KUCHARZ Białystok oferta pracy Zakład Usług Cateringowych "RODZINNY" Krystian Topór
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 19,1 PLN
Zakres obowiązków: Catering, żywienie dzieci, przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2019-03-19
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: Zakład Usług Cateringowych "RODZINNY" Krystian Topór
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Proletariacka 11, 15-449 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Catering, żywienie dzieci, przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 19,1 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 19,1 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Zakład Usług Cateringowych "RODZINNY" Krystian Topór
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Proletariacka 11, 15-449 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: http://cateringrodzinny.pl/
Ulica pracodawcy: Proletariacka
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy: catering
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.03.2019
Oferta pracy ważna do: 19.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Codzienna produkcja wyrobów mącznych: pielmieni, krempachy, czeburaki. Utrzymywanie czystości i estetyki swojego stanowiska pracy. Przygotowaywanie potraw kuchni wschodniej.- miejsce pracy: Łódź, ul. Ogordowa 19A - praca w godz. 6-22
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, utrzymywanie określonych standardów jakości smakowej, kontrola stanów magazynowych (zapasów), dbanie o czystość stanowiska pracy.
P.P.U.H. "CHOMBUD" Import- Export - 2016-02-24 - Przemyśl (podkarpackie)
obsługa klienta restauracji, przygotownie posiłków
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-06-01 - Jeleśnia (śląskie)
przygotowanie i wypiek pizzy
"ŁUBU DUBU" S.C - 2016-03-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Sanok (podkarpackie)
realizacja opieki pielęgniarskiej w ramach opieki długoterminowej
Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy - 2018-04-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy.
LECH ZWOLIŃSKI Firma Handlowo-Usługowa " B.L. OLIWIA" - 2018-07-23 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Obsługa gości w restauracji na ul. Bronowickiej w Krakowie.
Ton Kla ANNA JULIA SZKLORZ - 2016-06-21 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2018-04-24 - Żary (lubuskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-12-04 - Wejherowo (pomorskie)
WG HARMONOGRAMU
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Polkowice (dolnośląskie)
odpowiednie predyspozycje fizyczne i psychiczne
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Kompleksowe prace murarskie (domy jednorodzinne oraz deweloperskie). Praca na umowę zlecenie (istnieje możliwość zatrudnienia po okresie próbnym na umowę o pracę)
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, dań barowych i obiadowych,
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Bobowa (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
praca z pacjentem
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ PRZYCHODNI SPECJALISTYCZNYCH - 2019-03-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2016-12-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Przygotowywanie ciasta do pizzy. Przygotowywanie i wypiek pizzy.
Firma Handlowa Przemysław Litterski - 2018-08-29 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie kebabów, realizowanie zamówień
M.S.C. IMPORT EXPORT MEHDI SAKOUHI - 2015-11-18 - Kozienice (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Zbijanie palet
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE"COMPANY LTD"SPÓŁKA Z O.O. - 2017-10-14 - Lębork (pomorskie)
Prace remontowo - budowlane.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Włodawa (lubelskie)
Przyrządzanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w bursie w Smolajnach dla uczniów
Zespół Szkół Rolniczych w Smolajnach - 2017-02-08 - Smolajny (warmińsko-mazurskie)
Tynkowanie, szpachlowanie, cekolowanie, układanie glazury, robienie zaprawy, wykonywanie prac wykończeniowych.
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie, gotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały i stołówkę. Praca według grafiku. Do wynagrodzenia doliczana premia oraz dodatek stażowy.Mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2018-07-31 - Opole (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. praca od 8.00 - 24.00 - 2 zmiany
TROJANEK INVESTMENTS - 2017-08-25 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowanie i przyrządzanie potraw, dań zgodnie z zamówieniem klienta
ERBIL KEBAB - 2016-04-19 - Nowogard (zachodniopomorskie)