KUCHARZ Żuromin oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe Zieliński Kazimierz

Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na sklep łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw, wypiekanie ciast, wykonywanie pracy w lokalu
Data publikacji: 2016-06-03
Lokalizacja: Żuromin (mazowieckie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe Zieliński Kazimierz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyzwolenia 40, 09-300 Żuromin, powiat: żuromiński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw, wypiekanie ciast, wykonywanie pracy w lokalu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żuromin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żuromiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żuromin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Data zakończenia pracy: 30.09.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe Zieliński Kazimierz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żurominie
Adres pracodawcy:
Wyzwolenia 40, 09-300 Żuromin, powiat: żuromiński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z pup, cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: żuromiński
Gmina pracodawcy: Żuromin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żuromin
Ulica pracodawcy: Wyzwolenia
Numer budynku pracodawcy: 40
Profil działalności pracodawcy:
piekarnia, sprzedaż detaliczna artykułów spożywczych i przemysłowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żurominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2016-05-12 - Owczary (małopolskie)
programowanie i ustawianie maszyn CNC w obróbce metalu
G-Plus Partners Sp. z o. o. - 2016-01-05 - Starachowice (świętokrzyskie)
- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mięs i ryb metodą SOUS VIDE). Tworzenie nowych dań do karty z kuchni włoskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Obróbka warzyw i mięs.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na czas określony 8 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie: Technik Technolog Żywienia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 miesiące na podobnym stanowisku. Wymagana umiejętność gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Wymagane umiejętności związane z zakresem obowiązków.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)
- przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Opieki "Spokojna Przystań II" Bożena Maćko - 2016-07-05 - Baborów (opolskie)
przygotowywanie potraw
KUŹNIA s.c. Jacek Bożena Kruchelscy - 2017-09-04 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw
"BRYZA" SP. Z O.O. W JURACIE - 2016-03-29 - Jurata (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
EUROWIOSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-17 - Wołomin (mazowieckie)
dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przyrządzanie potraw według receptur, przyrządzanie potraw według własnych receptur, przestrzeganie zasad higieny pracy, przestrzeganie przepisów bhp, przygotowywanie i pieczenie mięs, filetowanie i przyrządzanie ryb.
Ośrodek Żeglarstwa i Turystyki Wodnej CAMP-PISZ Łachacz Marek - 2017-01-05 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Usuwanie awarii maszyn i urządzeń, wykonywanie przeglądów okresowych maszyn i urządzeń oraz linii produkcyjnych, montaż instalacji elektrycznych maszyn i instalacji wewnątrz zakładowych, tworzenie prostych układów automatyki.
Tektura Opakowania Papier S.A. - 2016-02-05 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski - 2016-07-07 - Ciechanów (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, kursy z zakresu kuchni tajskiej, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Gorlice (małopolskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-04-04 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie posiłków
"Maxbut"Iwona Rak, Patryk Rak Spółka Jawna - 2018-08-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wydawanie posiłków, zachowanie czystości
Dobry Hotel Męczkowski Sp. k. - 2017-02-23 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, dbanie o własciwą obsługę sprzętu i urządzen mechanicznych znajdujących się w kuchni; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego; przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisow BHP i Ppoż
Aspen-Res sp. z o.o. - 2018-07-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-WYTWÓRCZE "STOLMEX" - ŁOJEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-11-03 - Janin (pomorskie)
robienie pizzy, przygotowywanie składników
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,PÓŁPRODUKTÓW I MEMU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE PRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I KONTRAHENTÓW WIETNAMSKICH.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-08-31 - Zawiercie (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Poznań (wielkopolskie)
W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Ziębice (dolnośląskie)
Spawacz ręczny teren Polski
PGTS Polska Grupa Techniczno-Sanitarna Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Sosnowiec (śląskie)
-
Hanna Zarakowska MAZAR - 2016-03-22 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku
RESTAURACJA NA PARCELACH Sebastian Szwałek - 2017-09-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Ochrona powierzonych osób, terenów, obiektów, urządzeń i mienia wojskowego, wypełnianie dokumentacji normującej tok pełnienia służby, przestrzeganie harmonograu pracy, utrzymywanie w gotowości do użycia broń środków przymusu bezpośredniego.
18 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-04-27 - Wejherowo (pomorskie)
gotowanie w punkcie małej gastronomii; praca w godz. 9-17; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
APRIL Buciewicz Agata - 2016-04-25 - Cieszyn (śląskie)