KUCHARZ ZMIANOWY (NR 2421) Okoniny Nadjeziorne oferta pracy INFUSIO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ ZMIANOWY (NR 2421)
Wynagrodzenie: 2 300 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: INFUSIO sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko: Pomoc kuchenna / Pomocnik kucharza do odnowionego ośrodka wypoczynkowego Leśna Oaza w Okoninach Nadjeziornych położonego w bezpośrednim sąsiedztwie Jeziora OkonińskiegoZakres zadań:- przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,- dbanie o najwyższą jakość i smak potraw,- planowanie i ustalanie menu,- sporządzanie zapotrzebowania na produkty,Oferujemy:- pracę na terenie ośrodka wypoczynkowego w Okoninach Nadjeziornych,- stabilne zatrudnienie i dobre warunki pracy,- dużą samodzielność działania i możliwość realizacji własnych pomysłów,- umowę o pracę lub kontrakt,- możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych,- motywacyjny system wynagrodzeń.
Data publikacji: 2019-04-26
Lokalizacja: Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: INFUSIO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:89-530 Okoniny Nadjeziorne, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
INFUSIO sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko: Pomoc kuchenna / Pomocnik kucharza do odnowionego ośrodka wypoczynkowego Leśna Oaza w Okoninach Nadjeziornych położonego w bezpośrednim sąsiedztwie Jeziora OkonińskiegoZakres zadań:- przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,- dbanie o najwyższą jakość i smak potraw,- planowanie i ustalanie menu,- sporządzanie zapotrzebowania na produkty,Oferujemy:- pracę na terenie ośrodka wypoczynkowego w Okoninach Nadjeziornych,- stabilne zatrudnienie i dobre warunki pracy,- dużą samodzielność działania i możliwość realizacji własnych pomysłów,- umowę o pracę lub kontrakt,- możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych,- motywacyjny system wynagrodzeń.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 300 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZMIANOWY (NR 2421)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Okoniny Nadjeziorne
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tucholski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Śliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 300 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania:- doświadczenie na stanowisku kucharza,- zdolności kulinarne i gotowość do podejmowania nowych wyzwań,- sumienność i rzetelność w wykonywaniu powierzonych obowiązków,- motywacja do pracy i umiejętności pracy w zespole,
Nazwa pracodawcy:
INFUSIO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Szosa Gdańska 19, 86-031 Osielsko, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV proszę kierować na adres mailowy rekrutacja (at) infusio.pl w tytule maila umieszczając kucharz zmianowy wraz z imieniem i nazwiskiem.Dokumenty aplikacyjne proszę nazwać w formacie imię nazwisko CV.Do oferty prosimy załączyć poniższe oświadczenieWyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych, zawartych w CV i/lub liście motywacyjnym, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, a w przypadku zatrudnienia w celu realizacji umowy o pracę na podstawie na podstawie mojej dobrowolnej zgody, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a, c oraz art. 9 ust. 2 lit. b RODO.Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych, w postaci numeru telefonu, adresu e-mail, co będzie wpływać na efektywne przeprowadzenie procesu rekrutacji, w tym ułatwienie komunikacji.Wyrażam zgodę na przetwarzanie mojego wizerunku, umieszczonego w CV i zezwalam na nieodpłatne przechowywanie mojego wizerunku w postaci zdjęcia umieszczonego w CV. Na podstawie art. 81 ust. 1 ustawy z 4 lutego1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych ( tj. Dz. U. z 2017 r., poz. 880 ze zm.).RODO - Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).Informujemy, że zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 RODO Administratorem Pani/Pana danych jest Infusio sp. z o.o., pozostałe informacje można znaleźć na stronie eopieka.org.pl/zgoda.html
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: bydgoski
Gmina pracodawcy: Osielsko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Osielsko
Ulica pracodawcy: Szosa Gdańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2019
Oferta pracy ważna do: 25.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4eda4c781141ecbe5bdc3600be24048f
