KUCHARZ Bieruń oferta pracy HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie, wydawanie potraw
Data publikacji: 2019-07-02
Lokalizacja: Bieruń (śląskie)
Pracodawca: HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wawelska 4, 43-155 Bieruń, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie, wydawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bieruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bieruńsko-lędziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bieruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.07.2019
Data zakończenia pracy: 07.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe na powyższym stanowisku.Pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas nieokreślony, praca w godzinach od 10:00 do 22:00 - system i rozkład czasu pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Nazwa pracodawcy:
HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Wawelska 4, 43-155 Bieruń, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt z pracodawcą telefoniczny - 509 171 650
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: bieruńsko-lędziński
Gmina pracodawcy: Bieruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bieruń
Ulica pracodawcy: Wawelska
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: hotel
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.07.2019
Oferta pracy ważna do: 30.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0d8520403c889bf4253b858e219d2a8d
Podobne oferty pracy
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wykonywanie napraw i konserwacji urządzeń instalacji elektroenerg. o napięciu do 20kv na terenie cegielni; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, średnie -elektryk, elektromonter, uprawnienia eksploatacyjne SEP
PATOKA INDUSTRIES LTD. SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-08 - Panoszów (śląskie)
Kucharz- przygotowywanie posiłków regeneracyjnych.
Hanna Miller Usługi Gastronomiczne "Regeneracja" - 2017-10-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie potraw
Zajazd ORCHIDEA Małgorzata Kimak - 2019-05-16 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Rzeszów (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Katowice (śląskie)
Praca w restauracji w Pałacu Sieniawa
ARCHE S.A. Pałac Sieniawa - 2016-02-03 - Sieniawa (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, tłumaczenie przepisów, zakup towarów od dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Mława (mazowieckie)
Wykonywanie dań z półproduktów, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta
GRANDE PIZZA & PUB Parchowski Tomasz - 2017-09-12 - Łapy (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2018-09-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiejzgodnie z recepturą, praca przy piecu tandur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Rzeszów (podkarpackie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-08-20 - Kielce (świętokrzyskie)
x
Kamil Zaborski (Restauracja Biesiada) - 2016-03-11 - Supraśl (podlaskie)
smażenie ryb , obsługa klienta, wynagrodzenie 11 zł/h netto
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Magdalenka Janeczek Alina - 2016-05-20 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2016-04-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie kebabu
BARBOSSA MOHAMMED TEBIB - 2018-07-06 - Koło (wielkopolskie)
jw.
Przedszkole nr 344 - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
ZESPÓŁ HOTELARSKO GASTRONOMICZNY "PIAST" DANUTA MAZGAJ - 2018-01-31 - Nysa (opolskie)
zgodnie z umowa
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Byczyna (opolskie)
jw.
RESTAURACJA "MOJE CURRY" ANNA GANDHI - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu.
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
Samodzielny kucharz w ośrodku wypoczynkowym w Porębie
Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A. - 2016-06-10 - Poręba (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE ZE STANDARDAMI, PRZYJMOWANIE DOSTAW, DBANIE O PORZĄDEK NA STANOWISKU.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, POSIADANIE AKTUALNEJ KSIĄŻECZKI SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU KUCHARZ, ZNAJOMOŚĆ 2 KUCHNI ŚWIATA.PRACA W GODZINACH 6:30-21:30, WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ/H BRUTTO.
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
- zapoznaie się z zasadami BHP, HACCP, GMP, GHP oraz zastosowanie ich w praktyce- zapoznanie się z obsługą maszyn i urządzeń gastronomicznych- wykonywani eporządków codzinnych na stanowisku pracy- sporządzanie potraw zgodnie z recepturą- zapoznanie się ze sposobem magazynowania surowców i półproduktów- mycie, obieranie i rozdrabnianie produktów potrzebnych do sporządzenia potraw typu fast food
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Przechlewo (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy - gotowanie posiłków, przygotowanie bufetu, sprzątanie kuchni i magazynów
Dom Wczasowo-Sanatoryjny "PERŁA" Spółka z o.o. - 2017-05-25 - Ustka (pomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów kulinarnych, obróbka wstępna surowców, przygotowanie potraw, wydawanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-08-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Prace związane z przygotowaniem posiłków dla gosci restauracji.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Kujanki (wielkopolskie)
wg. stanowiska
BAR KĄSEK ELŻBIETA KOTOWSKA - 2018-03-14 - Barczewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, praca na samodzielnym stanowisku zmianowym
U Przewoźnika Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-05-17 - Tychy (śląskie)