KUCHARZ Zielonka oferta pracy BRACIA PIETRZAK Sp.J.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zamawianie towar贸w, sporz膮dzanie menu, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej, nadz贸r nad ich wydaniem, kontakt z klientem ukrai艅sko j臋zycznym
Data publikacji: 2019-04-15
Lokalizacja: Zielonka (mazowieckie)
Pracodawca: BRACIA PIETRZAK Sp.J.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艁ukasi艅skiego 1/3, 05-220 Zielonka, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Zamawianie towar贸w, sporz膮dzanie menu, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej, nadz贸r nad ich wydaniem, kontakt z klientem ukrai艅sko j臋zycznym
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielonka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wo艂omi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielonka
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.04.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukrai艅ski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej
Nazwa pracodawcy: BRACIA PIETRZAK Sp.J.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Adres pracodawcy:
Paderewskiego 17, 05-220 Zielonka, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wo艂omi艅ski
Gmina pracodawcy: Zielonka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zielonka
Ulica pracodawcy: Paderewskiego
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 22.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9083702b407bcdb164838c0f2743b1b9
Podobne oferty pracy
przygotowanie surowc贸w do produkcji wyrob贸w germa偶eryjnych,sporz膮dzanie wyrob贸w mlecznych,macznych wg obowi膮zuj膮cych receptur,prawid艂owe obs艂ugiwanie maszyn i rz膮dze艅 po nadzorem
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Gniezno (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸wPraca w godzinach od 07:00-19:00 (12 godz co drugi dzie艅),
"Korona" O艣rodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2019-02-05 - Muszyna (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
oferta pracy subsydiowana
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharz przetw贸rstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezp艂atny dow贸z do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, L臋borka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwie艅skich B艂ot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowo艣ci zgodnych z tras膮 dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-11-28 - Kartoszyno (pomorskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 ukrai艅skich o regionalnych przepisach: barszcz ukrai艅ski, ukrai艅skie placki ziemniaczane - pielmieniPraca od 9:00 do 18:00Miejsce wykonywania pracy: 艁贸d藕, ul. Piotrkowska 276
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wykonywanie rob贸t tynkarskich,murarskich i glazurniczych zgodnie z poleceniem prze艂o偶onych i ze znajomo艣ci膮 rzemios艂a oraz inne zadania
BIESZCZADZKI ODDZIA艁 STRA呕Y GRANICZNEJ W P-艢LU - 2016-08-23 - Przemy艣l (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Spa艂a (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-10-31 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie produktu do sprzeda偶y, dbanie o ci膮g艂o艣膰 produkcji.Praca w Restauracji KFC w P艂o艅sku.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-01-23 - P艂o艅sk (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, prowadzenie kuchni.
Przedsi臋biorstwo Zamek Kr贸lewski Mieczys艂aw Tycner - 2016-01-04 - Wschowa (lubuskie)
przygotowywanie potrwa (dania obiadowe, pizza, fast-food, wyroby garma偶eryjne)
Przemys艂aw Trawi艅ski SABROSO Catering - 2016-08-22 - Stary Lubosz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WED艁UG RECEPTURY KUCHNI W艁OSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI W艁OSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiempraca z zespolemo偶liwo艣膰 zakwaterowania
Przedsi臋biorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold 艢liwi艅ski - 2016-05-25 - Ze艂w膮gi (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie obiad贸w, organizowanie pracy na zmianie.
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-04-20 - Modlnica (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowanie da艅 w przydzielonej swkcji, dbanie o gospodark臋 magazynow膮 dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy15 z艂 brutto/godzinaPraca w godzinach: do ustalenia z pracodawc膮 wykonywanie zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-05-24 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie kanapek.Zmianowo艣膰: 06.00 -14.00; 14.00 - 22.00; 22.00 - 06.00.
Anita Ewa Fede - Chre艣cionko - Firma Handlowo-Us艂ugowa PATI - 2018-09-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji- kuchnia w艂oska
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla pensjonariuszy DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Starachowicach - 2019-01-11 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i da艅 kuchni polskiej i ukrai艅skiej.
Restauracja "Planeta" - 2017-12-13 - Mielec (podkarpackie)
Stanowisko samodzielnego szefa kuchni, pizzaiolo, wypiek oraz przygotowanie pizzy, obs艂uga grilla, prace zwi膮zane z ma艂膮 gastronomi膮, praca Wrze艣nia Parkowa 1, wynagrodzenie 2400 - 4300z艂 brutto, jedna zmiana
COUNTRY CLUB IGA ROGOZI艃SKA - 2016-06-17 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
sporz膮dzanie i wydawanie da艅 gor膮cych i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lach贸wka Du偶a (lubelskie)
Przygotowanie potraw wed艂ug ustalonej recepturuy kuchni wietnamskiej i chi艅skiej. Umowa o prac臋 na cazs nieokre艣lony. Praca jednozmianowa: 10:00-18:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-09-15 - Czarna (艂贸dzkie)
PROFESJONALNE 艢WIADCZENIE US艁UG KUCHARSKICH, WSP脫艁TWORZENIE MENU, DBA艁O艢膯 O ESTETYK臉 DA艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (W艁OSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DO艢WIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)