Podobne oferty pracy
Obsługa artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw, wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zajęcia terapeutyczne z pacjentami ośrodka, organizacja czasu wolnego
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2019-01-02 - Wardzyn (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, pieczenie, rozdzielanie obowiązków
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Oświęcim (małopolskie)
- przygotowanie zmiany dziennej,- wydawanie śniadań,- przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek,- dbałość o czystość stanowiska pracy
PODGRODZIE KACZMAREK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-19 - Przydatki Gołaszewskie (kujawsko-pomorskie)
j/w
BELVEDERE-CAFE ŁAZIENKI KRÓLEWSKIE SP. Z O.O. - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu dań.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SPÓŁKA JAWNA - 2016-11-30 - Budzyń (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
F.U.H. "CZAT" RENATA GÓRNICKA /Pizzeria ALCHEMIA - 2017-11-22 - Alwernia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłkówKontakt: Patrycja Pióro 884 255 511
ECOTUR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-03-05 - Potok Wielki (świętokrzyskie)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2016-09-05 - Suwałki (podlaskie)
- profesjonalne i zindywidualizowane doradztwo oraz sprzedaż produktów bankowych i pozabankowych przy jednoczesnej obsłudze operacyjnej klientów,- dopasowywanie oferty produktowej do potrzeb klienta,- pozyskiwanie i budowanie długotrwałych relacji z klientami,- realizowanie zadań sprzedażowych,zapewnienie klientom profesjonalnej i najwyższej jakości obsługi,- dbałość o standardy obsługi klienta oraz kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy,- obsługa punktu kasowego
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piastów (mazowieckie)
Ochrona terenu zakładu.
"JANTAR 2" Spółka z o.o. - 2018-07-06 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i wyrobów kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, prawidłowe magazynowanie zywności i sprzętu. Przestrzeganie zasad postepowania z zywnością. Estetyczne prezentowanie dań. Przestrzeganie norm i standardów produkcji
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków znajdujących sie w karcie
Sebastian Ciecierski - 2016-09-01 - Łęczyca (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, praca w godzinach 12-21 wg. grafiku
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Opole (opolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony (do końca 04.2018r.)Miejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 10-18, 14-22 pn-ndz.(system pracy równoważny).
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Orzesze (śląskie)
Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Alania Kebap - 2017-05-25 - Bolesławiec (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW Z OFERTY MENU
kontakt przez OHP - 2016-06-09 - Lublin (lubelskie)
Naprawa maszyn do obróbki drewna, konserwacja maszyn
KPPD Szczecinek S.A. Zakład Przemysłu Drzewnego Czaplinek - 2017-09-14 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Usuwanie bieżących usterek i awarii, udział w pracach konserwacyjno-remontowych, modernizacja parku maszynowego, diagnozowanie stanu technicznego urządzeń do wyrobów instalacyjnych z tworzyw sztucznych.
WAVIN Polska S.A. - 2018-05-11 - Buk (wielkopolskie)
Praca na stanowisku kucharz. Praca w godzinach 7.00-15.00 (pon.-ndz.). Okres próbny trwa 1 miesiąc. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2016-04-18 - Śrem (wielkopolskie)
- Przyrządzanie potraw dla przedszkola i szkoły (układanie planu żywieniowego)- Regularna kontrola żywności i również sprawdzeniu dostaw- Zgodność ze wszystkimi standardami jakości i przepisów higienicznych zgodnie z HACCP- Dbanie o czystość narzędzi i stanowiska pracy- Nadzorowanie prac całej kuchni
SU Gastronomie und Management UG (haftungsbeschränkt) - 2017-03-09 - Niemcy (Niemcy)
praca jako kucharz
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2017-08-22 - Poznań (wielkopolskie)
gotowanie, praca w kuchni, wyżywienie zbiorowe
Ośrodek Kolonijny "Magnat" Lidia Nadajczyk - 2019-01-30 - Łeba (pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Zakopane (małopolskie)
sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej, obróbka wstępna surowców ręczna , mechaniczna, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Rzeszów (podkarpackie)