KUCHARZ Iława oferta pracy GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 17,5 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
Data publikacji: 2019-07-26
Lokalizacja: Iława (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dąbrowskiego 9, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 17,5 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
w zależności od posiadanych kwalifikacji i doświadczenia
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Iława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: iławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 17,5 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania sanepidowskie
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Kontakt osobisty lub email: rekrutacja-grandhotel (at) tiffi.com
Nazwa pracodawcy:
GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Adres pracodawcy:
Dąbrowskiego 9, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: iławski
Gmina pracodawcy: Iława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Iława
Adres strony pracodawcy: www.grandhotel.tiffi.com
Ulica pracodawcy: Dąbrowskiego
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.07.2019
Data dodania oferty pracy: 26.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a802b4add73af415b3531d702187b2ac
Podobne oferty pracy
Prowadzenie restauracji, odpowiedzialność za kuchnie i kelnerów, pomoc w doradztwie finansowym , w zakresie prowadzenia restauracji , znajomość języka
BOCIAN MORSKI Sp. zo.o. - 2016-08-02 - Sopot (pomorskie)
DOSTARCZANIE TOWARÓW DO KLIENTÓW
DREWBUD MIROSŁAW CIEŚLA - 2018-01-02 - Czarna (podkarpackie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2015-12-02 - Gryfice (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy (zmianowość: dzień/dzień)
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2016-01-14 - Ustka (pomorskie)
samodzielne przyrządzanie potraw
EVER CLEANING Sp. z o.o. - 2019-05-23 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW, NAPOJÓW I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI HINDUSKIEJ. UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI I NA ZAPLECZU.
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni, obsługa grilla.Praca sezonowa w godz. 10:00-22:00 w Dźwirzynie na umowę o pracę, również w weekendy.
Biesiada u Jędrzeja s.c. - 2016-06-10 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-08-16 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, zapiekanek. Praca w małej gastronomii.
DUET Kamil Kwiatkowski, Stanisław Roman spółka cywilna - 2018-04-10 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-06-20 - Szamotuły (wielkopolskie)
PRACA NA TRZECIEJ NOCNEJ ZMIANIE 22:00-6:00 WG HARMONOGRAMU PRACY. WYDAWANIE KLUCZY GOŚCIOM HOTELOWYM, PRZYGOTOWYWANIE PROSTYCH POSIŁKÓW CIEPŁYCH, DBANIE O OGÓLNY PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY.
P.H.U. B-H Sp. z o.o. - 2016-09-27 - Zbuczyn (mazowieckie)
wg stanowiska
Zbigniew Cioś"Antałek" Biuro Turystyki - 2016-04-12 - Kryspinów (małopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu (prac tylko w weekendy - piąte, sobota, niedziela)
Dawid Dyrda - 2018-07-09 - Goczałkowice-Zdrój (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w placówce oświatowej). Znajomość zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporność na pracę w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiejętność przekazywania wiedzy. Wysokie zdolności interpersonalne oraz umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyskrecja, sumienność, dokładność, wysoko rozwinięte zdolności organizacyjne, umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu, sumienność, odpowiedzialność, obowiązkowość i zaangażowanie w powierzone zadania, dyspozycyjność.
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2018-06-29 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Tychowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Racławice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, pomoc w kuchni, dbanie o estetykę potraw.Wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne wymagane.Przyjmowanie zamówień od klientów, podawanie potraw, obsługa kasy fiskalnej, rozliczanie się z potraw, napojów i dziennych utargów.Osoby znające język angielski na poziomie minimum dobrym. Doświadczenie zawodowe minimun rok.KONTAKT: 605530925
Zajazd "POLONEZ" Zenon Niemczycki - 2016-01-05 - Tuczempy (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowa "Jezierski" Włodzimierz Jezierski - 2019-03-13 - Korytnica (świętokrzyskie)
przygotowywanie pizzy, makaronów, sałatek
USŁUGI GASTRONOMICZNE RONALD MILCZAREK - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Lipsko (mazowieckie)
- przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni kaukaskiej i ukraińskiejm np: żarkoje, ucha, placki hreczane, pielemieni, buchy i inne
Mateusz Gratkowski EMPIRE - 2017-07-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
WymaganiaK wykształcenie bez znaczenia, wymagane doświadczenie na podanym stanowisku, mile widziane prawo jazdy kat. BZakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
Marcin Rosa - 2018-02-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
OBSŁUGA I KOORDYNACJA POŁĄCZEŃ TELEFONICZNYCH, REJESTRACJA I NADZÓR NAD SPRAWNYM OBIEGIEM DOKUMENTÓW (KORESPONDENCJA PRZYCHODZĄCA I WYCHODZĄCA), PRZYGOTOWANIE I OBSŁUGA SPOTKAŃ FIRMOWYCH, PRZYJMOWANIE GOŚCI, DBANIE O POZYTYWNY WIZERUNEK FIRMY, ZAOPATRZENIE BIURA W ARTYKUŁY BIUROWE, ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, OBSŁUGA URZĄDZEŃ BIUROWYCH, WYKONYWANIE BIEŻĄCYCH PRAC ADMINISTRACYJNO-BIUROWYCH
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Bierawa (opolskie)
Catering, żywienie dzieci, przygotowywanie posiłków.
Zakład Usług Cateringowych "RODZINNY" Krystian Topór - 2019-03-19 - Białystok (podlaskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR 1."MARS MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR" 2.HOTEL RESTAURACJA - 2018-10-30 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2018-06-26 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej
BAR ORIENTALNY "BON SAI" TRAN THANH HO - 2019-04-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)