KUCHARZ Szczytno oferta pracy DUET Kamil Kwiatkowski, Stanisław Roman spółka cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, zapiekanek. Praca w małej gastronomii.
Data publikacji: 2018-04-10
Lokalizacja: Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: DUET Kamil Kwiatkowski, Stanisław Roman spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marsz. Józefa Piłsudskiego 23/9, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, zapiekanek. Praca w małej gastronomii.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczytno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczycieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczytno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Data zakończenia pracy: 30.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
DUET Kamil Kwiatkowski, Stanisław Roman spółka cywilna
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Wincentego Pola 4, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycieński
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczytno
Ulica pracodawcy: Wincentego Pola
Numer budynku pracodawcy: 4
Nazwisko osoby zgłaszającej: Stanisław Roman
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.04.2018
Data dodania oferty pracy: 09.04.2018
Oferta pracy ważna do: 15.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-03-14 - Brusy (pomorskie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie prostych potraw wietnamskich, azjatyckich.
DUONG THI TUOI OANH OANH - 2016-10-04 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Transport międzynarodowy, załadunek i rozładunek towaru.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem, wg. obowiązujących norm żywieniowyuch, układanie jadłospisów ( w zastępstwie).
DZIENNY DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W PIOTRKOWIE TRYB. - 2017-09-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
montaż artykułów biurowych,
kontakt przez OHP - 2017-06-09 - Przecław (zachodniopomorskie)
zapoznanie z obowiązujacymi przepsami, specyfiką pracy, metodami pracy z podopiecznymi, organizowanie imprez sportowych i integracyjnych, współpraca z innymi ośrodkami typy DPS, Ośrodek Wsparcia, przygotowanie dekoracji, ozdób, uwrażliwienie podopiecznych na piękno świata, edukacja ekologiczna
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Łuków (lubelskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka san.-epid., prawo jazdy kat B. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzailna za przygotowywanie posiłków, prowadzenie punktu gastronomicznego typu Food Truck. Praca od pon. do pt. w godzinach od 12:00 - 20:00. Kontakt z pracodawcą osobisty.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Rybnik (śląskie)
przygot. Menu; przyg. posiłków; składania zamówień na skł. pożywienia; dobór naczyń i sprzętu kuchennego; nadzór nad jakością żywności; racjonalne zarządzanie składnikami; dbałość o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej.
Firma Handlowo Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2016-06-07 - Siedlce (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie nad jakością dań, wydawanie posiłków
PHU "AG-MA" Świeradów-Zdrój - 2017-12-14 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, przygotowanie cateringu, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywnościpraca na umowę na czas nieokreślony, praca według grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharzczas pracy 10.00-16.0016.00-23.00
GK-LIS sp. z o.o. - 2017-07-24 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie dań gorących, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, dbałość o rotację zapasów, kontrola zapasów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Bochnia (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń i sprzętów do przygotowywania i podawania dań, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie w kuchni wietnamskiej, min. 5 lat doświadczenia, znajomość kuchni wietnamskiej, umiejętność samodzielnego przygotowania dań
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Lubliniec (śląskie)
wykształcenie bez znaczeniadoświadczenie w ochronie - mile widzianedwie zmiany (7-19 , 19-7)
ARGUS Ochrona Osób Mienia Sylwia Sawicka-Passendorfer - 2018-02-19 - Karski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków według zamówienia oraz z zachowaniem ustalonych przepisów - kuchania włoska.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Częstochowa (śląskie)
Prace wykończenoiwe, bloki, biurowce itp.
RENOVA SP. Z O.O. - 2016-08-03 - Szwecja (Szwecja)
Przygotowywanie dań z rejonu uklraińskiego (kuchnia ukraińska). Umowa o pracę na cazs nieokreślony. Praca jednozmianowa: 7:00-15:00. Oferta dostępna w slai G
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw dla gości, dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz restauracji.
Michał Paliwoda - 2016-12-07 - Gdańsk (pomorskie)
montaż/produkcja okien i drzwi aluminium/PCV
EDMAX ŻUKOWSKI S.C. STANISŁAW ŻUKOWSKI, MARIUSZ ŻUKOWSKI - 2016-10-13 - Wasilków (podlaskie)
ośrodek wypoczynkowy
"HABENDA"Szkoła Windsurfinfu,kemping,Stanica wodna - 2016-04-15 - Sarbsk (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego - 2018-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca dwuzmianowa (06:00-14.00 ; 14:00-22:00),-Wynagrodzenie 3.000 zł bruttto + premia-Kontakt telefoniczny 607-365-117.
GREGOR S.A. - 2018-02-21 - Pszczółki (pomorskie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Małkinia Górna (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2015-12-02 - Rzgów (łódzkie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - Łuków (lubelskie)
Prace gastronomiczne w restauracji, przygotowywanie dań, zmywanie naczyń, obieranie warzyw, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
AMAZONKA - 2018-04-20 - Gdańsk (pomorskie)