KUCHARZ Darłowo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: zarządzanie personelem, tworzenie menu, organizacja zaoptarzenia kuchni, przygotowywanie dań zgodnie ze standartami
Data publikacji: 2019-05-09
Lokalizacja: Darłowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Darłowo, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zarządzanie personelem, tworzenie menu, organizacja zaoptarzenia kuchni, przygotowywanie dań zgodnie ze standartami
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Darłowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sławieński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajmość tradycyjnej kuchni, znajomość systemów HACCP, obsługa pieca konwekcyjnego, imiejętność przyrządzania diet i jadłospisów
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie
Adres pracodawcy:
Sempołowskiej 2a, 76-100 Sławno, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: sławieński
Gmina pracodawcy: Sławno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sławno
Ulica pracodawcy: Sempołowskiej
Numer budynku pracodawcy: 2a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.05.2019
Data dodania oferty pracy: 09.05.2019
Oferta pracy ważna do: 29.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b7632a699e23fc5461e3b65ffc252412
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo - Usługowa Mirosław Palbow - 2017-08-17 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
- przeprowadzanie kontroli warunków pracy oraz przestrzegania przepisów i zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w jednostce wojskowej, ze szczególnym uwzględnieniem stanowisk służbowych (pracy), na których służą (są zatrudnione) kobiety w ciąży lub karmiące dziecko piersią, niepełnosprawni i pracujący w nocy;- sporządzanie okresowych analiz stanu bezpieczeństwa i higieny pracy w komórkach organizacyjnych i pododdziałach zawierających propozycje przedsięwzięć technicznych i organizacyjnych mających na celu zapobieganie zagrożeniom życia i zdrowia żołnierzy i pracowników wojska oraz poprawę warunków służby i pracy;- udział w opracowywaniu planów modernizacji pomieszczeń i stanowisk pracy oraz przedstawianie propozycji dotyczących uwzględnienia w tych planach rozwiązań techniczno-organizacyjnych zapewniających poprawę stanu bezpieczeństwa i higieny pracy;- udział w ocenie założeń i dokumentacji dotyczących modernizacji jednostki wojskowej albo jej części, a także nowych inwestycji, oraz zgłaszanie wniosków dotyczących uwzględnienia wymagań bezpieczeństwa i higieny pracy w tych założeniach i dokumentacji;- udział w przekazywaniu do użytkowania nowo budowanych lub przebudowywanych obiektów budowlanych albo ich części, w których przewiduje się pomieszczenia pracy oraz urządzeń mających wpływ na warunki służby i pracy oraz bezpieczeństwo żołnierzy i pracowników;- udział w opracowywaniu wewnętrznych zarządzeń, regulaminów i instrukcji ogólnych dotyczących bezpieczeństwa i higieny pracy oraz w ustalaniu zadań osób kierujących pracownikami w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy;- opiniowanie szczegółowych instrukcji dotyczących bezpieczeństwa i higieny pracy na poszczególnych stanowiskach pracy;- udział w ustalaniu okoliczności i przyczyn wypadków związanych ze służbą wojskową i przy pracy oraz w opracowywaniu wniosków wynikających z badania przyczyn i okoliczności tych wypadków oraz zachorowań na choroby zawodowe, a także kontrola realizacji tych wniosków;- prowadzenie rejestrów, kompletowanie i przechowywanie dokumentów dotyczących wypadków związanych ze służbą wojskową i przy pracy, stwierdzonych chorób zawodowych i podejrzeń o takie choroby, a także przechowywanie wyników badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia w środowisku pracy;- udział w dokonywaniu oceny ryzyka zawodowego, które wiąże się z pełnioną w jednostce wojskowej służbą (wykonywaną pracą);- doradztwo w zakresie organizacji i metod pracy na stanowiskach służby i pracy, na których występują czynniki niebezpieczne, szkodliwe dla zdrowia lub warunki uciążliwe, oraz doboru najwłaściwszych środków ochrony zbiorowej i indywidualnej;- planowanie i realizacja szkoleń w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy z żołnierzami i pracownikami RON jednostki wojskowej a także planowanie udziału Dowódcy Brygady w szkoleniu okresowym w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy;- współdziałanie z lekarzem sprawującym opiekę zdrowotną nad pracownikami w szczególności przy organizowaniu okresowych badań lekarskich;- współpraca z laboratoriami upoważnionymi, zgodnie z odrębnymi przepisami, do dokonywania badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia lub warunków uciążliwych, występujących w środowisku pracy, w zakresie organizowania tych badań i pomiarów oraz sposobów ochrony żołnierzy i pracowników wojska przed tymi czynnikami lub warunkami;- współdziałanie ze społecznym inspektorem pracy przy: podejmowaniu przez nie działań mających na celu przestrzeganie przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, w trybie i w zakresie ustalonym w odrębnych przepisach; podejmowanych przez Dowódcę Brygady przedsięwzięciach mających na celu poprawę warunków służby i pracy;- porządzanie rocznych sprawozdań ze stanu bezpieczeństwa i higieny pracy za jednostkę wojskową.
