KUCHARZ Andrychów oferta pracy CATERING MIGDAŁEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 130 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań obiadowych oraz dań a'la carte. Dbanie o zarządzanie produktem. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, pełny etat, w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego, praca w godzinach 9-18, godziny pracy do ustalenia, praca również w wolne dni. Kontakt osobisty Andrychów, ul. Włókniarzy 16 lub telefoniczny 570 746 006.
Data publikacji: 2020-09-30
Lokalizacja: Andrychów (małopolskie)
Pracodawca: CATERING MIGDAŁEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Włókiniarzy 16, 34-120 Andrychów, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań obiadowych oraz dań a'la carte. Dbanie o zarządzanie produktem. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, pełny etat, w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego, praca w godzinach 9-18, godziny pracy do ustalenia, praca również w wolne dni. Kontakt osobisty Andrychów, ul. Włókniarzy 16 lub telefoniczny 570 746 006.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 130 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie 3000 zł netto.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Andrychów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1218
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Andrychów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 130 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność gotowania
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe lub umiejętność gotowania, wymagana książeczka SANEPID, punktualność, dyspozycyjność, uczciwość.
Nazwa pracodawcy:
CATERING MIGDAŁEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5512643206
danePracodawcy_regon: 385385869
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Włókiniarzy 16, 34-120 Andrychów, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, może byc skierowanie.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: wadowicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1218
Gmina pracodawcy: Andrychów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Andrychów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0924023
Ulica pracodawcy: Włókiniarzy
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 30.09.2020
Oferta pracy ważna do: 10.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b6114164be1f000e8293f88e2b81af12
Podobne oferty pracy
praca na stanowisku kucharza
S.C. LOKATO Buczkowska Zofia, Ewa Buczkowska - 2017-08-16 - Pszczyna (śląskie)
Opieka w domu chorego
NZOZ "SILOE" Tomasz Załęcki - 2017-02-13 - Piekary Śląskie (śląskie)
Do zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało: - wyjazdy na zlecenia z Polski, Ukrainy i Rosji związane z organizacją imprez w galeriach handlowych - odpowiedzialność za montaże dekoracji i techniki estradowej w centrach handlowych podczas imprez - odpowiedzialność za nagłośnienie imprez - koordynacja działań montażowych - wybór podwykonawców w celu najmu sprzętu estradowego.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowanie potraw regionalnych, kuchni polskiej. Przygotowywanie i wydawanie potraw z karty menu. Organizowanie przyjęć okolicznościowych.
Firma Handlowo Usługowa WEDETA s.c. Edward Ukleja, Teresa Ukleja - 2018-03-01 - Zgórsko (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Okres zatrudnienia 6 m-cy z możliwością zatrudnienia na stałe. Godz. pracy 6-14, 12-20.
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-23 - Ustka (pomorskie)
praca w godzinach od 07:00 do 15:00; przygotowywanie posiłków
Abramczuk Nikola Firma cateringowa "u Kaczmarków" - 2017-03-28 - Grzędzice (zachodniopomorskie)
- Zakres obowiązków1) uczestniczyć w planowaniu jadłospisów oraz przyrządzać punktualnie zdrowe ikaloryczne posiłki zgodnie z zaplanowaną wartością;2) przyjmować produkty z magazynu, kwitować ich odbiór w raportach żywieniowych idbać o racjonalne ich zużycie;3) prowadzić magazyn podręczny;4) przestrzegać właściwego podziału pracy w kuchni i nadzorować jego wykonanie;5) utrzymywać w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny i dbać oczystość urządzeń i pomieszczeń kuchennych;6) przestrzegać zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno sanitarnych;7) wykonywać próby żywieniowe zgodnie z odrębnymi przepisami;8) wykonywać zadania wynikające z realizacji systemu HACCP.- Godziny pracy: 7:00-15:00.
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 94 IM. MAŁEGO KSIĘCIA - 2020-01-10 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych . Obsługa pieca elektrycznego, piecyka gazowego. Praca przy sklepie spożywczym.
ZPUH "Władysław" - 2017-01-23 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków oraz utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
PEG EWA GUTOWSKA-DOWGWIŁŁOWICZ - 2019-11-04 - Gietrzwałd (warmińsko-mazurskie)
Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/DoposażeniaWykształcenie: zawodowe; rok doświadczenia zawodowego; ks. sanepidu; zakres obowiązków: praca na kuchni; przygotowywanie potraw do sprzedaży; mycie naczyć; jedna zmiana; miejsce pracy: Pyskowice
kontakt przez PUP - 2020-09-11 - Pyskowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw
"Vabank" Jarosław Kotulski - 2018-05-10 - Kutno (łódzkie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-10-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Zapewnienie ciągłości pracy maszyn, spawanie metodą TIG, utrzymanie sprawności technicznej maszyn i urządzeń pod względem mechanicznym, wykonywanie remontów maszyn i urządzeń oraz usuwanie awarii, kontrola stanu technicznego wszystkich urządzeń mechanicznych na podległym obszarze, prowadzenie książki ruchowej oraz współpraca z serwisami zewnętrznymi.
Malta Decor - 2018-07-27 - Bodzanów (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej (kebab, baklawa, pita), dbanie o czystość, opracowywanie menu, przygotowywanie listy zakupów, zarządzanie zespołem
X PUB Michał Pul - 2017-10-18 - Białystok (podlaskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-30 - Torzym (lubuskie)
sporzadzanie różnego rodzaju potraw,ciasta , napoi, desery, wykończanie porcjowanie, dekorowanie oraz estetyczne wydawanie potraw, kontrola jakości potraw, kontola higieny pracy
kontakt przez PUP - 2019-10-09 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warka (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami.
MUSI Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2020-03-05 - Cedzyna (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw, napojów i deserów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przygotowanie dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2020-10-28 - Radom (mazowieckie)
przewóz materiałów sypkich
Przed.Usł.Handl K.i P. TRANS KRZYSZTOF PIETRZYK - 2018-01-23 - Ryki (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia ukraińska)
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi proceduramii zasadami, dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
PROGRESS XXIX Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia orientalna.Praca od godz. 10:00 do 18:00 i od 18:00 do 2:00
"AMAR" Khaled Khafagy - 2016-04-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69.
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2019-01-08 - Tczew (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie zup, przygotowywanie dań z produktów surowych wymagających obróbki cieplnej...
Joanna Słowik, Aniela Laskowski spółka cywilna - 2020-10-23 - Ukta (warmińsko-mazurskie)
planowanie jadłospisów i przygotowanie według niego posiłków zgodnie z przepisami racjonalnego żywienia
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Rakowiec (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Restauracja Kresowianka Adam Ogonowski - 2017-07-13 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
- pozyskanie produktów fotowoltaicznych,systemów do ogrzewania,- pozyskiwanie kontrahentów,- umawianie spotkań,- poszerzanie wiedzy o produkty ekologicze,- wypełnianie dokumentów.
kontakt przez PUP - 2020-09-28 - Bytów (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, jadłospisu, znajomość HACCAP
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy Nr 2 - 2019-06-28 - Gniezno (wielkopolskie)