KUCHARZ Cedzyna oferta pracy MUSI Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Data publikacji: 2020-03-05
Lokalizacja: Cedzyna (świętokrzyskie)
Pracodawca: MUSI Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hotel ECHO, 25-900 Cedzyna, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Cedzyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Górno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.03.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Orzeczenie o niepłnosprawności
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: doświadczenie minimum rok na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: MUSI Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
PADEREWSKIEGO 14, 25-004 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: PADEREWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy:
Pozostała działalność usługowa, gdzie indziej niesklasyfikowana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.03.2020
Oferta pracy ważna do: 05.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b6112ba14ee2333ce8dbc304d1913180
Podobne oferty pracy
gotowanie posiłków dla podopiecznych
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ RODZINA USŁUGI PIELĘGNIARSKIE ANITA SZULCZEWSKA - 2020-02-06 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
wykonywanie potraw dla klientów obiektu Kormoran: bufety szwedzkie oraz a'la carte, praca w godz. 6-10, 16-20; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-07 - Rowy (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej orientalnej i kresowej
RESTAURACJA ORIENTALNA "JAŚMIN" S.C. SYLWIA MĄDRA-KHUAT CAO I HA KHUAT CAO - 2017-10-19 - Trzeciewiec (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY, OBSŁUGA KLIENTA, DBANIE O STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE-KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROKPRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWCĄ KONTAKT TELEFONICZNY W GODZINACH 10:00-20:00
SNBM SP. Z O.O. - 2017-12-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla grupy 100 osób;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH FIZYCZNIE - 2018-11-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz- Kietrz - 2016-06-03 - Kietrz (opolskie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, smażenie, pieczenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2017-03-22 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2020-03-27 - Spała (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I POSIŁKÓW
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ALICJA SP Z O.O. - 2018-02-14 - Dębno Polskie (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
opiekun osoby starszej
Zarząd Rejonowy Tarnów - 2020-01-28 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw gorących i zimnych. Pierwsza umowa o pracę na czas określony 6 miesięcy.
PAWEŁ KRAJDOCHA NIKO PHU - 2016-09-30 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla meszkańców ZDPS
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-05-22 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
2 w 1 Cafe Benz Ewa Sowińska - 2016-04-29 - Końskie (świętokrzyskie)
kuchnia tradycyjna - obsluga baru
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Gdynia (pomorskie)
zgodny z charakterystyką pracy
Kawiarnia Muzealna Gołuchów - 2016-02-17 - Gołuchów (wielkopolskie)
kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Poznań (wielkopolskie)
Wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem obiadu dla 350 uczniów.
Szkoła Podstawowa Nr 5 - 2016-07-19 - Otwock (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków według ustalonego jadłospisu zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia zbiorowego. Wykonywanie obróbki wstępnej ( mycie,czyszczenie,obieranie) warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków. Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych i wydawanych posiłków oraz o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością. Porcjowanie i wydawanie na grupy dziecięce posiłków o wyznaczonych godzinach. Dbanie o właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego oraz czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych do kuchni, przestrzeganie zasad prawidłowego sprzątania, mycia, wyparzania naczyń i dezynfekcji. Usuwanie odpadów i śmieci zgodnie z wymogami sanitarnymi. Praca 8 godzin dziennie.Praca w godz. 6:00-17:15Kontakt z pracodawcą: osobisty, kadry (at) wzz.wroc.pl lub 71 718 62 50
WROCŁAWSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW - 2020-03-09 - Wrocław (dolnośląskie)
praca jako kucharz/ ul.Kr. Jadwigi 11, Inowrocław
TORIN sp.j. GREMBLEWSKA AGNIESZKA GREMBLEWSKI DARIUSZ - 2016-09-27 - Tupadły (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2015-12-02 - Gorzeń Górny (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków..Praca w godz. 6-18 w Kołobrzegu na umowę zlecenie w systemie równoważnym. Praca również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie warzyw i owoców do sporządzanych dań, posiłków, gastronomiczny rozbiór mięsa, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, dbanie o czystość, higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Istebna (śląskie)
Opracowywanie menu dla dzieci w przoedszkolu oraz przygotowywanie posiłków.
Szkoła Zarządzania Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań kuchni kaukaskiej ( kuchni ormiańskiej, gruzińskiej) oraz kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-07-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań z karty dań przygotowanej dla potrzeb restauracji, kontrola stanu zaopatrzenia, dbałość o produkt, sprzęt.
JAROSŁAW SZARANIEC RESTAURACJA SZARY PIEC - 2019-09-13 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności wykonywania potraw kuchni wietnamskiej; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, dań kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Lublin (lubelskie)