Jednostka Wojskowa Nr 4857 w Białymstoku - 2016-09-23 - Białystok (podlaskie)
wykształcenie wyższe, j.angielski do nauczania w przedszkolu
Niepubliczne Przedszkole SMERFUS w Krotoszynie - 2015-11-30 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Oczyszczanie rowów melioracyjnych, okaszanie, drobne remonty, naprawianie drug gminnych, Sprzątanie ulic, odśnieżanie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych, pizzy.
Dominik Wróbel PIZZERIA I KEBAB PEPE - 2017-03-15 - Chwaszczyno (pomorskie)
Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy z zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych i produktów kulinarnych
RETRO Ewa Paprocka - 2016-10-28 - Świdwin (zachodniopomorskie)
wykonywanie prac pomocniczych przy rozbiorze, pakowaniu kurczaka oraz przetwórstwo
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MAGNUS PIOTR SZYMKIEWICZ - 2018-12-21 - Gowidlino (pomorskie)
wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy innym personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy użytkownika, przygotowywanie posiłków, praca na terenie województwa śląskiego
DRYPS SERVICE SPÓŁKA Z O. O. - 2017-09-12 - Sosnowiec (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie posiłków- dania z kuchni polskiej.
Bar Sądecki BIS Andrzej Karpiel - 2015-12-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
Praca w obszarze IT
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Gubin (lubuskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie i podawanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2016-05-10 - Janki (mazowieckie)
sprzedaż artyków RTV,AGD
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Lipsko (mazowieckie)
Praca głównie na otwartym terenie terminalu kontenerowego, odpowiedzialność za organizację optymalnego ruchu kontenerów na terminalu, kontrola wykonywania zleconej pracy, organizowanie pracy operatorom sprzętu przeładunkowego.
SPEDYCJA POLSKA SPEDCONT SP. Z O.O. - 2017-08-21 - Łódź (łódzkie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymywanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kontrola i czyszczenie bunkrów pod taśmociągami, wysypów z taśmociągów, kontrola czystości rolek, czyszczenie zsypu odpadów
FIRMA ROKO Bąk Małgorzata - 2017-07-04 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków garmażeryjnych, mącznych, zup oraz dań fit.
NOWA PIEKARNIA Z ŁUKOWA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-22 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca na sezon. Pomoc kucharzom w trakcie Gladmat Food Festival oraz zastępstwa w czasie urlopów.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW;
MEGASERWIS Sp. z o. o - 2017-09-22 - Bogatynia (dolnośląskie)
przestrzeganie zasad BHP, ISO, HCCAP; delegowanie zadań pomocy kuchennej; przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami wg jadłospisów
ASPEN RES Sp. z o.o. - 2017-10-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
W programie stażu.
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Krośnice (dolnośląskie)
przytowywanie posiłków kuchni tureckiej, nadzór nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharz, przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
AZYMUT Agencja Zatrudnienia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowanie potraw , dekorowanie dań, przygotowanie sosów do dań, przygotowanie z całego zakresu menu , dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Piaseczno (mazowieckie)
przyjmowanie towarów do magazynu, kompletowanie towaru oraz jego rozsyłką, kompletowanie wysyłek do klientów na podstawie dokumentacji-zamówień w języku rosyjskim, inwentaryzacja zapasów zgodnie z pozycjami programu księgowo-logistycznego 1C w języku rosyjskim
TechnoNICOL Sp. z o.o. - 2018-11-15 - Piaseczno (mazowieckie)
obsługa klienta w stacji paliw
PHU "EKO-GAZ" Jatczak Sp. jawna - 2017-06-14 - Brzeziny (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
PIZZERIA "ROMA" sp. c. - 2016-09-27 - Gostyń (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, potraw, utrzymanie zakładu pracy w należytym porządku
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Brenna (śląskie)