-24 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie, wydawanie potraw
HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA - 2019-07-02 - Bieruń (śląskie)
KucharzJedna zmiana:od 7-15.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków śniadaniowych oraz karty dań. Obsługa kulinarnych imprez okolicznościowych. Komunikacja w języku ukraińskim z kadrą kucharzy oraz w języku polskim i angielskim z gośćmi.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Nowe Boryszewo (mazowieckie)
ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRECKIEJ, PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI GRECKIEJ, ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR I TWORZENIE NOWYCH, PRACA NA GRILLU GAZOWYM.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, PRACA NA KUCHNI, WYMYŚLANIE NOWYCH RECEPTUR DAŃ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRECKIEJ, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 6 MIESIĘCY.WYNAGRODZENIE 16 ZŁ/H BRUTTO, PRACA DWU ZMIANOWA
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
"Kuchnia Poznańska" Janusz Poznański - 2016-02-26 - Starogard Gdański (pomorskie)
UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA PROSTYCH DAŃ (KUCHNIA POLSKA),BARDZO DOBRA ORGANIZACJA CZASUPRACY,ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ I UCZCIWOŚĆ.
FIRMA WIN WINIARSKA GRAŻYNA BAR CZERWONE JABŁUSZKO - 2016-08-08 - Rzeszów (podkarpackie)
zarządzanie personelem, tworzenie menu, organizacja zaoptarzenia kuchni, przygotowywanie dań zgodnie ze standartami
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych, grup zorganizowanych oraz posiłki dla przedszkoli.
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Paczków (opolskie)
przygotowywanie lub wydawanie potraw. Praca co drugi dzień po 10h, w godzinach: 09:00-20:00. Pracodawca oferuje umowę o pracę na okres próbny, po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony.
Bańdo Helena Restauracja "Wenecja" - 2019-06-05 - Wadowice (małopolskie)