KUCHARZ 呕ywiec oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2020-08-04
Lokalizacja: 呕ywiec (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 呕ywiec, powiat: 偶ywiecki, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Stawka godzinowa od 17 z艂/h
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 呕ywiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 偶ywiecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2417
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.08.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
danePracodawcy_nip: 553-22-48-789
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 2, 34-300 呕ywiec, powiat: 偶ywiecki, woj: 艣l膮skie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: 偶ywiecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2417
Gmina pracodawcy: 呕ywiec
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 呕ywiec
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0927642
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?90ee7a9d7665b5a50ed5af3450198dc6
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na miesi膮c z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia
ABM TOURISTIC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-08-31 - Ustka (pomorskie)
obs艂uga 艂adowarki teleskopowej Manitou
RP SCRAPER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-01-30 - Che艂mek (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w wg karty da艅.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Organizacja pracy dzia艂u kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, zapewnienie najwy偶szego poziomu jako艣ci potraw.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
produkcja galaret, pierog贸w,
Firma Handlowo-Us艂ugowa GIE艁DA Ewa Chyra - 2016-09-13 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
cie偶ka praca fizyczna- za艂adunek/roz艂adunek, kompletowanie towar贸w oraz ich wydawanie, wysy艂ka z magazynu
Lobo Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-05-25 - Koninko (wielkopolskie)
Brak danych
Samodzielny Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnetrznych Centrum Rehabilitacji w G贸rznie - 2016-12-07 - G贸rzno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagli艅ski - 2017-03-22 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2016-04-07 - Bytom (艣l膮skie)
Wg za艂膮cznika
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do wykonywania zawodu.
G&C Gaja -Catering Aneta Hopej - 2015-11-27 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
zarz膮dzanie powierzonym dzia艂em kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw kuchni bengalskiej, przygotowywanie da艅 i kalkulacja cen potraw.
Mohammed Hossain "Dorpon International" - 2018-10-22 - Grajewo (podlaskie)
prowadzenie zaj臋膰 z dzie膰mi w przedszkolu
STOWARZYSZENIE "POD ZIELON膭 KONICZYNK膭" - 2019-05-21 - Ruda-Huta (lubelskie)
przygotowanie potraw, dbanie o jako艣膰 na ka偶dym etapie produkcji, przestrzeanie zasad, procedur i standard贸w restauracji
Grupa 艁apaj Sp. z o.o. , Sp贸艂ka jawna - 2015-12-02 - Zawiercie (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ
ELLIEN PRIORITE Mhabuba Akhter - 2019-08-09 - Miastko (pomorskie)
praca w kuchni w pe艂nym zakresie gastronomiczym
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MA艁GORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2017-04-06 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Wprowadzanie danych do komputera zwi膮zanych z dostaw膮 towaru do sklepu. Przyjmowanie dostaw towaru zgodnie z fakturami, sprawdzanie stan贸w magazynowych. Godziny pracy: 7:00-15:00
F.U.H. Miros艂aw G贸rnicki - 2019-03-21 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-08-31 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Spawanie
STALBOX S.C. - 2017-08-17 - S艂uszk贸w (wielkopolskie)
przyjmowanie, ewidencjonowanie i wydawanie surowc贸w do produkcji - utrzymywanie na magazynie zapasu surowc贸w i komponent贸w do produkcji - za艂adunek wyrob贸w gotowych na samach贸d - prowadzenie dokumentacji magazynowej - obs艂uga w贸zka wid艂owego
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Wielkie Rychnowo (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 wg. receptur, komponowanie da艅, gotowanie, sma偶enie pieczenie, wymagane do艣wiadczenie w zawodzie min. 3 lata
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDR脫J SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-09 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Wsparcie merytoryczne w zakresie podatku VAT i CIT.Dekretowanie dokument贸w ksi臋gowych, ksi臋gowanie dokument贸w na kontach analityki i syntetyki ksi臋gi g艂贸wnej w programie Finansowo Ksi臋gowym 鈥濻ymfonia". Uzgadnianie i analiza rejestr贸w sprzeda偶y i zakupu. Bie偶膮ca kontrola i uzgadnianie rozrachunk贸w z tyt. VAT,korekta roczna VAT, wyliczanie prewska藕nika, przygotowanie, sporz膮dzanie i uzgadnianie deklaracji VAT.Ksi臋gowanie wynagrodze艅 osobowego i bezosobowego funduszu p艂ac. Uzgadnianie rozrachunk贸w z tyt. sk艂adek ZUS i podatku dochodowego od os贸b fizycznych. Sporz膮dzanie sprawozda艅 do GUS. Zast臋powanie Kierownika Dzia艂u Ksi臋gowo艣ci.
Polska Filharmonia Ba艂tycka im. Fryderyka Chopina Gda艅sku - 2020-12-03 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka 艅c贸w ZDPS. Wymagane 5 letnie do艣wiadczenie na stanowisku
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi Wiele艅 - 2016-05-05 - Wiele艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, praca w D偶wirzynie w godz. 07:00-19:00, r贸wnie偶 w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie.
NADWI艢LA艃SKA AGENCJA TURYSTYCZNA Sp. z o.o. (Sanatorium G脫RNIK w Ko艂obrzegu) - 2019-04-11 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
nauczanie przedmiotu geografii
GIMNAZJUM IM.WINCENTEGO POLA W RADAWCZYKU DRUGIM - 2016-02-09 - Radawczyk Drugi (lubelskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
"ARTPOL" STRASZAK ARTUR - OLE艢NICA - 2017-03-13 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
kucharz
tuniziana - 2017-12-19 - Kozienice (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 i dbanie o estetyk臋 potraw, racjonalne gospodarowanie towarem, utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu kucharz
F.H.U. "DWOREK" s.c. E. Popio艂kiewicz, W. Kruk - 2019-12-09 - Przysz贸w (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie potraw
Thermaleo Plus Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Szczawnica (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami,Pomoc przy tworzenie karty menu,Nadz贸r nad personelem kuchni,Zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,Zachowanie estetyki wydawanych da艅,Zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy,Wsp贸艂prac臋 z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymiKontrola FOOD COSTU i rozliczanie receptur
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2019-06-25 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)